Olmuştur Funda hanım daha ne kanda da gözükecektir başka belirtiniz var mı sizinİlk bir dakkada çıktı çizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuştur Funda hanım daha ne kanda da gözükecektir başka belirtiniz var mı sizinİlk bir dakkada çıktı çizgi
Kasık ağrım var bide bel ağrısıOlmuştur Funda hanım daha ne kanda da gözükecektir başka belirtiniz var mı sizin
İnşallah ya 10 çıksa yine yeterOlmuştur Funda hanım daha ne kanda da gözükecektir başka belirtiniz var mı sizin
Hadi bakalım hayırlısı 10 da çıkar 20 de gönlünüzü ferah tutun. Soruyu benim sorup konuyu size çevirmemizKasık ağrım var bide bel ağrısı
Evet ya bi kaç gün sonra size çeviririz tekrarHadi bakalım hayırlısı 10 da çıkar 20 de gönlünüzü ferah tutun. Soruyu benim sorup konuyu size çevirmemiz![]()
Canım benimde daha önce göğsüm ağrımazdı ama şimdi ağrıyor reglime 5 gün var birde göğüslerimin üstünde pütür pütür şeyler var ya sivilce gibi onlarda belirginleşti bacak sızlamam var kasıklarımın ortası ağrıyor ama hamilemiyim bilmiyorum henüz bende yumurtlama günümde ilişkiye girmiştimhanımlar merhaba.
Gebelik ile alakalı bir sorum var. 28 günde düzenli adet olan biriyim 4 yıldır evliyim bebek için 2.denemem oldu. Yumurtlama dönemini düzenli takip ederim yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü 3 kez birlikteliğimiz oldu. 24 Şubat tam yumurtlama günü idi. Adet dönemlerinden 10 gün önce meme de ağrı ile belirti görürdüm hep bu dönem asla ağrım yok adetime 5 gün var idrar testi yaptım ama negatif. Bu sonuç sizce doğru bir sonuç mudur? Memedeki hassasiyet konusu bir kaç kişinin daha başına gelmiş hamile olduklarını öğrenmişler. Fikirlerinize ihtiyacım varha birde duanıza
![]()
Ama benim tam tersi ağrırdı şimdi ağrımıyor ve evet göğüs üstünde kuruluk gibi pütür pütür şeyler var kaşınıyor aşırı. Adet gününüz ne zamanCanım benimde daha önce göğsüm ağrımazdı ama şimdi ağrıyor reglime 5 gün var birde göğüslerimin üstünde pütür pütür şeyler var ya sivilce gibi onlarda belirginleşti bacak sızlamam var kasıklarımın ortası ağrıyor ama hamilemiyim bilmiyorum henüz bende yumurtlama günümde ilişkiye girmiştim
5 gün sonraAma benim tam tersi ağrırdı şimdi ağrımıyor ve evet göğüs üstünde kuruluk gibi pütür pütür şeyler var kaşınıyor aşırı. Adet gününüz ne zaman
Canım haber var mıEvet ya bi kaç gün sonra size çeviririz tekrar
Belli olmamış daha bekliyorumCanım haber var mı
Asma aşma suratını idrar testi tam sadece kan da çıkmasını beklicez allahın izniyleBelli olmamış daha bekliyorum![]()
İnşallah ya bazıları inanmayın diyor bilmiyorum vardır inşallah çıkmıştır mübarek günlerdeyizAsma aşma suratını idrar testi tam sadece kan da çıkmasını beklicez allahın izniyle![]()
Sadece 111 yazıyorAsma aşma suratını idrar testi tam sadece kan da çıkmasını beklicez allahın izniyle![]()
Yaa evet galiba ne zamandır var acaba değer nasıl hiç bilmiyorumE olmuş ya işte![]()
Ay Funda kendine gelYaa evet galiba ne zamandır var acaba değer nasıl hiç bilmiyorum
Teşekkür ederimmYumurtlamadan en geç 12 gün sonra kanda 14 gün sonra da idrarda çıkar gebelik. Sizin test için daha erken