- 24 Nisan 2019
- 119
- 46
- 13
- 28
- Konu Sahibi Sevenkelebek
Eveeet bacılarr gebelik belirtileriniz neydi nasıldı tatlı annişler hamişlerr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken kalmış olmalısın ki 5 gün önce çıkmış maşallahLekelenme oldu adetten bi hafta önce. İki gün sürdü kesildi. Agrılarımda vardı ben adet olucam zannettim fakat kesilince şüpelendim test yaptım. Adetten 5 gün önce çıkmıştı testte. Bide o ay ilk kez yumurtlama dönemi civarı çok bel agrısı yaşadım ve leke gelmişti. Galiba yumurtlamam da erken oldu erken hamile kaldım die düşünüyorum
Büyük ihtimalle. Siz şüpeleniyor musunuz?Erken kalmış olmalısın ki 5 gün önce çıkmış maşallah![]()
Evet benimde yoğun akıntım oldu göğüsüm ve bel kasık ağrım var fakat bata 4 kala akşam yaptığım testte negatifi gördüm şuan 2 günüm var bata ama hala umudum var açıkcası inşallah yerleşmiştir bu ay bebeğimBüyük ihtimalle. Siz şüpeleniyor musunuz?
İnşallah canım. Özellikle gögüs uçları çok deişio hassaslaşıyo ve daha belirginleşio. Döllenme geç olursa testte hemen çıkmayabilir zaten. Umarım güzel sonuç alırsınEvet benimde yoğun akıntım oldu göğüsüm ve bel kasık ağrım var fakat bata 4 kala akşam yaptığım testte negatifi gördüm şuan 2 günüm var bata ama hala umudum var açıkcası inşallah yerleşmiştir bu ay bebeğim
Benimde şimdi 2 günüm kaldı bende yapmadım en son 4 kala yapmıştım yarın yaparım umarım pozitif çıkarS Sevenkelebek canım bende ıkı gun kala test yaptım negatif ti gölge bile yok adet bugun hala olmadım keske hamıle olsam ama cok zor bir ihtimal adet agrılaeım var cunku![]()
Allah gönlüne göre versin :))Benimde şimdi 2 günüm kaldı bende yapmadım en son 4 kala yapmıştım yarın yaparım umarım pozitif çıkar
Kuzum benim bebeğim geç döllendi 3 gün geçince bile çizgi hayalet çizgiydi ve beta 9du. Adet gelene kadar umut hep varS Sevenkelebek canım bende ıkı gun kala test yaptım negatif ti gölge bile yok adet bugun hala olmadım keske hamıle olsam ama cok zor bir ihtimal adet agrılaeım var cunku![]()
Az önce onu da arastrdım canım gec döllenme demek gec yumurtlama demekmiş bende ovu testi kullandigim ııcn yumurtlamayı bıliyorm ve degerlendirdm bugun 14. Gun adet olmam gerekti olmadim. Muhtemelen yarın olacagum cunku adet agrısı ile birlikte terliyorum. Yıne de Allahtan umut kesilmez hayırlısıysa olsunKuzum benim bebeğim geç döllendi 3 gün geçince bile çizgi hayalet çizgiydi ve beta 9du. Adet gelene kadar umut hep var
Kuzucum bende ovü kullanıyordum hatta kızlarla kesin çatladı dedik öyle bıraktım testi meğerse olabiliyormuş sen yine de adetin gelene kadar umutsuzluğa kapılma sakın :) Amiin rabbim sana da nasip etsinAz önce onu da arastrdım canım gec döllenme demek gec yumurtlama demekmiş bende ovu testi kullandigim ııcn yumurtlamayı bıliyorm ve degerlendirdm bugun 14. Gun adet olmam gerekti olmadim. Muhtemelen yarın olacagum cunku adet agrısı ile birlikte terliyorum. Yıne de Allahtan umut kesilmez hayırlısıysa olsunsende ınsallaj bebegini sag salım kucagına alırsın :)
Buna da sükür sabah adet oldum :) gelecek aya da esim tam yumurtlamanın yarısında gidecek askere hayırlısı bakalım ınsallaj Rabbım saglıklı evlatlar nasip etsin dogru zamann da :)Kuzucum bende ovü kullanıyordum hatta kızlarla kesin çatladı dedik öyle bıraktım testi meğerse olabiliyormuş sen yine de adetin gelene kadar umutsuzluğa kapılma sakın :) Amiin rabbim sana da nasip etsin
Amin inşallah rabbim en hayırlı vakitte doldursun kucağını kuzumBuna da sükür sabah adet oldum :) gelecek aya da esim tam yumurtlamanın yarısında gidecek askere hayırlısı bakalım ınsallaj Rabbım saglıklı evlatlar nasip etsin dogru zamann da :)
Tesekkur ederim:))Amin inşallah rabbim en hayırlı vakitte doldursun kucağını kuzum