hamilemiyim acaba

azross

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
34
2
1
25
Merhaba ben düzenli olarak adet oluyordum şimdide olmam lazımdı ama olmadım 5 gün gecikti yarın 6 gün olucak 3. Gün gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yapmışım ne zaman yapmam gerekiyor

6 gün gecikmeyle gebelik varsa büyük ihtimalle çıkar aslında geç döllenme olmuş olabilir
Kan verirseniz daha doğru sonuç cikacaktir
ilk kana yansıyor çünkü sonra idrar

6 gün gecikmeyle gebelik varsa büyük ihtimalle çıkar aslında geç döllenme olmuş olabilir
ilk kana yansıyor çünkü sonra idrar
teşekkür ederim bide adet olmadan önce kahverengi leke olmustu idrar testi yapıcam hangi gün yapsam doğru sonuç alırımm ve sabah akşam yapsam fark ediyor mu

Sabah saatlerinde yapilimasi daha doğru sonuç her zaman verir deniliyor arkadaşım :) HCG daha yoğun oluyormuş diye okumuştum bende :)
sabah ilk idrarla yapsan daha sağlıklı sonuç alabilrsin

ilk kana yansıyor çünkü sonra

Sabah saatlerinde yapilimasi daha doğru sonuç her zaman verir deniliyor arkadaşım :) HCG daha yoğun oluyormuş diye okumuştum bende :)
Tamam çok teşekkür ederimm

Merhaba ben test yaptım da ama ucuz markayla yaptım

Eklentiler

• IMG_20250325_073152.webp
    IMG_20250325_073152.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 14
silik çizgi çıkınca gerçekten güvenme
ne olacağı belli olmuyor ki %70 negatif çıkıyor Bence siz en iyisi kan verin zaten varsa bu silik çizgi ile değerinizde yüksek çıkar öğrenirsiniz

Back
X