Olabilir canım normalde regl olmadan kasığında ağrı hisseder miydinKızlar selammm
12martta regl oldum döngüm 30günde bir 9nisan da tahmini regl günüm yumurtlama günüm 25 mart olarak gözüküyor ondan önceki günü ve sonraki günleri değerlendirdik ve şu 5gündür baş dönmesi yaşıyorum bugün çok hafif bir lekelenmem oldu çamaşırımda gördüm ve sol kasığımda belim de regl olacak gibi ağrıyor sizce belirti olabilir mi reglime 6gün kaldk test yapsam mo
Yok hayır hiç hissetmezdim kuzum ya bu ay böyle olduOlabilir canım normalde regl olmadan kasığında ağrı hisseder miydin
Ayy yapayım demiYap bakalım belki çıkar
Hadi inşallah sende varmı birşeylerBenimde yumurtalama günüm 25 mart insallah ikimizde de vardır
Yaptın mı canm testYok hayır hiç hissetmezdim kuzum ya bu ay böyle oldu
EekenKızlar selammm
12martta regl oldum döngüm 30günde bir 9nisan da tahmini regl günüm yumurtlama günüm 25 mart olarak gözüküyor ondan önceki günü ve sonraki günleri değerlendirdik ve şu 5gündür baş dönmesi yaşıyorum bugün çok hafif bir lekelenmem oldu çamaşırımda gördüm ve sol kasığımda belim de regl olacak gibi ağrıyor sizce belirti olabilir mi reglime 6gün kaldk test yapsam mo
erken test ker var ondan alKızlar selammm
Evet yaptım canım bu şekilde çıktıYaptın mı canm test
Çok silik var gibi gördümEvet yaptım canım bu şekilde çıktıEki Görüntüle 3571557
Evet reglim geciksin diye bekliyorum şuanda kan vericemÇok silik var gibi gördüm
Bence de öyle yap ben reglden 3 gün önce verdim 2 çıktı regli 3 gün geçince 98’di mutlaka reglinin geçmesini bekleEvet reglim geciksin diye bekliyorum şuanda kan vericem
Aynen birde daha önce kimyasal yaşamıştım onun korkusu da var beklemek mantıklı geliyoBence de öyle yap ben reglden 3 gün önce verdim 2 çıktı regli 3 gün geçince 98’di mutlaka reglinin geçmesini bekle
Geçen yaz bnde yaşadm Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAynen birde daha önce kimyasal yaşamıştım onun korkusu da var beklemek mantıklı geliyo
Aynen birde daha önce kimyasal yaşamıştım onun korkusu da var beklemek mantıklı geliyo
Silik cizgi var, adetiniz geldimi tekrar test yaptinizmi?Evet yaptım canım bu şekilde çıktıEki Görüntüle 3571557
Merhaba, kan verdiniz mi acaba merak ettimAynen birde daha önce kimyasal yaşamıştım onun korkusu da var beklemek mantıklı geliyo
Hayirli olsun testiniz nasil? Cok mu silik? Belirtileriniz varmiMerhaba, kan verdiniz mi acaba merak ettimbende aralık ayında kürtaj oldum sağlıksız kimyasal gebelikten dolayı şu an adetime iki gün var kaset testte pozitifi gördüm günüm geçsin diye bekliyorum
Kasıklarımda ara ara batmalar ve hafif ağrı oluyor adet günüme 2 gün var testim de bugünkü böyleHayirli olsun testiniz nasil? Cok mu silik? Belirtileriniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?