Gebelik belirtileri

ikizler_woman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
58
47
8
33
KKTC
Merhaba hanimlar.. benim adetime 3 gun var ve inanilmaz şekilde midem bulanıyor. Mide bulantilari gebelik suphesinde bu kadar erken olabilir mi diye sizlere danışmak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler

Herkesin gebeliği doğurduğu çocuğa göre bile değişiyor birkaç gün daha bekleyip kan tahlili yaptırın

Merhaba hanimlar.. benim adetime 3 gun var ve inanilmaz şekilde midem bulanıyor. Mide bulantilari gebelik suphesinde bu kadar erken olabilir mi diye sizlere danışmak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler

Gebelik değil hastalık belirtisi.

sadece mide bulantısı tek başına gebelik belirtisi değildir.
Test yapabilirsiniz buraya sorana kadar:

Buraya sorana kadar test yapabilirim tabiki.. hayir evli bir bayanim ve eşimle çocuk istiyoruz zaten.. sadece adetten önce şiddetli bulanti olabiliyor mu diye merak etmiştim. Kan tahlili yaptim gecen aylarda da sürekli yaptirmaktan çekiniyorum açıkçası artık .. Allah herkesin gönlüne göre versin

Kadın doğum doktorum baş dönmesi mide bulantısı gibi şeylerin adet gecikmesi öncesinde bu kadar erken belirti vermeyeceğini söylemişti.

Amin.Benim Adet belirtileri mevcuttu.Kasık ağrısı göğüsler de şişme. İştah açıklığı. Özellikle göğüsler hayatımda görmediğim kadar hassastı. Bulantı yoktu. Gerçi gebeliğimin ilk aylarında fazla bulantım olduğu söylenemez.

Adetten önce de mide bulantısı yaşayanlar var.
Daha önce adet belirtisi hiç olmayıp yaş ilerledikçe bi hafta öncesinden kimyası değişenler devar.

Hamilelik belirtileri adet öncesi belirtilerle çok benzer.
Bu yüzden sadece mide bulantısıyla anlamak biraz zor :)

Kan vermek istemiyorsan
Evde erken gebelik testi yapabilirsin.
Ama beklenen adetinin geçmesini beklemeni tavsiye ederim.

Allah hayırlısını versin

mide bulantısı bu kadar erken baş göstermez.
Belki başka br rahatsızlıgın vardır . yada çok istiyorsan psikolojikmen byle belirtiler hissediyrsundur.

Hamilelik belirtileri kasık batması mide bulantısı meme ucu hassasiyeti vs bunlarn hepsi rastgele olan şeyler. Bazılarında olur bazılarında olmaz. Özellikle mide bulantısı yaşayanlar 6-8hafta civarında yaşarlar bunu.
Hamilelik istediğimde ben de belirti var mı diye düşünürdüm olurdu da. Ama hamile olmazdım. Hamile kaldığımda tek belirtim bile yoktu.
Burada bazen göbek çizgisini de belirti olarak yazanlar var bu çizgi 5-6aylık hamilelik sonrasında çıkıyor.
Belirtilere takılmayın. Adet gününüz gelmeden test yapmayın. Bunalırsınız.
Allah kucağınızı boş bırakmasın.

Gerçekten bunalıyor her ay test yapmaktan insan. Bir de korkuyorum artik hayal kırıklığı yaşamaktan. Internette de detayli bilgi verilmiyor mide bulantisi konularinda. En iyisi tecrubeli annelere sorayim dedim burada. Amin çok teşekkür ederim

Allah gonlune gore versin, insallah hamilesindir. Degilsende uzulme, bidahaki aya insallah:)

Mide bulantim yok ama bu aralar goguslerimde cok hassaslik, kasiklarimda tuhaf bi baski var. Asagi yukari bir haftadir durum bu. App'ime gore 6 gun var adetime, dort bes gundur her sabah test yapiyorum hahah, erken oldugunu bildigim halde dayanamiyorum! Ayrica spora gidiyorum, icimde hafif bi korkuyla 'ya hamileysem, bu hareketi yapmasam mi' dusuncesiyle. Ay artik adetim gelecekse gelsin artik noktasina geldim haha! :))

Bende mide bulantısı adetin geleceği zaman olurdu hamileliğimde hiç olmadı . Hakkında hayırlısı olsun cnm inş bebiştir.

Ne zamandır deniyorsunuz? Kaç yıllık evlilik ve yaş kaç?
Belirtilere gerçekten takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…