• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum bu erken gebelik testiydi akşam bi de şu klasik olanlardan yaptım. Hiç sık tuvalete gittiğim için şüpheleneceğim aklıma gelmemişti 😂
Perşembe arefe, yarım gün olabilir hastane ve sağlık ocağı. İstersen yarın git

Perşembe arefe, yarım gün olabilir hastane ve sağlık ocağı. İstersen yarın git

Eşim perşembe izin alabilirim dedi burada vaka sayısı çok yüksek o yüzden sağlık ocağından çekiniyorum. Perşembe de sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum bi saate çıkıyor zaten sonuç. Bana kalsa akşamda giderdim aslında 😂ama biraz hastane fobim var şu süreçten dolayı. Kılı kırk yarıyorum biraz.

Eşim perşembe izin alabilirim dedi burada vaka sayısı çok yüksek o yüzden sağlık ocağından çekiniyorum. Perşembe de sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum bi saate çıkıyor zaten sonuç. Bana kalsa akşamda giderdim aslında 😂ama biraz hastane fobim var şu süreçten dolayı. Kılı kırk yarıyorum biraz.
O zaman haklısın tabi. Sonuç umarım okumlu olur. Perşembe sonucu paylaşırken beni de etiketler misin? Çok sık takip edemiyorum sayfayı, kaçırmak istemiyorum

Merhaba arkadaşlar,
Bu aydan çok umutluyum. O yüzden hemen kendimi dinlemeye başladım. Daha önce bat gelmeden, üç gün kaldı bata bu arada, gün içerisinde sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissedip hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Bugün akşam üstü birden başladı ve akşam üstüden bu yana 10 kere tuvalete gittim nerdeyse. Sabah hiç bir şikayetim yoktu ama hafif bi ıslaklıkla beraber sürekli tuvalete koşturuyorum. Normal içtiğimden fazla su da içmedim bu arada. İdrar yolu enfeksiyonu gibi çok tuvalet ihtiyacı hissedip azıcık gelmesi gibi bi durum yok. Daha önce idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için biliyorum. O acı da yok, hafif bi acı oldu arka arkaya çok gidince ama en son o da geçti. Mantar gibi kötü kokulu akıntı gibi bi durumda yok bu arada.

Erken gebelik belirtileri içinde yazıyordu. Ben de emin olamadım yanma olsa direk sistiti düşünürdüm. Bi de daha önce sistit olduğumda az az gelip çok acıyordu.
Sizin Sık idrar durumunuz ne zaman Başladı? Yumurtlamanın bugün 7. Günü ve 2 gündür çok idrara çıkıyorum, mesanemde hep bi baskı varmış gibi hissediyorum birde idrarımı yaparken kasıklarım ağrıyor. Ama yanma yok yani sistit değil eminim. Klomen kullandım onunla mı alakalı bilmiyorum ama hamileliğe dair en net belirtim bu, beni bilgilendirirmisiniz .

Sizin Sık idrar durumunuz ne zaman Başladı? Yumurtlamanın bugün 7. Günü ve 2 gündür çok idrara çıkıyorum, mesanemde hep bi baskı varmış gibi hissediyorum birde idrarımı yaparken kasıklarım ağrıyor. Ama yanma yok yani sistit değil eminim. Klomen kullandım onunla mı alakalı bilmiyorum ama hamileliğe dair en net belirtim bu, beni bilgilendirirmisiniz .

Adete üç gün kala başladı ilk bi hafta çok yoğundu sonra azaldı. Kasık ağrım hiç olmadı ama, ben bundan bi iki gün sonra test yaptığımda çizgiyi görmüştüm.

Back
X