Gebeliğe Hazırlık Gebeliginizi ilk nasil anladiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevgili hanimlar oncelikle merhaba burda bu gebelik belirtilerini okumak benim gibi arkadaslar icin umit oluyor neler hissettiniz. Kendi anlayan oldu mu bir gun burda kendi belirtilerimi yazmak dileklerimle ilgi gosteren herkese simdiden cok tesekkurler:emir_bebek:
inanilmaz bir eklem agrilari bogaz agrisi ücundede ayni seyleri hissettim giguste hassaslasma sabah kahvalti hazirlamak icin girdigin mutfaktan banyoya depar atma ve onunden alacaklarmista birdaha yiyemeycekmissin gibi yemek yeme hissi :KK15:

Bir kac kere bir anda bicak saplanir gibi acı baldirlarima kadar agrisi vurmustu goguste hassasiyet biri hafif dokunsa sanki gogsumu kopariyorlar gibi bir acı

inanilmaz bir eklem agrilari bogaz agrisi ücundede ayni seyleri hissettim giguste hassaslasma sabah kahvalti hazirlamak icin girdigin mutfaktan banyoya depar atma ve onunden alacaklarmista birdaha yiyemeycekmissin gibi yemek yeme hissi :KK15:
Masallah saglikla buyusunler insallah

Benım ovulasyon gunlerınden sonra 3 gece üst üst mide yanmam oldu.ilk orda şüpelendım. Göğüslerım zaten hassaslaşır ama bu defa göğüs ucuna elleyıne sızlıyodu acıyodu. Hamile olabılcegımı ilk bu belırtıyle anladım.diğer adet belırtılerının hepsını yaşadım.sivilcelenmem bıleoldu.birde hamılelıkten önceki ay regl cok kısa surdu. Normalde 6 gun surerken 3 gun surdu bitti.burda bı forumda okumuştum.adet kısa suruyoya rahım kendını bebege hazırlıyodur diğer ay hamıle kalmak kolay olur dıye. Bunuda belırtı olarak gordum.Sonrasında Allah nasip etti tabiki.
Benım 6.denemede oldu. İlk ay bal polen arı sutu karısımı yedım.eşim 2 ay kecıboynuzu özü yedı. Bı ay soğan kürü yaptım.bı ay bal tarcın çörekotu.3 ay folık asıt kullandım.bı ay ovulasyon yaptım yumurtlama zamanımı öğrendım her ay o gunlerı degerlendırdım. Bu ay hıc bırsey yapmadım. Sadece ilişki günlerini seyrekleştırdım. Adetten bıttıkten snra ilişki sonrasnda 3 gun ara sonra ilişki.bu şekilde devam ettım.sperm kalitesi artması için böyle yaptım.bu ayda hamılekaldım ztn.diğer aylar ard ard ilişki oluyodu en fazla bı gun araylaydı.bu ay 3 gun 4 gun hatta 5 gun arayla oldu.
hayırlısıyla sızınde olsun inşallah
Allah razı olsun cevabını almak istediğim tüm soruların karşılığı olmuş bu yazı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde 6 yaşında bir oğlum var. ikinciyi istedik ocak ayında 2 aylıkken düşük yaptım. sonrasında 9 ay geçti ama hala olamadım. Rabbim hayırlı zamanda ver diye dua ediyorum hep. bu ay sizin izlediğiniz yolu izledim. diğer aylar ovulasyon testi ardından sık ilişki formülü ile geçti hep. belki de bu stres faktörü idi ya da gerçekten hayırlı zaman değildi. sık ilişki yapmadık belirttiğiniz gibi benimde. bu ay 15 eylül adet günüm 3 gün var. burun tıkanıklığı var sadece belirtim olarak ama adet olmadan önce başım ağrır benim yine ara ara ağrıması umudumu azaltıyor. duanızda olmak ümidiyle...

Allah razı olsun cevabını almak istediğim tüm soruların karşılığı olmuş bu yazı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde 6 yaşında bir oğlum var. ikinciyi istedik ocak ayında 2 aylıkken düşük yaptım. sonrasında 9 ay geçti ama hala olamadım. Rabbim hayırlı zamanda ver diye dua ediyorum hep. bu ay sizin izlediğiniz yolu izledim. diğer aylar ovulasyon testi ardından sık ilişki formülü ile geçti hep. belki de bu stres faktörü idi ya da gerçekten hayırlı zaman değildi. sık ilişki yapmadık belirttiğiniz gibi benimde. bu ay 15 eylül adet günüm 3 gün var. burun tıkanıklığı var sadece belirtim olarak ama adet olmadan önce başım ağrır benim yine ara ara ağrıması umudumu azaltıyor. duanızda olmak ümidiyle...
Rabbim tez zamanda yerini doldursun birtane olmus gene olur uzulme canim

Saolun guzel dıleklerınız ıcın 😊 umarım rabbim nasip eder hayırlısıyla.
Burun tıkanıklıgı bendede oldu adet gectıkten sonra.3. oldu ama.
Ben bu ay hem hıc umut baglamadım hemde cok aralıklarla ılıskı oldu.eşim doktora gitmişti 3 gunde bır yapın deniş doktor ona uyduk bızde. Önce Allah nasip etti tabı 😊 şimdi sağlıklı bı hamilelik olsun diye dua edıyorum.
Ben cok umutsuzluga da kapılmıştım.heralde hıc olmıcak ben kalamıyorum dıye karalar bağlamıştım ama çok şükür nasip oldu. Bır de bır sene denemek lazım her ay bebek olma olasılıgı yuzde 25 miş çok kücük bir ihtimal yani.

Bir de baş ağrısı bendede her ay olur.bu ayda oldu hatta parol içmiştim. Bütün adet belirtilermi yaşadım.adetten önce Tek farklı şey göğüs ucuna elleyınce sızlaması acımasıydı

Bir de baş ağrısı bendede her ay olur.bu ayda oldu hatta parol içmiştim. Bütün adet belirtilermi yaşadım.adetten önce Tek farklı şey göğüs ucuna elleyınce sızlaması acımasıydı
Allah razı olsun ben çokta üzülmeyim o zaman yine nasip tabi. gebelik öncesi adet belirtiler yaşanıyor demek. çok teşekkür ederim. inşallah hayırlı haber alırsam size müjde vereceğim.

en erken belirtiler genel de adet belirtileriyle aynı. ama bir kac gün gecikme de kasık daki farklılığı anlıyorsun. Ani ayağa kalkma da hemen bıçak saplanır gibi oluyor mesela.

Back