- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
bilmiyrm vallah canm bende bekledgi icin umit yok ama yaa nasip deyip bekliyorz isteEğer belediye bu şekilde çıkabiliyor. Benim geçen ay çıktı. Ama hamile değilmişim. Fazla damlatmada da çıkabiliyor
Canım clear blueCanm o testin adı ne diger ay gecrse bende aliyim ilk defa duydm kac haftalk oldgnudami solyr ilginc
Canm test yap olabilir midende bulanyrsa bur test yap benceYa çok kötü ateslendim mide bulantıda var böyle soğuk algınlığı sahip hamile oldugunu öğrenen var mi benim arkadaşım öyle öğrenmiş ama ne bilim keske öyle olsa
olmadim ama dunde test yaptim megatif hic bisey cikmadi yok yani olsaydi cikardi@dilekylmz22 kuzu nldu adet olmadn deme?
Kuzu bende 4. Gun oldum testte ckmamasti hava degsklgnden olablr mi benimde gec olmustu canm ins varsa ckar cnm snra ama bazlari tsstte degl kanda ckyor blysnolmadim ama dunde test yaptim megatif hic bisey cikmadi yok yani olsaydi cikardi
yok bugun adet gunu çıksa cikardi benm kimyasadldan sonra adet duzeni bozuldu ondnaKuzu bende 4. Gun oldum testte ckmamasti hava degsklgnden olablr mi benimde gec olmustu canm ins varsa ckar cnm snra ama bazlari tsstte degl kanda ckyor blysn
Anladm cnm sen ynede bekle ummadgn anda karnnda olablr cnm yani bebegnyok bugun adet gunu çıksa cikardi benm kimyasadldan sonra adet duzeni bozuldu ondna
Adet günüm geçsin yapicam cnmCanm test yap olabilir midende bulanyrsa bur test yap bence
Canm bem diyordum adetim gecsin hemen test yapcm gecti hatta 3 . gecti ucuncu gun yaptm dusun normlde dayanamm dayandm yaptm test negatf anladm olcgmi snrada ertesi gun oldum moraller dustu ama ins sen olmazsan canm yaAdet günüm geçsin yapicam cnm
Hayırlısı neyse o olsun cnm yaCanm bem diyordum adetim gecsin hemen test yapcm gecti hatta 3 . gecti ucuncu gun yaptm dusun normlde dayanamm dayandm yaptm test negatf anladm olcgmi snrada ertesi gun oldum moraller dustu ama ins sen olmazsan canm ya
biz dogal yolla kalamazsak zaten beyın gucuyle kesın kalcaz yakında :)))Sabırsızlar kulübünde bugün ben varım..
Sabah predictor early ile test yaptım pozitif. Öğleden sonraya kadar sabrettim sonra gaza gelip kan verdim. Sonuç 3.40!
Bu nasıl bir testmiş ki bu değeri algılamış aklım pek almadı..
Gecen ay kürtaj olduğum icin reglim ne zaman olacak onu da tam kestiremiyorum ama gercekten ben bu iştem artık çooook SIKILDIM!
eb garantısı o aslında bı sure korunmak arınmak.Ben pes ediyorum artık ya.. Bi regl olayım denemicem bi süre..
Ama tabi biliyorsun bi kadının ümidi tükenmez.. Önce bi regl olcak mıyız bakalım?eb garantısı o aslında bı sure korunmak arınmak.
Simdi sana yaziyorum diye bana kizarmisin bilemiyorum ama. Normalde 3 gibi bir deger dollenme olmus olabilir gibi bir deger. Benim 2 nin ustune çıkmadı erken baktirttığımda ama kurtaj ne zaman oldun bilmiyorum beta hcg bazı insanlarda düşmesi 40 gun surebiliyormuşSabırsızlar kulübünde bugün ben varım..
Sabah predictor early ile test yaptım pozitif. Öğleden sonraya kadar sabrettim sonra gaza gelip kan verdim. Sonuç 3.40!
Bu nasıl bir testmiş ki bu değeri algılamış aklım pek almadı..
Gecen ay kürtaj olduğum icin reglim ne zaman olacak onu da tam kestiremiyorum ama gercekten ben bu iştem artık çooook SIKILDIM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?