Gebeliğe Hazırlık Gebeliginizi ilk nasil anladiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

deva2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
1.302
514
123
Diğer
Sevgili hanimlar oncelikle merhaba burda bu gebelik belirtilerini okumak benim gibi arkadaslar icin umit oluyor neler hissettiniz. Kendi anlayan oldu mu bir gun burda kendi belirtilerimi yazmak dileklerimle ilgi gosteren herkese simdiden cok tesekkurler

Mrb canm.Goguslerim cok hassaslasti benim bide hemen yoruluodum yoruluodum uykum geliodu.Test yaptigimda 4-5 haftalikmisim.benim adet gunum 3 4 gun one atar.onu bekledim olmadim test yaptim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah

Mrb canm.Goguslerim cok hassaslasti benim bide hemen yoruluodum yoruluodum uykum geliodu.Test yaptigimda 4-5 haftalikmisim.benim adet gunum 3 4 gun one atar.onu bekledim olmadim test yaptim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah
Rabbim sag salim kolariniza almak nasip etsin tesekkur ederim guzel anne

İki gebeliğimde de regle 3 4 gun kala lekelenme yada kanamam oldu daha sonrasinda akintim beyaza döndü. Bu gebeligimde 4 gün bekledim gecikmeyi, testte aninda belirdi cizgi

Ben hamile olduğumu ilk çok uyku halimden ve aşırı yeme isteğimden anlamıştım, 10dklık servis yolculuğumda bile uyumak istiyordum bu sebeple ineceğim yeri kaçırıyordum, tok olduğumu biliyordum ama sürekli yiyesim geliyordu :) ve tabiki sertleşen göğüsler ile beraber.. yumurtlamadan 13-14 gün sonra test yaptığım da hamile olduğumu gördüm zaten:)

Masallah saglikla buyutun. Tesekkur ederim

Benim de bu ay reglim 1 2 damla kan şeklinde geldi ve bitti tüp bebek tedavisi için rahim filmi cektirecegum ondan önce test yapsam mi Bu arada 4 gün de erken regl oldum
İki gebeliğimde de regle 3 4 gun kala lekelenme yada kanamam oldu daha sonrasinda akintim beyaza döndü. Bu gebeligimde 4 gün bekledim gecikmeyi, testte aninda belirdi cizgi

ne kadar süre sonra hassaslasma basladı. benım yumurtalam günümü atlattım ve değerlendirdim. Gögüslerim çok hassas.şişmiş gibi. acıyor.reglde de böyle olur benım ama regl 12 gün var daha.

Benim de bu ay reglim 1 2 damla kan şeklinde geldi ve bitti tüp bebek tedavisi için rahim filmi cektirecegum ondan önce test yapsam mi Bu arada 4 gün de erken regl oldum
Cok az geldiyse test yapin tabi. Benim kızımda regle 3 gun kala pihti geldi. Ben kesin refl olcam diye beklemistim sonra akinti beyaza döndü

ne kadar süre sonra hassaslasma basladı. benım yumurtalam günümü atlattım ve değerlendirdim. Gögüslerim çok hassas.şişmiş gibi. acıyor.reglde de böyle olur benım ama regl 12 gün var daha.
Hamile kaldigim ay canm yani 23 haziran son adet tarihim. Temmuz 5 6 yumurtlama gunlerimdi.hic adet olmadim zaten hemen goguslerim sisti yumurtlama gunlerimden sonra.Inanilmaz agriodu.Hatta denize gittik mayo giyerken bile zorlandim.

Hamile kaldigim ay canm yani 23 haziran son adet tarihim. Temmuz 5 6 yumurtlama gunlerimdi.hic adet olmadim zaten hemen goguslerim sisti yumurtlama gunlerimden sonra.Inanilmaz agriodu.Hatta denize gittik mayo giyerken bile zorlandim.
yumurtlamadan hemen sonra benımde hassaslaşma oldu.ve hacim kazandılar
Umut fakirin ekmeği bekleyelim :)

Çok çok Az geçen ay kan tahlili yaptırdım amh dışında her şey normaldi bu ay da regl bekliyordum 4 gün erken gelen bir kaç damlalik kanama oldu suan birşey yok 1 gün sürdü zaten .ben en iyisi rahim filmi çektirmeden önce bi test alayim nolur nolamaz
Cok az geldiyse test yapin tabi. Benim kızımda regle 3 gun kala pihti geldi. Ben kesin refl olcam diye beklemistim sonra akinti beyaza döndü

Aslında belirti değil beklenti vardı o yüzden erken gebelik testi alıp koymuştum eve ama beklerim adetimin gecikmesini diyordum. Adetimden 2 gün önce birden aklıma geldi o gün çok fazla uyudum ve kasıklarıma bıçak sağlanır gibi ağrılar giriyordu. Bende nasılsa erken gebelik testi diye yaptım ve pozitifti sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…