- Konu Sahibi ikizler_woman
-
Merhaba hanimlar.. benim adetime 3 gun var ve inanilmaz şekilde midem bulanıyor. Mide bulantilari gebelik suphesinde bu kadar erken olabilir mi diye sizlere danışmak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler
Teşekkür ederimHerkesin gebeliği doğurduğu çocuğa göre bile değişiyor birkaç gün daha bekleyip kan tahlili yaptırın
Amin.Benim Adet belirtileri mevcuttu.Kasık ağrısı göğüsler de şişme. İştah açıklığı. Özellikle göğüsler hayatımda görmediğim kadar hassastı. Bulantı yoktu. Gerçi gebeliğimin ilk aylarında fazla bulantım olduğu söylenemez.Buraya sorana kadar test yapabilirim tabiki.. hayir evli bir bayanim ve eşimle çocuk istiyoruz zaten.. sadece adetten önce şiddetli bulanti olabiliyor mu diye merak etmiştim. Kan tahlili yaptim gecen aylarda da sürekli yaptirmaktan çekiniyorum açıkçası artık .. Allah herkesin gönlüne göre versin
Alabileceğin olumsuz cevaptan korkma en azından dikkat edersin olumsuzsa başa ümitlenmezsin kan tahlili yaptır tarihin geçerse allah en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip eder inşalllahTeşekkür ederim
Üşüttüm belki deKadın doğum doktorum baş dönmesi mide bulantısı gibi şeylerin adet gecikmesi öncesinde bu kadar erken belirti vermeyeceğini söylemişti.
Merhaba hanimlar.. benim adetime 3 gun var ve inanilmaz şekilde midem bulanıyor. Mide bulantilari gebelik suphesinde bu kadar erken olabilir mi diye sizlere danışmak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler
Gerçekten bunalıyor her ay test yapmaktan insan. Bir de korkuyorum artik hayal kırıklığı yaşamaktan. Internette de detayli bilgi verilmiyor mide bulantisi konularinda. En iyisi tecrubeli annelere sorayim dedim burada. Amin çok teşekkür ederimHamilelik belirtileri kasık batması mide bulantısı meme ucu hassasiyeti vs bunlarn hepsi rastgele olan şeyler. Bazılarında olur bazılarında olmaz. Özellikle mide bulantısı yaşayanlar 6-8hafta civarında yaşarlar bunu.
Hamilelik istediğimde ben de belirti var mı diye düşünürdüm olurdu da. Ama hamile olmazdım. Hamile kaldığımda tek belirtim bile yoktu.
Burada bazen göbek çizgisini de belirti olarak yazanlar var bu çizgi 5-6aylık hamilelik sonrasında çıkıyor.
Belirtilere takılmayın. Adet gününüz gelmeden test yapmayın. Bunalırsınız.
Allah kucağınızı boş bırakmasın.
Ne zamandır deniyorsunuz? Kaç yıllık evlilik ve yaş kaç?Gerçekten bunalıyor her ay test yapmaktan insan. Bir de korkuyorum artik hayal kırıklığı yaşamaktan. Internette de detayli bilgi verilmiyor mide bulantisi konularinda. En iyisi tecrubeli annelere sorayim dedim burada. Amin çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?