Gebelik belirtileri

Leyladan01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
7
10
6
46
Merhaba…Ben de bazı arkadaşlar gibi günlerdir gebelik belirtileri için sürekli gezindim durdum…Şu an gebeyim…Ben çok belirti yaşamadım ama yine de yardımcı olmak adına paylaşayım…Benim belirtilerimde aşerme oldu özellikle ekşi yiyecekler,koku hassasiyetim oldu kimsenin almadığı kokuları alıyordum.ayak altında yanmalar oldu…Bulantılar 8 haftalıkken falan oldu…Birde hamile kalmak isteyen arkadaşlara şunu önermek isterim ovulasyon testi ile gebe planı yapın aksi halde gebe kalmak çok zor…Benim iki hamileliğimde ovulasyon testi ile oluştu…Ovulasyon testinde iki kırmızı çizgi oluştuğunda ilişki yaşayın…2 hafta sonra eğer adet olmadıysanız gebesiniz demektir…Ben bu yolla gebe kaldım…Sizlere de söylemek istedim

Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al kuzum
Çok teşekkür ederim

Ben de 4.ayımda hamile kaldım ve sadece 2 ilişki
le.Sizlere faydası için açıklamak istedim.
bence belirti adet gibi. Adetten 2,3 gün gün önce karnım kramp olurdu yine oldu hatta songün artınca adet geliyor sandım.sabah erken ilişki oldu ve yarım saat kalkmadım.
ters rahim dendi ama klasik pozisyonla kaldım.
ilk 3 ay olmayınca acaba kayganlaştırı ya da kuruluk vs yüzünden mi olmadı dedik çünkü kuruluk sorunum var. İçim daralmıştı ama olunca oluyor. yumurtlama ve ertesini değerlendirdik, vc ye ilişkiden önce gitmedim içinin ph dengesi su deyince değişir diye okumuştuk. Ve sonuç oldu! Hiç canınızı sıkmayın üstelik arada kasılma da yaşıyordum ilşkide belki yeterince gevşemiş bile değildim ama tuttu. Allahım hepinize nasip etsin.

Alıntı Cevapla
Şikayet Et

Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var bugün ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün içerisinde ağrı giriyor bazende kasıklarımda hafif hafif ağrılar giriyor dediğin gibi ayaklarımın altı yanıyor sizce gebelik olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20210715_154250.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 54
Ovilasyon neden yaptın canim normal gebelik testi varsa onu dene. Benim ovu negatif kaset test pizitifti. O çok tesadüf denk gelirse geliyor umitlendirmesin boşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…