Gebelik belirtisi mi?

Mltmblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
28
2
1
30
hanımlar merhaba.
Gebelik ile alakalı bir sorum var. 28 günde düzenli adet olan biriyim 4 yıldır evliyim bebek için 2.denemem oldu. Yumurtlama dönemini düzenli takip ederim yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü 3 kez birlikteliğimiz oldu. 24 Şubat tam yumurtlama günü idi. Adet dönemlerinden 10 gün önce meme de ağrı ile belirti görürdüm hep bu dönem asla ağrım yok adetime 5 gün var idrar testi yaptım ama negatif. Bu sonuç sizce doğru bir sonuç mudur? Memedeki hassasiyet konusu bir kaç kişinin daha başına gelmiş hamile olduklarını öğrenmişler. Fikirlerinize ihtiyacım var ha birde duanıza

İnşallah güzel haber alırsınız ama sonuç doğru değildir benim de tahmini yumurtlama günüm 19 20 Şubat test yapıyorum dün ve bugün iki çizgi çıkıyor sizinde benek varsa bi kaç gün sonra çıkabilir

Funda hanım adetinize kaç gün var acaba sorması ayıp

İki gün sonra siz tekrar deneyin varsa çıkar yanıltmaz inşallah
Adetimi bekleyeyim ya göremezsem şimdi 2 gün sonra da biraz üzer sanırım beni yazacağım buraya. Ya herşey okey ama her ay ağrıyan göğüslerim de bu ay tık Yoo ve çok ilginç geliyo

Bende bayadır kullanıyorum kan verdim çıkarmı kanda
Adetiniz geçtiyse bir gün bile kan da çıkar Funda hanım ama geç yerleşme olduysa değer düşük çıkabilir. Endişe etmeyin zaten siz çift çizgili görmüşsünüz. Eğer bende de olursa aynı dönem gebe arkadaşlığı yaparız

İnşallah ya suan 28 gün 18 şubatta yumurta akını gördüm 3 gün değerlendirdim inşallah çıkar test doğruysa kanda da çıkması lazım kandan idrara geçiyor

İnşallah ya suan 28 gün 18 şubatta yumurta akını gördüm 3 gün değerlendirdim inşallah çıkar test doğruysa kanda da çıkması lazım kandan idrara geçiyor
Testin pozitifte yanlış olma ihtimali pek söz konusu değil sanki. Çıkacaktır kanda da haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…