Mrb canm.Goguslerim cok hassaslasti benim bide hemen yoruluodum yoruluodum uykum geliodu.Test yaptigimda 4-5 haftalikmisim.benim adet gunum 3 4 gun one atar.onu bekledim olmadim test yaptim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallahSevgili hanimlar oncelikle merhaba burda bu gebelik belirtilerini okumak benim gibi arkadaslar icin umit oluyor neler hissettiniz. Kendi anlayan oldu mu bir gun burda kendi belirtilerimi yazmak dileklerimle ilgi gosteren herkese simdiden cok tesekkurler
Sevgili hanimlar oncelikle merhaba burda bu gebelik belirtilerini okumak benim gibi arkadaslar icin umit oluyor neler hissettiniz. Kendi anlayan oldu mu bir gun burda kendi belirtilerimi yazmak dileklerimle ilgi gosteren herkese simdiden cok tesekkurler
Rabbim sag salim kolariniza almak nasip etsin tesekkur ederim guzelMrb canm.Goguslerim cok hassaslasti benim bide hemen yoruluodum yoruluodum uykum geliodu.Test yaptigimda 4-5 haftalikmisim.benim adet gunum 3 4 gun one atar.onu bekledim olmadim test yaptim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah
Masallah tesekkur ederim sag salim dogsun insallahİki gebeliğimde de regle 3 4 gun kala lekelenme yada kanamam oldu daha sonrasinda akintim beyaza döndü. Bu gebeligimde 4 gün bekledim gecikmeyi, testte aninda belirdi cizgi
Masallah saglikla buyutun. Tesekkur ederimBen hamile olduğumu ilk çok uyku halimden ve aşırı yeme isteğimden anlamıştım, 10dklık servis yolculuğumda bile uyumak istiyordum bu sebeple ineceğim yeri kaçırıyordum, tok olduğumu biliyordum ama sürekli yiyesim geliyordu :) ve tabiki sertleşen göğüsler ile beraber.. yumurtlamadan 13-14 gün sonra test yaptığım da hamile olduğumu gördüm zaten:)
İki gebeliğimde de regle 3 4 gun kala lekelenme yada kanamam oldu daha sonrasinda akintim beyaza döndü. Bu gebeligimde 4 gün bekledim gecikmeyi, testte aninda belirdi cizgi
Maalesef bebeklerim karnımda öldü 12. hafta daMasallah saglikla buyutun. Tesekkur ederim
ne kadar süre sonra hassaslasma basladı. benım yumurtalam günümü atlattım ve değerlendirdim. Gögüslerim çok hassas.şişmiş gibi. acıyor.reglde de böyle olur benım ama regl 12 gün var daha.Mrb canm.Goguslerim cok hassaslasti benim bide hemen yoruluodum yoruluodum uykum geliodu.Test yaptigimda 4-5 haftalikmisim.benim adet gunum 3 4 gun one atar.onu bekledim olmadim test yaptim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah
Cok az geldiyse test yapin tabi. Benim kızımda regle 3 gun kala pihti geldi. Ben kesin refl olcam diye beklemistim sonra akinti beyaza döndüBenim de bu ay reglim 1 2 damla kan şeklinde geldi ve bitti tüp bebek tedavisi için rahim filmi cektirecegum ondan önce test yapsam mi Bu arada 4 gün de erken regl oldum
Hamile kaldigim ay canm yani 23 haziran son adet tarihim. Temmuz 5 6 yumurtlama gunlerimdi.hic adet olmadim zaten hemen goguslerim sisti yumurtlama gunlerimden sonra.Inanilmaz agriodu.Hatta denize gittik mayo giyerken bile zorlandim.ne kadar süre sonra hassaslasma basladı. benım yumurtalam günümü atlattım ve değerlendirdim. Gögüslerim çok hassas.şişmiş gibi. acıyor.reglde de böyle olur benım ama regl 12 gün var daha.
Amin canım benim en kısa zamanda saglikli ve hayirli bi bebege kavusursub sende insallahRabbim sag salim kolariniza almak nasip etsin tesekkur ederim guzelanne
yumurtlamadan hemen sonra benımde hassaslaşma oldu.ve hacim kazandılarHamile kaldigim ay canm yani 23 haziran son adet tarihim. Temmuz 5 6 yumurtlama gunlerimdi.hic adet olmadim zaten hemen goguslerim sisti yumurtlama gunlerimden sonra.Inanilmaz agriodu.Hatta denize gittik mayo giyerken bile zorlandim.
Uzmek istemezdim uzgunumMaalesef bebeklerim karnımda öldü 12. hafta da
Umarım rabbim her isteyene tez zaman da nasip eder
Amin insallahAmin canım benim en kısa zamanda saglikli ve hayirli bi bebege kavusursub sende insallah
Aşkolsun olur mu öyle şey :)Uzmek istemezdim uzgunum
Cok az geldiyse test yapin tabi. Benim kızımda regle 3 gun kala pihti geldi. Ben kesin refl olcam diye beklemistim sonra akinti beyaza döndü
Amin insallah herkesinde benimdeAşkolsun olur mu öyle şey :)
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?