• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeliğini bu şekilde öğrenen var mi ???

Böyle gördükten sonra iki gün bekleyip kan verdim canım evet çok zor b durum Allah kimseye yasatmasin kanda 9 çıktı iki gün sonra kanamam oldu yani kimyasalınız:/
hmm benim kimyasalda degerler baya yukselmisti en son 507 di sonra dusmeye basladi.sen cok erken farketmissin

Daha kaliteli elektronik testlerden Alıp yaptırsanıza onlar hatta yaklaşık kaç haftalık hamıle olduğunuzu bile gösteriyo Hemde adetten bir kaç gün öncesi söylüyor.
evet onlarida duydum.kucuk bi ilcede yasiyrm burda bulablrsem alicam.hep kiytrik testler var.bulup onlardan yapicam son care olark.

hic heycan yok bi sakinlk bi durgunlk var :)) ayin yimisine kadr beklemeyi bile dusinuyrm o zamana kadr olmazsam yaoarim diye.kimyasala hamileykende boyle cikti hep benim ama adet cok gecince cikiyo gec dollenme oluyo gibi birşey yani.o zaman yemistm kendimi taaa adet gecikmesinin 8. 9. gunu cikti :))
Kuzum gun gelmeden once diyordum gecerse hemne gitcm gectgndede gidemysn bile ya o duygu baska ins canm birdaha yasamazsn kimyasal olmazsn adet test yaptgnda ins ckar kuzum pozitif ya biriledi artk olsun hamis :)

Daha kaliteli elektronik testlerden Alıp yaptırsanıza onlar hatta yaklaşık kaç haftalık hamıle olduğunuzu bile gösteriyo Hemde adetten bir kaç gün öncesi söylüyor.
Canm o testin adı ne diger ay gecrse bende aliyim ilk defa duydm kac haftalk oldgnudami solyr ilginc

Kuzum gun gelmeden once diyordum gecerse hemne gitcm gectgndede gidemysn bile ya o duygu baska ins canm birdaha yasamazsn kimyasal olmazsn adet test yaptgnda ins ckar kuzum pozitif ya biriledi artk olsun hamis :)
insallah canim amiin yaa.varsada saglikli olsin yoksada baska sefere artik kuzum.olsun vallah herkesenasip etsin bizlerede

Yaşasın hamile kalmaya çalışırken akıl sağlığını kaybeden kadınlar :anne:

Ben de yaptım sadece şaşı bakımca görebildiğim bi çizgi var ama nasip kısmet. Doktoruma sordum çarşamba yap dedi. Haaaa dedim oldu başka? :deli:

Yaşasın hamile kalmaya çalışırken akıl sağlığını kaybeden kadınlar :anne:

Ben de yaptım sadece şaşı bakımca görebildiğim bi çizgi var ama nasip kısmet. Doktoruma sordum çarşamba yap dedi. Haaaa dedim oldu başka? :deli:
:))) hep beraber deliricez insallahh kuzum az kaldi az :))) ise girdik bak o bile kar etmiyorsa artik :)).carsamba günü test yapma gunu yapicaz ya belki ayni anda denk gelir pozitif olur hepten deliririz ahahahha:)))

Back