• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

Allah gonlune gore versin, insallah hamilesindir. Degilsende uzulme, bidahaki aya insallah:)

Mide bulantim yok ama bu aralar goguslerimde cok hassaslik, kasiklarimda tuhaf bi baski var. Asagi yukari bir haftadir durum bu. App'ime gore 6 gun var adetime, dort bes gundur her sabah test yapiyorum hahah, erken oldugunu bildigim halde dayanamiyorum! Ayrica spora gidiyorum, icimde hafif bi korkuyla 'ya hamileysem, bu hareketi yapmasam mi' dusuncesiyle. Ay artik adetim gelecekse gelsin artik noktasina geldim haha! :))
ben korkudan test yapamıyorum negatif çıkıcak yine diye:) yüzmeye gidiyorum diyorum çok fazla hareket yapma hamileysem düşüncesi ile :) İnşallah hayırlı habarlerimizi veririz.. sabretmek gerekiyor galiba. benımde 3 gün kaldı. bekliyoruz bakalım :) çokta aşırı dediğim gibi midem bulanıyor. sabah ve akşam uyukudan uyanıyorum resmen

Yani şöyle söyliyim benim her adetten önce midem bulanır kendimi bildim bileli, hatta o bulantı olunca kesin adet olacağım derim. Hamileliğimi öğrendiğimde hiçbir belirti de yaşamadım, adetim gecikti test yaptım, pozitif çıktı. Hamileliğin tek belirtisi adet gecikmesidir. Diğer şeylerden ümitlenmeyin ne olur, sonra üzülüyor insan..

Yok erken belirti vermez genelde adet gecikmesinden bi 10-15 gun sonra baslar ve ilk 3 ay surer diye biliyorum ben..

Back