Masallah saglikla dogsunAslında belirti değil beklenti vardı o yüzden erken gebelik testi alıp koymuştum eve ama beklerim adetimin gecikmesini diyordum. Adetimden 2 gün önce birden aklıma geldi o gün çok fazla uyudum ve kasıklarıma bıçak sağlanır gibi ağrılar giriyordu. Bende nasılsa erken gebelik testi diye yaptım ve pozitifti sonuç
Kesinlikle baktir 1 gun cok az benceÇok çok Az geçen ay kan tahlili yaptırdım amh dışında her şey normaldi bu ay da regl bekliyordum 4 gün erken gelen bir kaç damlalik kanama oldu suan birşey yok 1 gün sürdü zaten .ben en iyisi rahim filmi çektirmeden önce bi test alayim nolur nolamaz
Canim ben ilk olarak sol kasik agrisi batmasiyla suphelendim daha sonra gogsumde kabarciklar olustu sık idrara cikmayla acabami dedim ve bugun aldim haberini hamileymisim allah sanada isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahSevgili hanimlar oncelikle merhaba burda bu gebelik belirtilerini okumak benim gibi arkadaslar icin umit oluyor neler hissettiniz. Kendi anlayan oldu mu bir gun burda kendi belirtilerimi yazmak dileklerimle ilgi gosteren herkese simdiden cok tesekkurler
Banada dua edermisinCanim ben ilk olarak sol kasik agrisi batmasiyla suphelendim daha sonra gogsumde kabarciklar olustu sık idrara cikmayla acabami dedim ve bugun aldim haberini hamileymisim allah sanada isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah
Amin insallah saglikla buyusun masallahCanim ben ilk olarak sol kasik agrisi batmasiyla suphelendim daha sonra gogsumde kabarciklar olustu sık idrara cikmayla acabami dedim ve bugun aldim haberini hamileymisim allah sanada isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah
Farkli bir. Belirti cok tesekkur ederim saglikla buyutun masallahReglime 1 gün vardı sanırım psikolojik olarak kendimi çok kötü hissetmiştim ve 3 gün sürmüştü çok mutsuz hissediyordum 3 gün sonra norma halime geri döndüm ondan 4 gunsonra gebe olduğumu öğrendim
Insallah rabbim kucagini doldursunBanada dua edermisin
Amin insallahAmin insallah saglikla buyusun masallah
Amin inşallah .. kızlar Hergün dini tercihinizi bilmiyorum ama yinede tavsıyede bulunmak istedim. meryem suresi dinlemeye yada okumaya özen gösterinInsallah rabbim kucagini doldursun
Insallah pozitiftir canmyumurtlamadan hemen sonra benımde hassaslaşma oldu.ve hacim kazandılar
Umut fakirin ekmeği bekleyelim :)
Tabiki duanin gucunede inanmak lazimAmin inşallah .. kızlar Hergün dini tercihinizi bilmiyorum ama yinede tavsıyede bulunmak istedim. meryem suresi dinlemeye yada okumaya özen gösterin
Anladim saglikla dogsun masallahAdetim 3 gün gecikti öyle anladım diğer gebelik belirtilerini öğrendikten sonra yaşadım :)
Saglikla buyusun masallah tesekkur ederimSigara kokusundan çok fazla bir tiksinme oldu. Oradan anladım. Normalden daha farklı ve değişik geldi. Midem ağzıma geldi. Test yaptım hemen çıkmıştı.
Saglikla buyusun masallah tesekkur ederimSigara kokusundan çok fazla bir tiksinme oldu. Oradan anladım. Normalden daha farklı ve değişik geldi. Midem ağzıma geldi. Test yaptım hemen çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?