Funda hanım adetinize kaç gün var acaba sorması ayıpİnşallah güzel haber alırsınız ama sonuç doğru değildir benim de tahmini yumurtlama günüm 19 20 Şubat test yapıyorum dün ve bugün iki çizgi çıkıyor sizinde benek varsa bi kaç gün sonra çıkabilir
Bugün 28 günFunda hanım adetinize kaç gün var acaba sorması ayıp
Olmam lazım düzenli regl olurumBugün 28 gün
A harika haber o zamanOlmam lazım düzenli regl olurum
Korkuyorum kan vermeye negatif çıkacak diyeA harika haber o zaman
İki gün sonra siz tekrar deneyin varsa çıkar yanıltmaz inşallahA harika haber o zaman
Varsa bile minicik bir şeydir hemen bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum umarım güzel haberler alırsınızOruç tutuyorum inşallah varsa zarar vermez
İnşallah isteyen bekleyen herkes güzel haberler alsınVarsa bile minicik bir şeydir hemen bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum umarım güzel haberler alırsınız
Şu an varsa çok minik Allahın izniyle bişeyi etkilemez akşamları folik asit için. Ben 4 ay önceden başladım folik asite hiçbir zararı yokOruç tutuyorum inşallah varsa zarar vermez
Adetimi bekleyeyim ya göremezsem şimdi 2 gün sonra da biraz üzer sanırım beniİki gün sonra siz tekrar deneyin varsa çıkar yanıltmaz inşallah
Bende bayadır kullanıyorum kan verdim çıkarmı kandaŞu an varsa çok minik Allahın izniyle bişeyi etkilemez akşamları folik asit için. Ben 4 ay önceden başladım folik asite hiçbir zararı yok
Adetiniz geçtiyse bir gün bile kan da çıkar Funda hanım ama geç yerleşme olduysa değer düşük çıkabilir. Endişe etmeyin zaten siz çift çizgili görmüşsünüz. Eğer bende de olursa aynı dönem gebe arkadaşlığı yaparızBende bayadır kullanıyorum kan verdim çıkarmı kanda
İnşallah ya suan 28 gün 18 şubatta yumurta akını gördüm 3 gün değerlendirdim inşallah çıkar test doğruysa kanda da çıkması lazım kandan idrara geçiyorAdetiniz geçtiyse bir gün bile kan da çıkar Funda hanım ama geç yerleşme olduysa değer düşük çıkabilir. Endişe etmeyin zaten siz çift çizgili görmüşsünüz. Eğer bende de olursa aynı dönem gebe arkadaşlığı yaparız
Testin pozitifte yanlış olma ihtimali pek söz konusu değil sanki. Çıkacaktır kanda da haberlerini bekliyorumİnşallah ya suan 28 gün 18 şubatta yumurta akını gördüm 3 gün değerlendirdim inşallah çıkar test doğruysa kanda da çıkması lazım kandan idrara geçiyor
İnşallah bir saate güzel haber verrimTestin pozitifte yanlış olma ihtimali pek söz konusu değil sanki. Çıkacaktır kanda da haberlerini bekliyorum
İlk bir dakkada çıktı çizgiTestin pozitifte yanlış olma ihtimali pek söz konusu değil sanki. Çıkacaktır kanda da haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?