• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kahvesevenkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
833
1.327
63
Merhaba arkadaşlar,
Bu aydan çok umutluyum. O yüzden hemen kendimi dinlemeye başladım. Daha önce bat gelmeden, üç gün kaldı bata bu arada, gün içerisinde sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissedip hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Bugün akşam üstü birden başladı ve akşam üstüden bu yana 10 kere tuvalete gittim nerdeyse. Sabah hiç bir şikayetim yoktu ama hafif bi ıslaklıkla beraber sürekli tuvalete koşturuyorum. Normal içtiğimden fazla su da içmedim bu arada. İdrar yolu enfeksiyonu gibi çok tuvalet ihtiyacı hissedip azıcık gelmesi gibi bi durum yok. Daha önce idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için biliyorum. O acı da yok, hafif bi acı oldu arka arkaya çok gidince ama en son o da geçti. Mantar gibi kötü kokulu akıntı gibi bi durumda yok bu arada.

Ovulasyon testi yaptınız mı yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiğini biliyor musunuz?

Ovulasyon testi yapmadım ama adetlerim çok düzenlidir genelde. Takvimden takip ediyorum o yüzden. Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Onun dışında da meme ucum biraz büyüdü hatta korktum çünkü prolaktin yüksekliğinden muzdariptim daha önce.

Eğer yumurtalama dönemini takip edip ilişkiyi o donemlerde yaşadıysanız neden olmasin. Insallah vardir gebelik. Ama kendinizi cok da dinlemeyin derimm. Kendimden bliyorm en ufak şeyi belirti diye yordum sonra hayal kırıklığı yaşadım. Oyuzden zamana bıkarım. Surekli dusunmeyin derim.

Ovulasyon testi yapmadım ama adetlerim çok düzenlidir genelde. Takvimden takip ediyorum o yüzden. Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Onun dışında da meme ucum biraz büyüdü hatta korktum çünkü prolaktin yüksekliğinden muzdariptim daha önce.
Test için de çıkar çıkmaz diyemem yumurta üzerinden kaç gün geçtiğini bilmediğim için. Bence erken testle falan uğraşmayın kan verin yoksa çizgi var mı yok mu silik mi belirgin mi diye insan kafayı yiyor. Istiyor musunuz gebelik?

Eğer yumurtalama dönemini takip edip ilişkiyi o donemlerde yaşadıysanız neden olmasin. Insallah vardir gebelik. Ama kendinizi cok da dinlemeyin derimm. Kendimden bliyorm en ufak şeyi belirti diye yordum sonra hayal kırıklığı yaşadım. Oyuzden zamana bıkarım. Surekli dusunmeyin derim.

Aynen o yüzden bu ay çok umutluyum. Ama adet belirtilerini de yaşıyorum bence. O yüzden çok heveslenmek de istemiyorum iki yılı geçti. İnsan da umut olunca en ufak şeye bile tutunabiliyor.

Test için de çıkar çıkmaz diyemem yumurta üzerinden kaç gün geçtiğini bilmediğim için. Bence erken testle falan uğraşmayın kan verin yoksa çizgi var mı yok mu silik mi belirgin mi diye insan kafayı yiyor. Istiyor musunuz gebelik?

İstiyorum iki yıldır hamile kalamıyorum, nolur nolmaz riske atmayalım diye korona çıkar çıkmaz bırakmıştık ama bu ay tekrar denedik. O heyecan da tekrar geldi haliyle.

Sık idrara çıkma durumu hamileliğin başlarında olmuyor diye biliyorum. Benim 5. 6. aylarda olmuştu. Ama inşallah hamilesinizdir tabii.

Erken gebelik belirtileri içinde yazıyordu. Ben de emin olamadım yanma olsa direk sistiti düşünürdüm. Bi de daha önce sistit olduğumda az az gelip çok acıyordu.

İnşallah yoksa bu sefer kesin tedaviye başlayacağım zaten kaç kere doktora gittim dhea so4 yüksek çıkıyor. Tesadüfen ilk hamile kaldığım aydan önceki adetimde hormon testimde ilk defa dhea so4 düşük çıkmıştı.

Bende öyle biliyorum. Bebek cok büyüyünce rahime baskı yapıyor ve sürekli tuvaletin var gibi oluyor. Benim kaçıncı ayda başladı bilmiyorum ama 9. Ay çok fenaydı 😬 ilk haftalarda olan varsa yazar🤷🏻‍♀️
Ben 9. Ayı göremediğim icin onu bilmiom valla 😁

Yani bana öyle geldi daha hala emin olamıyorum ama fotoğrafı da attım 😊

Eklentiler

• 44163E4F-5B1B-40AB-BADB-ADED4B229996.webp
    44163E4F-5B1B-40AB-BADB-ADED4B229996.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 66
Back
X