Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok tatlım hata olduğunu sanmıyorum ben de.. Ama şu predictor early reglden önce kullanılmamalı.. 3.40 gibi bir değeri bile ölçüyor sonra heyecanın içinde kalıyor..
Ama dedigim gibi ben hamile olmadigimda 2 nin ustune cikmadi 5in ustu gebelik olabilir diyorlar 3.40 da olabilir bence eğer hamileysen su an bebegi geriyorsun yapma, hersey olacagına varıyor. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Ben hamile kalmadan once takmistim, surekli hamilemiyim degilmiyim diye erken gebelik testi kan vermeler, hamileymisim. Sonra bebegi kaybettim dunya başıma yıkıldı. Sanki sabirsizligimin herseyi kontrol etme cabamin sonucu gibi, akisina birakmak lazim. Soylemesi kolay yapmasi zor biluyorum. Olacak insallah hepimiz bir gun cok iyi anneler olacagiz...