Yaa evet ya hadi sıra sendeAy Funda kendine gelhadi oldu oldu az sevin napcan ne zaman olduysa oldu
Yaa evet ya hadi sıra sende
Ben sen kadar ümitli değilim de hayırlısı bakalımYaa evet ya hadi sıra sende
Gözyaşımı tutamıyorumAy Funda kendine gelhadi oldu oldu az sevin napcan ne zaman olduysa oldu
Öyle deme allahtan ümit kesilmez aslaBen sen kadar ümitli değilim de hayırlısı bakalım
Ah canımGözyaşımı tutamıyorum
Bundan anladığım kadarıyla yumurtlama gününden 14 15 gün sonra çıkmış sizde bende de 14 gün geçmesi için mart 8 de felan olmamız lazım oda zaten adetimin 2.gününe denk geliyor beklicez mecburİnşallah güzel haber alırsınız ama sonuç doğru değildir benim de tahmini yumurtlama günüm 19 20 Şubat test yapıyorum dün ve bugün iki çizgi çıkıyor sizinde benek varsa bi kaç gün sonra çıkabilir
Evet aynen 15 gün olmuştur. Sen en son ne zaman regl oldun ya da yumurtalama biliyormısunBundan anladığım kadarıyla yumurtlama gününden 14 15 gün sonra çıkmış sizde bende de 14 gün geçmesi için mart 8 de felan olmamız lazım oda zaten adetimin 2.gününe denk geliyor beklicez mecbur
Canım 11 Şubat reglim. Yumurtlama haftası 19 ile 24 ü arası (24 tam yumurtlama günü). 19 21 ve 24 de ilişkimiz oldu. Yumurtlama döneminden itibaren 9.günümüz bugün adetime de 5 gün var. Belirtin zaten yok bi göğüslerim ağrımıyor o normalde hep ağrır adet önü 10 gün önceden hatta.Evet aynen 15 gün olmuştur. Sen en son ne zaman regl oldun ya da yumurtalama biliyormısun
Belirtilere bakma hiç bende de hiç kanama olmadı saddce regl ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor başka birsey yok
Benim öyle olmuştu. Göğüslerim hiç ağrımadı. İlk testim negatif çıkmıştı iki gün sonra tekrar yaptım pozitifti. Adet gecikmesinden 10 gün sonra gördüm pozitifi.Ah canımümidimi tabi kesmedim sadece anlam veremiyorum her ay ağrım olurdu bu ay yok ya bebeğe işaret yada ne bileyim kendimi bildim bileli ağrır çünkü adetten 10 gün önce başlar
İki gün sonra tekrar test yap vitamin falan kullanıyormusunCanım 11 Şubat reglim. Yumurtlama haftası 19 ile 24 ü arası (24 tam yumurtlama günü). 19 21 ve 24 de ilişkimiz oldu. Yumurtlama döneminden itibaren 9.günümüz bugün adetime de 5 gün var. Belirtin zaten yok bi göğüslerim ağrımıyor o normalde hep ağrır adet önü 10 gün önceden hatta.
Yaaa ilk konu açtığımda hamilesin yazmıştınız betam 111Benim öyle olmuştu. Göğüslerim hiç ağrımadı. İlk testim negatif çıkmıştı iki gün sonra tekrar yaptım pozitifti. Adet gecikmesinden 10 gün sonra gördüm pozitifi.
Çok sevindim senin adına.Yaaa ilk konu açtığımda hamilesin yazmıştınız betam 111
Peki normal adet döngünüzde ağrırmıydıBenim öyle olmuştu. Göğüslerim hiç ağrımadı. İlk testim negatif çıkmıştı iki gün sonra tekrar yaptım pozitifti. Adet gecikmesinden 10 gün sonra gördüm pozitifi.
Sadece folikİki gün sonra tekrar test yap vitamin falan kullanıyormusun
Evet çok ağrırdı. Adetime 5 gün kala falan ağrımaya başlardı acayip hassas olurdu.Peki normal adet döngünüzde ağrırmıydı
Aynen benimde öyle el süremezdim koltuk altından doğru ağrırdı. Şimdi tık yok 5.günüm adet öncesi dün teste yaptım negatife çıktıEvet çok ağrırdı. Adetime 5 gün kala falan ağrımaya başlardı acayip hassas olurdu.
Ama hamile kaldığım ay hiç ağrımadı.
Benim demir vitamini düşük tü geçen ay ilaç kullandım oda etkiliymişSadece folik
Çok teşekkür ederim çok sağ olunÇok sevindim senin adına.
Çok güzel bir hamileliğin geçsin inşallah. Sağlıcakla bebeğini kucağına al
Benim de öyle düşük en son 3 ay önce aldımBenim demir vitamini düşük tü geçen ay ilaç kullandım oda etkiliymiş
3-5 gün daha bekleyin sonra yine test yapın. Bence pozifsinizAynen benimde öyle el süremezdim koltuk altından doğru ağrırdı. Şimdi tık yok 5.günüm adet öncesi dün teste yaptım negatife çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?