Teşekkür ederim ay inşallah3-5 gün daha bekleyin sonra yine test yapın. Bence pozifsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ay inşallah3-5 gün daha bekleyin sonra yine test yapın. Bence pozifsiniz
Dikkat edin eşime de keçiboynuzu Özü veriyordumBenim de öyle düşük en son 3 ay önce aldım
EvetTeşekkür ederim ay inşallahyaşamış biri olarak çok tanıdık geldi hikaye size tabi
Güzel haberlerini alacağız inşallahBenim de öyle düşük en son 3 ay önce aldım
111 çıktı ya benim tekrar evde test yaptım dün kine göre daha silik çıktı kan vermeye gittim alamayız dediler bekle dedilerEvet çok ağrırdı. Adetime 5 gün kala falan ağrımaya başlardı acayip hassas olurdu.
Ama hamile kaldığım ay hiç ağrımadı.
Değeriniz gayet normal :)111 çıktı ya benim tekrar evde test yaptım dün kine göre daha silik çıktı kan vermeye gittim alamayız dediler bekle dedilerçok canım sıkıldı 111 normal bi değer değil mi 6 Şubat da regl oldum bugün 6 Mart tam
Çok teşekkür ederimDeğeriniz gayet normal :)
Canınız sıkılmasın.![]()
Canım, beyaz akıntı gibi bi belirti yaşadın mıGüzel haberlerini alacağız inşallah![]()
Evet hala geliyorCanım, beyaz akıntı gibi bi belirti yaşadın mı
Afedersin beyaz ince yapışkan mı yapısı şeffaf değil beyazEvet hala geliyor![]()
Yapışkan mı bilmiyorum ama şeffaf değil şeffafı yumurtlama zamanı gördüm yumurtlama zamanlarında gelen bı akıntı zatenAfedersin beyaz ince yapışkan mı yapısı şeffaf değil beyaz
Geldiğini hissediyorum bazenAfedersin beyaz ince yapışkan mı yapısı şeffaf değil beyaz
Kaç gün kaldı regl ya da geçiyor muAfedersin beyaz ince yapışkan mı yapısı şeffaf değil beyaz
Evet benim de yumurtlama dönemi aynı kuzucum lavabo da beyaz çamaşırda sarı duruyor detay da verdim miden bulanmasındaYapışkan mı bilmiyorum ama şeffaf değil şeffafı yumurtlama zamanı gördüm yumurtlama zamanlarında gelen bı akıntı zaten
Aynen evet ayaktayken felan incecik geldiğini hissediyorum bendeGeldiğini hissediyorum bazen
Yok migdem bulanmaz rahat olabilirsin peki göğüslerinde damarlar belli miEvet benim de yumurtlama dönemi aynı kuzucum lavabo da beyaz çamaşırda sarı duruyor detay da verdim miden bulanmasındamemede ağrı hala yok yarından itibaren 3 gün kalmış oluyor adete. Ya böyle karnımda ince bi sızı vurup geçiyor kabızlık genelde var ama bu defa daha sert geçiyo birde göğüs ucunda pütürlü bir yapı ve kuruma yaşıyorum
Aşırı beyaz tenliyim yani onu ayırt edemiyorum öncesiyle yani yaşadığım en net şey adet öncesi göğüslerimin şiddetli ağrıyıp şu an 0 ağrı olmasıYok migdem bulanmaz rahat olabilirsin peki göğüslerinde damarlar belli mi
Bence belli olur yeşil durur ya da pembemsi tabi ki herkeste olacak diye birsey yok belirtiler beta yüksek olunca en çok çıkıyormuş belirtiyi takma benceAşırı beyaz tenliyim yani onu ayırt edemiyorum öncesiyle yani yaşadığım en net şey adet öncesi göğüslerimin şiddetli ağrıyıp şu an 0 ağrı olması
Kasık ağrısı ne durumda test yaptın mı bugünAşırı beyaz tenliyim yani onu ayırt edemiyorum öncesiyle yani yaşadığım en net şey adet öncesi göğüslerimin şiddetli ağrıyıp şu an 0 ağrı olması
Valla kuzum tam yumurtlama günü 24 şubattı bugün daha belli olmaz diye hiç morelim bozulmasın diye yapmadım.Kasık ağrısı ne durumda test yaptın mı bugün