Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bişey hissettin kii ? ağrı vs mi yoksa hismiRahmime düştüğü gibi anladım annemde eşimde inanmadilar sonra da idrar testiyle ve kan testiyle netlestirdim
Masallah saglikla buyusunRahmime düştüğü gibi anladım annemde eşimde inanmadilar sonra da idrar testiyle ve kan testiyle netlestirdim
nasıl bişey hissettin kii ? ağrı vs mi yoksa hismi
ALLAHİM hepimizin cocuklarinı sağlıkla büyütsünMasallah saglikla buyusun
Masallah saglikla buyusunBenim baş dönmem ve bulantım 2 haftalıkken basladı birde çok ateşleniyordum
inanilmaz bir eklem agrilari bogaz agrisi ücundede ayni seyleri hissettim giguste hassaslasma sabah kahvalti hazirlamak icin girdigin mutfaktan banyoya depar atma ve onunden alacaklarmista birdaha yiyemeycekmissin gibi yemek yeme hissiSevgili hanimlar oncelikle merhaba burda bu gebelik belirtilerini okumak benim gibi arkadaslar icin umit oluyor neler hissettiniz. Kendi anlayan oldu mu bir gun burda kendi belirtilerimi yazmak dileklerimle ilgi gosteren herkese simdiden cok tesekkurler![]()
Masallah saglikla buyusunler insallahinanilmaz bir eklem agrilari bogaz agrisi ücundede ayni seyleri hissettim giguste hassaslasma sabah kahvalti hazirlamak icin girdigin mutfaktan banyoya depar atma ve onunden alacaklarmista birdaha yiyemeycekmissin gibi yemek yeme hissi![]()
5 yaşındaSaglikla buyusun masallah tesekkur ederim
Allah razı olsun cevabını almak istediğim tüm soruların karşılığı olmuş bu yazı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde 6 yaşında bir oğlum var. ikinciyi istedik ocak ayında 2 aylıkken düşük yaptım. sonrasında 9 ay geçti ama hala olamadım. Rabbim hayırlı zamanda ver diye dua ediyorum hep. bu ay sizin izlediğiniz yolu izledim. diğer aylar ovulasyon testi ardından sık ilişki formülü ile geçti hep. belki de bu stres faktörü idi ya da gerçekten hayırlı zaman değildi. sık ilişki yapmadık belirttiğiniz gibi benimde. bu ay 15 eylül adet günüm 3 gün var. burun tıkanıklığı var sadece belirtim olarak ama adet olmadan önce başım ağrır benim yine ara ara ağrıması umudumu azaltıyor. duanızda olmak ümidiyle...Benım ovulasyon gunlerınden sonra 3 gece üst üst mide yanmam oldu.ilk orda şüpelendım. Göğüslerım zaten hassaslaşır ama bu defa göğüs ucuna elleyıne sızlıyodu acıyodu. Hamile olabılcegımı ilk bu belırtıyle anladım.diğer adet belırtılerının hepsını yaşadım.sivilcelenmem bıleoldu.birde hamılelıkten önceki ay regl cok kısa surdu. Normalde 6 gun surerken 3 gun surdu bitti.burda bı forumda okumuştum.adet kısa suruyoya rahım kendını bebege hazırlıyodur diğer ay hamıle kalmak kolay olur dıye. Bunuda belırtı olarak gordum.Sonrasında Allah nasip etti tabiki.
