Gebelik belirtisi mi?

Teşekkür ederim ay inşallah 🥹 yaşamış biri olarak çok tanıdık geldi hikaye size tabi
Evet 🥰 çevremde hemen hemen bütün herkesin hamilelik öncesi adet belirtisi oluyordu. Benim hiç olmamıştı. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏽

Evet çok ağrırdı. Adetime 5 gün kala falan ağrımaya başlardı acayip hassas olurdu.
Ama hamile kaldığım ay hiç ağrımadı.
111 çıktı ya benim tekrar evde test yaptım dün kine göre daha silik çıktı kan vermeye gittim alamayız dediler bekle dediler 🥺 çok canım sıkıldı 111 normal bi değer değil mi 6 Şubat da regl oldum bugün 6 Mart tam

111 çıktı ya benim tekrar evde test yaptım dün kine göre daha silik çıktı kan vermeye gittim alamayız dediler bekle dediler 🥺 çok canım sıkıldı 111 normal bi değer değil mi 6 Şubat da regl oldum bugün 6 Mart tam
Değeriniz gayet normal :)
Canınız sıkılmasın. 🌸

Yapışkan mı bilmiyorum ama şeffaf değil şeffafı yumurtlama zamanı gördüm yumurtlama zamanlarında gelen bı akıntı zaten
Evet benim de yumurtlama dönemi aynı kuzucum lavabo da beyaz çamaşırda sarı duruyor detay da verdim miden bulanmasında ☺️ memede ağrı hala yok yarından itibaren 3 gün kalmış oluyor adete. Ya böyle karnımda ince bi sızı vurup geçiyor kabızlık genelde var ama bu defa daha sert geçiyo birde göğüs ucunda pütürlü bir yapı ve kuruma yaşıyorum

Evet benim de yumurtlama dönemi aynı kuzucum lavabo da beyaz çamaşırda sarı duruyor detay da verdim miden bulanmasında ☺️ memede ağrı hala yok yarından itibaren 3 gün kalmış oluyor adete. Ya böyle karnımda ince bi sızı vurup geçiyor kabızlık genelde var ama bu defa daha sert geçiyo birde göğüs ucunda pütürlü bir yapı ve kuruma yaşıyorum
Yok migdem bulanmaz rahat olabilirsin peki göğüslerinde damarlar belli mi

Yok migdem bulanmaz rahat olabilirsin peki göğüslerinde damarlar belli mi
Aşırı beyaz tenliyim yani onu ayırt edemiyorum öncesiyle yani yaşadığım en net şey adet öncesi göğüslerimin şiddetli ağrıyıp şu an 0 ağrı olması

Aşırı beyaz tenliyim yani onu ayırt edemiyorum öncesiyle yani yaşadığım en net şey adet öncesi göğüslerimin şiddetli ağrıyıp şu an 0 ağrı olması
Bence belli olur yeşil durur ya da pembemsi tabi ki herkeste olacak diye birsey yok belirtiler beta yüksek olunca en çok çıkıyormuş belirtiyi takma bence

Back
X