Gebeligini yeni ogrenenler ;)

Kizlar moralim cok bozuk pazar gunu beta degerim 206 cikmisti ve hamile oldugmu ogrenmistim bugun tekrar tahlil yaptim bu sefer degerim 149 dusmus ve doktorun dedigi sen yeni gebesin dusmesi normal 2 hafta sonra gel bebegi ultrasonla gorucez sizce degerin dusmesi kotuye isaretmi :KK43:
Tatlım iki gün sonra tekrar baktir eğer dusuyorsa bu kimyasal gebelik tir.benim de ilk öyle olmuştu ama üzülme sonradan gumbur gumbur geliyor bebisler insallah

Merhaba herkese , dün idrar testi akabinde kan testi sonucu öğrendim ben de.
Bat a 4 gün varken beta hcg 67 çıktı...
Yarın tekrarlayın kan testini.
Doktora gitmeli miyim sizce??? bilemedim...

Araniza yeni katildim arkadaslar bende 4 bucuk haftalik hamileyim adet gunumde kan degerim 310du 2gun sonra yaptirdigimda 640 bidaha yaptirmadim yarin dr gidicem kese gorunurmu acaba

Araniza yeni katildim arkadaslar bende 4 bucuk haftalik hamileyim adet gunumde kan degerim 310du 2gun sonra yaptirdigimda 640 bidaha yaptirmadim yarin dr gidicem kese gorunurmu acaba
Merhaba, kese görünüyor ama kalp atışı için tekrar seni çağıracaktır istersen 5 hafta 1 günlük olunca git:) tebrik ederim. bende şu an içim gecikmem var 4 hafta 1 gün olabilir. pazartesi kan testi yaptırıp, haftaya cumartesi gitmeyi planlıyorum.
hatta bu haftalarda 4. hafta vajinal ultrason genelde tabi kullarak kese görünüyor:)

Aramıza katılan yeni hamisler hoşgeldiniz. Ben iki gün arayla beta baktırmıştım düzenli artışı gördükten sonra başka kan testi yaptirmamistim.beş HF lık olunca karından ultrason ile kese görülüyor bence vajinal ultrason da gerek yok. 5.haftada kasik ağrısı çok oluyor adet ağrısına benzer ama bulantı tiksinme gibi sıkıntılar 7.HF itibariyle genellikle başlıyor.onbir onikinci HF dan sonra bunlar azalıyor kesiliyor. Ama bence gebeliğin her an farkında olmak için karnın şişmesi gerekiyor.ya da bu benim fikrim :)

Kızlar Merhaba bişey sormak istiyorum kan testi yaptırdım iki ya da üç haftalik dedi acil 299.45 çıktı değerm salı günü kadın doğuma gidicem acaba ultrasonda gözükür mu ya bide son adet tarihinden hesaplaniyomus doğum tarihi şimdi benim son adeti m en son 25 eyluldeydi bebek iki üç haftalik mi yoksa beş haftalik mi hangi hesap doğru kafam karıştı

Merhaba kelebek benimde kan değerin 434 küsür çıktı benimde son adet tarihim 23. Eylül 5bucuk haftalık ama daha değerler düşük olduğu için gözükmez demişti bana

Kızlar Merhaba bişey sormak istiyorum kan testi yaptırdım iki ya da üç haftalik dedi acil 299.45 çıktı değerm salı günü kadın doğuma gidicem acaba ultrasonda gözükür mu ya bide son adet tarihinden hesaplaniyomus doğum tarihi şimdi benim son adeti m en son 25 eyluldeydi bebek iki üç haftalik mi yoksa beş haftalik mi hangi hesap doğru kafam karıştı
Canim deger 1500lerdeyken gorunuyormus kese. Daha gec gorunene de oluyor tabi. Benim 319du ilk degerim doktor bir hafta sonra gel dedi.:) Tebrikler bu arada

Bende bugün gıttım kızlar ultrasona gecen hafta salı günü kan testi yaptırdım 475 lerde cıktı bugün gıttım keseyı gördü ve daha 4 haftalık dedi :):)

X