Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum bu erken gebelik testiydi akşam bi de şu klasik olanlardan yaptım. Hiç sık tuvalete gittiğim için şüpheleneceğim aklıma gelmemişti
Perşembe arefe, yarım gün olabilir hastane ve sağlık ocağı. İstersen yarın git

Perşembe arefe, yarım gün olabilir hastane ve sağlık ocağı. İstersen yarın git

Eşim perşembe izin alabilirim dedi burada vaka sayısı çok yüksek o yüzden sağlık ocağından çekiniyorum. Perşembe de sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum bi saate çıkıyor zaten sonuç. Bana kalsa akşamda giderdim aslında ama biraz hastane fobim var şu süreçten dolayı. Kılı kırk yarıyorum biraz.

O zaman haklısın tabi. Sonuç umarım okumlu olur. Perşembe sonucu paylaşırken beni de etiketler misin? Çok sık takip edemiyorum sayfayı, kaçırmak istemiyorum

Erken gebelik belirtileri içinde yazıyordu. Ben de emin olamadım yanma olsa direk sistiti düşünürdüm. Bi de daha önce sistit olduğumda az az gelip çok acıyordu.
Sizin Sık idrar durumunuz ne zaman Başladı? Yumurtlamanın bugün 7. Günü ve 2 gündür çok idrara çıkıyorum, mesanemde hep bi baskı varmış gibi hissediyorum birde idrarımı yaparken kasıklarım ağrıyor. Ama yanma yok yani sistit değil eminim. Klomen kullandım onunla mı alakalı bilmiyorum ama hamileliğe dair en net belirtim bu, beni bilgilendirirmisiniz .

Adete üç gün kala başladı ilk bi hafta çok yoğundu sonra azaldı. Kasık ağrım hiç olmadı ama, ben bundan bi iki gün sonra test yaptığımda çizgiyi görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…