gebeliğini bu şekilde öğrenen var mi ???

Konu sahibesii bugun test yaptin mi merak ettim. Tessacontessa kardes bende hep 0.1 cikar senin 3 yine iyiyms normalde kac cikiyordu belki gec dollenmedir yavas yavas yukselir olamaz mi niye olumsuz baktin bakim
Tatlım doktor direk hamile değilsin üzülme falan dedi.. Hatta önce 34 cıkmış dedi, içimden salak herif bişey bildiğin yok senin dedim, ama sonra sonucu aldım 3.40 mış meğerse..
Ben de öyle umuyorum canım cünkü 18 şubatta kürtaj oldum ben daha dolayısı ile ne zaman regl olucam onu da bilmiyorum. Bir hafta daha bekleyeceğim sanırım olmadığına inanmak için :) ve umarım dediğin gibi olsun :)))

Ayy aramizda bi gun var bende 17sinde kurtaj oldum ne zaman adet olcam ben de bilmiyorum:) ama cuma gunu olarak tahmin ediyorum 28 gunde birdi eskiden.kurtajdan hemen sonra hamile kalmak daha kolaymis ben umutluyum senden.doktorlar 5in altina negatif diyor evet ama sende normalde kac cikiyordu onu dusun.insaallah yukselirr

Yok niye kızayım.. Benim bildiğim kadarıyla 50 altını gebelik kabul etmiyorlar. Cok ümitli falan da değildim sabırsızlık edip idrar testi yaptım cift cizgiyi görünce kan verdim. Şu an olduğundan da olmadığından da emin olamıyorum açıkçası..
18 şubat'ta kürtaj oldum daha sonra da değer falan baktırmadım. Hadise zaten yeteri kadar yıpratıcı bir de onu takip etmedim ki zaten doktorum da o yönde birşey söylemedi..
Velhasıl böyle erken test yapmak iyi birşey değil ama elde de değil insan kendini tutamıyor malesef.. Ben kendime söz vermiştim 29 Mart'a kadar bekleyeceğim, kan vermeden direk ultrasona gideceğim diye ama olmadı, tutamadım :)

Aaa nasıl denk gelmiş :) benim de 28 günde birdi ama sanırım biraz geç oluyormuş kürtajdan sonra.. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah bir dahaki sefere hepimize sağlıkla nasip olsun.
Ben yıllar önce bir kere yaptırmıştım 0.1 cıkmıştı. Hamile kalmadan önceki ay 3-4 gün evvel 7, regl günü 5 görmüştüm ertesi gün regl oldum.. Yani nedir benim bünyemin durumu bu konuda onu da bilemiyorum..

1000in altini gebelik var demiyorlar dollenme var diyorlar 3000lerde gebelik mevcut diyorlar. Simdi hamileysen o deger cok hızlı artacak 2 gune istersen bir daha baktirt.
Bugun gene doktora gittim kontrol ve persembe kurtaj oldum ilk ay neredeyse imkansız hamile kalmak dedi. Kalirsan dusmez merakta etme dedi.
Hayirlisi olsun hakkinda eger degilsende cok yipratma kendini. Bir sonraki ay olur

Konu sahibesii bugun test yaptin mi merak ettim. Tessacontessa kardes bende hep 0.1 cikar senin 3 yine iyiyms normalde kac cikiyordu belki gec dollenmedir yavas yavas yukselir olamaz mi niye olumsuz baktin bakim
yaptım kocamaanından bı negatıf ama adette olmadım gelır herhalde yakında kendısı bılır artık ıster gelsın ıster gelmesı :)))) rest cektım ona :))

Benim doktorum 356 cıktıktan sonra bi daha baktırtmadı. Bence devamlı kan vermek feci yıpratıcı birşey. O yüzden ben haftaya bugüne kadar regl olmazsam sadece idrar testiyle yetinmeye calısacağım..
Sana da geçmiş olsun.. Bir an önce toparlanırsın umarım. En önemlisi psikolojisinden çıkmak iyi tarafından baktığında çok daha kolay oluyor emin ol. Umarım bir dahaki sefere sağlıklı bir evladın olsun..
Ben sallamıyorum açıkçası sadece bi heves oluyor insanın icinde acaba diyorsun mucizelerin varlığına inanarak o kadar.. Olursa sevinirim ama olmazsa da üzülmem.. Dünyada üzülecek o kadar çok şey var ki.. Sahip olduklarınla mutlu olabilmek en güzeli..

