Gebeliğe Hazırlık Gebeliginizi ilk nasil anladiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında belirti değil beklenti vardı o yüzden erken gebelik testi alıp koymuştum eve ama beklerim adetimin gecikmesini diyordum. Adetimden 2 gün önce birden aklıma geldi o gün çok fazla uyudum ve kasıklarıma bıçak sağlanır gibi ağrılar giriyordu. Bende nasılsa erken gebelik testi diye yaptım ve pozitifti sonuç :nazar::KK200:
Masallah saglikla dogsun

Çok çok Az geçen ay kan tahlili yaptırdım amh dışında her şey normaldi bu ay da regl bekliyordum 4 gün erken gelen bir kaç damlalik kanama oldu suan birşey yok 1 gün sürdü zaten .ben en iyisi rahim filmi çektirmeden önce bi test alayim nolur nolamaz
Kesinlikle baktir 1 gun cok az bence

Sevgili hanimlar oncelikle merhaba burda bu gebelik belirtilerini okumak benim gibi arkadaslar icin umit oluyor neler hissettiniz. Kendi anlayan oldu mu bir gun burda kendi belirtilerimi yazmak dileklerimle ilgi gosteren herkese simdiden cok tesekkurler:emir_bebek:
Canim ben ilk olarak sol kasik agrisi batmasiyla suphelendim daha sonra gogsumde kabarciklar olustu sık idrara cikmayla acabami dedim ve bugun aldim haberini hamileymisim allah sanada isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah 😍

Canim ben ilk olarak sol kasik agrisi batmasiyla suphelendim daha sonra gogsumde kabarciklar olustu sık idrara cikmayla acabami dedim ve bugun aldim haberini hamileymisim allah sanada isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah 😍
Banada dua edermisin

Reglime 1 gün vardı sanırım psikolojik olarak kendimi çok kötü hissetmiştim ve 3 gün sürmüştü çok mutsuz hissediyordum 3 gün sonra norma halime geri döndüm ondan 4 gunsonra gebe olduğumu öğrendim

Insallah rabbim kucagini doldursun
Amin inşallah .. kızlar Hergün dini tercihinizi bilmiyorum ama yinede tavsıyede bulunmak istedim. meryem suresi dinlemeye yada okumaya özen gösterin

Adetim 3 gün gecikti öyle anladım diğer gebelik belirtilerini öğrendikten sonra yaşadım :)

Reglim 1 gun gecikti. Test yaptim pozitifti. Belirtiler adet belirtisiydi zaten.

Benım ovulasyon gunlerınden sonra 3 gece üst üst mide yanmam oldu.ilk orda şüpelendım. Göğüslerım zaten hassaslaşır ama bu defa göğüs ucuna elleyıne sızlıyodu acıyodu. Hamile olabılcegımı ilk bu belırtıyle anladım.diğer adet belırtılerının hepsını yaşadım.sivilcelenmem bıleoldu.birde hamılelıkten önceki ay regl cok kısa surdu. Normalde 6 gun surerken 3 gun surdu bitti.burda bı forumda okumuştum.adet kısa suruyoya rahım kendını bebege hazırlıyodur diğer ay hamıle kalmak kolay olur dıye. Bunuda belırtı olarak gordum.Sonrasında Allah nasip etti tabiki.
Benım 6.denemede oldu. İlk ay bal polen arı sutu karısımı yedım.eşim 2 ay kecıboynuzu özü yedı. Bı ay soğan kürü yaptım.bı ay bal tarcın çörekotu.3 ay folık asıt kullandım.bı ay ovulasyon yaptım yumurtlama zamanımı öğrendım her ay o gunlerı degerlendırdım. Bu ay hıc bırsey yapmadım. Sadece ilişki günlerini seyrekleştırdım. Adetten bıttıkten snra ilişki sonrasnda 3 gun ara sonra ilişki.bu şekilde devam ettım.sperm kalitesi artması için böyle yaptım.bu ayda hamılekaldım ztn.diğer aylar ard ard ilişki oluyodu en fazla bı gun araylaydı.bu ay 3 gun 4 gun hatta 5 gun arayla oldu.
hayırlısıyla sızınde olsun inşallah

Sigara kokusundan çok fazla bir tiksinme oldu. Oradan anladım. Normalden daha farklı ve değişik geldi. Midem ağzıma geldi. Test yaptım hemen çıkmıştı.

Back