Benım 6.denemede oldu. İlk ay bal polen arı sutu karısımı yedım.eşim 2 ay kecıboynuzu özü yedı. Bı ay soğan kürü yaptım.bı ay bal tarcın çörekotu.3 ay folık asıt kullandım.bı ay ovulasyon yaptım yumurtlama zamanımı öğrendım her ay o gunlerı degerlendırdım. Bu ay hıc bırsey yapmadım. Sadece ilişki günlerini seyrekleştırdım. Adetten bıttıkten snra ilişki sonrasnda 3 gun ara sonra ilişki.bu şekilde devam ettım.sperm kalitesi artması için böyle yaptım.bu ayda hamılekaldım ztn.diğer aylar ard ard ilişki oluyodu en fazla bı gun araylaydı.bu ay 3 gun 4 gun hatta 5 gun arayla oldu.
hayırlısıyla sızınde olsun inşallah
Rabbim tez zamanda yerini doldursun birtane olmus gene olur uzulme canimAllah razı olsun cevabını almak istediğim tüm soruların karşılığı olmuş bu yazı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde 6 yaşında bir oğlum var. ikinciyi istedik ocak ayında 2 aylıkken düşük yaptım. sonrasında 9 ay geçti ama hala olamadım. Rabbim hayırlı zamanda ver diye dua ediyorum hep. bu ay sizin izlediğiniz yolu izledim. diğer aylar ovulasyon testi ardından sık ilişki formülü ile geçti hep. belki de bu stres faktörü idi ya da gerçekten hayırlı zaman değildi. sık ilişki yapmadık belirttiğiniz gibi benimde. bu ay 15 eylül adet günüm 3 gün var. burun tıkanıklığı var sadece belirtim olarak ama adet olmadan önce başım ağrır benim yine ara ara ağrıması umudumu azaltıyor. duanızda olmak ümidiyle...
Allah razı olsun çokk teşekkür ederim amin Allahta sizin gönlünüze göre versinRabbim tez zamanda yerini doldursun birtane olmus gene olur uzulme canim
Saolun guzel dıleklerınız ıcınAllah razı olsun cevabını almak istediğim tüm soruların karşılığı olmuş bu yazı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde 6 yaşında bir oğlum var. ikinciyi istedik ocak ayında 2 aylıkken düşük yaptım. sonrasında 9 ay geçti ama hala olamadım. Rabbim hayırlı zamanda ver diye dua ediyorum hep. bu ay sizin izlediğiniz yolu izledim. diğer aylar ovulasyon testi ardından sık ilişki formülü ile geçti hep. belki de bu stres faktörü idi ya da gerçekten hayırlı zaman değildi. sık ilişki yapmadık belirttiğiniz gibi benimde. bu ay 15 eylül adet günüm 3 gün var. burun tıkanıklığı var sadece belirtim olarak ama adet olmadan önce başım ağrır benim yine ara ara ağrıması umudumu azaltıyor. duanızda olmak ümidiyle...
Bir de baş ağrısı bendede her ay olur.bu ayda oldu hatta parol içmiştim. Bütün adet belirtilermi yaşadım.adetten önce Tek farklı şey göğüs ucuna elleyınce sızlaması acımasıydıAllah razı olsun cevabını almak istediğim tüm soruların karşılığı olmuş bu yazı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde 6 yaşında bir oğlum var. ikinciyi istedik ocak ayında 2 aylıkken düşük yaptım. sonrasında 9 ay geçti ama hala olamadım. Rabbim hayırlı zamanda ver diye dua ediyorum hep. bu ay sizin izlediğiniz yolu izledim. diğer aylar ovulasyon testi ardından sık ilişki formülü ile geçti hep. belki de bu stres faktörü idi ya da gerçekten hayırlı zaman değildi. sık ilişki yapmadık belirttiğiniz gibi benimde. bu ay 15 eylül adet günüm 3 gün var. burun tıkanıklığı var sadece belirtim olarak ama adet olmadan önce başım ağrır benim yine ara ara ağrıması umudumu azaltıyor. duanızda olmak ümidiyle...
Allah razı olsun ben çokta üzülmeyim o zaman yine nasip tabi. gebelik öncesi adet belirtiler yaşanıyor demek. çok teşekkür ederim. inşallah hayırlı haber alırsam size müjde vereceğim.Bir de baş ağrısı bendede her ay olur.bu ayda oldu hatta parol içmiştim. Bütün adet belirtilermi yaşadım.adetten önce Tek farklı şey göğüs ucuna elleyınce sızlaması acımasıydı