• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi?

Her hangi Bir belirtim yok 1 şubat son adet tarihim olmam lazımdı 1 gün gecikti 2 gün önce sağ kasigimdaki ağrı bacağıma vurdu ama geçti o kadar test yapsam cikarmi bekliyimmi

Yumurtlamadan en geç 12 gün sonra kanda 14 gün sonra da idrarda çıkar gebelik. Sizin test için daha erken

hanımlar merhaba.
Gebelik ile alakalı bir sorum var. 28 günde düzenli adet olan biriyim 4 yıldır evliyim bebek için 2.denemem oldu. Yumurtlama dönemini düzenli takip ederim yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü 3 kez birlikteliğimiz oldu. 24 Şubat tam yumurtlama günü idi. Adet dönemlerinden 10 gün önce meme de ağrı ile belirti görürdüm hep bu dönem asla ağrım yok adetime 5 gün var idrar testi yaptım ama negatif. Bu sonuç sizce doğru bir sonuç mudur? Memedeki hassasiyet konusu bir kaç kişinin daha başına gelmiş hamile olduklarını öğrenmişler. Fikirlerinize ihtiyacım var 🥹 ha birde duanıza 🙂
Canım benimde daha önce göğsüm ağrımazdı ama şimdi ağrıyor reglime 5 gün var birde göğüslerimin üstünde pütür pütür şeyler var ya sivilce gibi onlarda belirginleşti bacak sızlamam var kasıklarımın ortası ağrıyor ama hamilemiyim bilmiyorum henüz bende yumurtlama günümde ilişkiye girmiştim

Canım benimde daha önce göğsüm ağrımazdı ama şimdi ağrıyor reglime 5 gün var birde göğüslerimin üstünde pütür pütür şeyler var ya sivilce gibi onlarda belirginleşti bacak sızlamam var kasıklarımın ortası ağrıyor ama hamilemiyim bilmiyorum henüz bende yumurtlama günümde ilişkiye girmiştim
Ama benim tam tersi ağrırdı şimdi ağrımıyor ve evet göğüs üstünde kuruluk gibi pütür pütür şeyler var kaşınıyor aşırı. Adet gününüz ne zaman

Back