Amin canim insaallah...senin durum ilgincmis benim sabit 0.1 cikiyor ama smdi kurtaj da olduk ne zaman sifirlanr hcg bilemiyorum

Ben bu ay korunmayı düşünüyorum piskolojim çok bozuk. Hamile kaldigimi ogrenmeden once bir hastanede kan vermistim ve negatif cikmisti megerse hamileymisim. Yanlislik yaptiklarini laboratuvar kabul etmedi ama hemsire evet oluyor dedi, bende negatif cikinca cok uzulmustum. Belli olmuyor bu işler hakkımızda hayirlisi aile hekimliginin sonuclari boyle durumlarda daha dogru sanki.

Amin canim insaallah...senin durum ilgincmis benim sabit 0.1 cikiyor ama smdi kurtaj da olduk ne zaman sifirlanr hcg bilemiyorum
Ya bence hemen sıfırlanıyor aslında o hcg ama tabi doktor değilim bilemiyorum :)
Benimki kalıntı da olabilir ama 4 hafta olacak bu cumartesi coktan sıfırlanırdı herhalde :)
Ay hakkımızda hayırlısı walla canım :)

Kanda negatif cıkma olayını ilk kez senden duyuyorum. Ben acıbademde yaptırdım yanlış çıkmaz herhalde dedim ama hiç belli olmuyor demek ki bu işler..
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. Bu senin hayatın, senin vücudun. En önemlisi de psikolojin. Ne zaman hazır hissedersen o zaman dene.. Ben biraz hızlı atlattım hemen yeniden başladım ama bu sefer de biraz fazla taktım. O yüzden ben de regl olursam denemeyeceğim bir süre.. Hakkımızda hayırlısı..

Canım bence hamilesin yani inşallah öyledir bende reglime 6 gün kala test yapmıştım hafif silik çıktı testte gidip kan verdim bi gazla 0.1
Tabi ben yine ikna olmadım hergün 3 test yapıyordum 4 gün kala testim biraz daha belirgin silik çıktı dedim ben hamileyim gittim kan verdim akşamına sonuç 22.94
Yani allahtan umut kesilmez adet olana kadar hep bi umut vardır

Ay ne tatlısın yaaa :) hepimiz anne olmadan bi kimyager bi jinekolog oluyoruz :) inşallah dediğin gibi olur bu sefer sağlıkla nasip olur bana da.. Allah sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallaah :)))

Ay ne tatlısın yaaa :) hepimiz anne olmadan bi kimyager bi jinekolog oluyoruz :) inşallah dediğin gibi olur bu sefer sağlıkla nasip olur bana da.. Allah sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallaah :)))
Sağol tatlım sende çok tatlısın
Amin inşallah canım hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirelim sağlıkla canlarımızı kucağımıza alalım inşallah
Takipteyim kız seni yılmak yok o test ısrarla yapılacak

Hahahahahah amin amin :))

Yarın şu dandiklerden alıcam. Bi tane de zar zor eşime clear blue'nun digitalinden buldurdum eczane eczane aratıp. 40 liraymış meğerse
Pazartesiye kadar dandikleri yaparım sonra pahalı olanla son noktayı vururum artık ahahahah iyice delirdim sonunda

Ayyy aynı ben aynı ben
Her eczaneye gittiğimde 3 tane alıp geliyordum o dandiklerden güya her güne bir tane yapcam
Evde test olurda yarını beklermi hiç
Artık aynı eczaneye gitmeye utanıyordum farklı yerlerden alıyordum bol bol yaptım
Son noktayı pahalı olanlarla koydum ve kanla da onaylatmış oldum darısı sana ve bekleyen herkese

Hahahahah harikasın.
Ben hamile kaldığımda reglinin ertesi günü tek test yapmıştım kardan evden cıkamıyorduk cünkü, sonra mecburen 2 gün sonra kan vermiştim. Bu manyaklık da iyi değil bakma :)
Neyse çubuğa işemeye devam :)
Bugün eşime evde gofret var mı dedim, napcan üstüne mi işicen dedi gülmekten yere yığıldım hahahahaha :)))

Mrb yumurtlamamdan sonraki 3. gün ve ve sol yumurtalıgımdan aşa ayaklarıma kadar çok ağrım var ve karnım adet olvakmışım gibi agrıyor tutmuşmudur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…