Gebeligini yeni ogrenenler ;)

Merhaba.ben de yaklaşık sekiz dokuz gün sonra ikili test için gidicem.doktor ense kalınlığına bakıyor ve kan istiyor.sonucu beş altı gün sonra cikiyor!muş.ben de ozele gidiyorum ama test ücretini bilmiyorum
Ben ozelde randevu ucreti haric 25 tl verdim ... Kan aliyolar ve ultrasonla bakip ense kalinligini olcuyorlar kalinlik 3 mm alrinda olmasi lazim, ayrica nazal kemike yani burun kemigine bakiyorlar olusmus mu diye....

merhaba kızlar. aranızda ikili test yaptıran var mı? benim iki hafta sonrasına randevum var. nerede ne kadara yaptırdınız süreç nasıl , ayyy çok heyecanlıyım .napıyoruz şimdi :)

Ben persembe günü yaptirdim canim. Burda özel hastane olmadigi icin devlet hastanesine gidiyorum ayni zamanda da ozel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum. Özel doktorum hastanede yaptir testi baska yere para ödemene gerek yok dedi. Zaten kendisi de ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiginde sorun gorunmedigini söylemişti. Test sonucu da hemen ertesi gün çıktı. Ona yolladım bakti cok şükür her sey yolunda:)

testlerimiz tertemiz çıktı çok şükür :KK66:
ama hala cinsiyeti öğrenemedik ... 3 hafta sonraya kontrolumuz var bakalım gösterecek mi ?

valla paso yatar pozısyonda pek bır edeplı cıktı gostermıyo orasını :KK70:

Benimki de gecen hafta oyleydi ultrason görüntüleri kaydedilecek diye surekli yatiyordu en sonunda doktor karnima minik minik vurup hadi uyan evde uyursun deyince biraz kalkti dans etti:KK73::KK76:ama cinsiyeti daha kesin degil doktorlardan biri kiz biri erkek dedio_O

merhaba kızlar bende adet düzensizliği var bir yıldır da evliyim bebek düşünüyoruz. İstanbulda Dr ye gittim ilki alttan baktı temiz yumurtaliklarin miyom kist yok dedi ancak kilo alimindan kaynaklanan yumurta tembelligi olabilir dedi üç ay süre verdi kendiliğinden hamile kalmazsan tedaviye başlayalım dedi başka bir dr ye daha gittim oda pko var ama korkma hamile kalabilir sin dedi zayifla mam gerektiğini soyledi. Sat 30 agustos tu 15 i 16 si gibi kanama oldu memlekete gelmiştim hava değişimi sandım ki gün sürdü sürmedi çok azdı önce kırmızı sonra kahverengiye döndü bir kaç gün kahverengi çamur şekilde atık gibi bişeler geldi sada sonra tekrar ayin sonu Ekim in başı gibi tekrar biraz kanama oldu sonra normal kahverengi geldi bitti Ped bile dolması ikisinden. Şimdi kasık ağrım mide bulantısı var böyle bir durum yaşayan oldu mu uzun oldu k.byin

Benimki de gecen hafta oyleydi ultrason görüntüleri kaydedilecek diye surekli yatiyordu en sonunda doktor karnima minik minik vurup hadi uyan evde uyursun deyince biraz kalkti dans etti:KK73::KK76:ama cinsiyeti daha kesin degil doktorlardan biri kiz biri erkek dedio_O
benımkıne o da etkı etmıyor :KK66: keyfıne duskun olacak galıba :KK66: benım doktorum da ıkılı tarama ıcın gıttıgımde %51 erkek dedı ama net konusmadı sımdıde gostermıyor netlesse de bırseyler alsak yavas yavas :KK66:

benımkıne o da etkı etmıyor :KK66: keyfıne duskun olacak galıba :KK66: benım doktorum da ıkılı tarama ıcın gıttıgımde %51 erkek dedı ama net konusmadı sımdıde gostermıyor netlesse de bırseyler alsak yavas yavas :KK66:

Ay evet yaa hala bisey alamadim bebisime:KK43: sadece gecenlerde cok sevimli bi sandalet ve patik gördüm onu aldim unisex oldugu icin. Bana ozeldeki doktorum %70kız dedi. Cok şaşırdım ama ertesi gün devlet hastanesinde erkek olabilir dedi.

ben de ikili test için 1600 tl sigorta indirimiyle 700 tl fiyat aldım :KK43: :KK43: muayene de 400 veriyorum ayyy doğumu söylemeye dilim bile varamaz. eşimi ikna edemiyorum hastane değiştirmek için ki GATA ya gitme şansım var orada da çok iyi doktorlar ve ortam varmış. ama 3. tüp bebek tedavisiyle ilk hamileliğim olduğu için eşim aynı doktor devam etsin diye çok sıkıyor beni. :KK43:

İkili test ve ultrason görüntüsü için heyecanlandim simdiden pazartesi gidicem.çok merak ediyorum ultrason da nasıl bi goruntu verecek bize

ben de ikili test için 1600 tl sigorta indirimiyle 700 tl fiyat aldım :KK43: :KK43: muayene de 400 veriyorum ayyy doğumu söylemeye dilim bile varamaz. eşimi ikna edemiyorum hastane değiştirmek için ki GATA ya gitme şansım var orada da çok iyi doktorlar ve ortam varmış. ama 3. tüp bebek tedavisiyle ilk hamileliğim olduğu için eşim aynı doktor devam etsin diye çok sıkıyor beni. :KK43:
Benım doktorum GATA mezunu, uzun sure askerıye hastanelerınde çalışmıs , bır sure adı duyulmus kalıtelı özel hastanelerde....
400 tl çok uçuk bır rakam muayene için resmen soygun başka birşey değil, ikili içinde 700 vermeyin yazık günah benım toplam 80 tl tuttu (55 muayene+25 test ucretı) devlet karsılıyor zaten bu testın ucretını, baska bır ozel hastaneye gıdın testı orada yaptırın sonucunuzu gosterın...

Aslında öyle de mecburen gidiorum:) Devlet hastanesindeki doktorum iyi doğumu orda yapacagim ama ozeldeki doktorum cok güzel ilgileniyor uzun uzun sohbet etme şansım oluyor. O yüzden 2 doktor
ben doktorumdan memnunum valla bazen soru soracagım dıye sacmaladıgım bıle oluyor sabırlı cevaplıyor herseyı, ayrıntıya ınıyor, hıcbırseyı atlamıyor , ve benı rahatlatıyor, emın olmadan da hıcbırsey hakkında yorum yapmıyor.. :KK66:

X