• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeliğini bu şekilde öğrenen var mi ???

bat yarin.ben sabirsiz 1 hafta onceden basladim test yapmaya 1 haftada 3 kez test yaptim.ilki ayni resimdeki gibi hatta daha da belirsidi.ikincisi vekledgi halde cikmadi.ucuncu yani resimdeki 1 saat icinde bisey yoktu zaten 1 saat sonra tekrar bakmadim uyudum.sabah baktgmda bu haldeydi.simdi gecersiz falan diyeceksnz biliyrm evet gecrsiz olablr.ama soylede bisey var bi test manyagi olarak bu sekilde hic cikmadi bekledgi halde.ve boyle bi durumda olup hamile cikan oldu mu.belirti dersenz onlar var gogus agrisi adet sancisi hepsi var.ama belirtilere bakmiyrm yaniltici olabiliyo.bi el atin :))
Ben adetime 3 gün kala test yaptım canım. İlk başta çıkmadı bikaç saat sonra bi baktım silikte olsa ikinci çizgi çıktı. Ve netice hamileyim:))

ahahahha hani ole bisey olsa kiz vallah.kismet artik carsamba gorucez.gene karalari baglamayalimda.olmuycakta evlat edimecezde amaan olmazsa olmasinda diye diye zirlariz burda :)))
Enerjiyi bozma enerjiyi bozmaaaa bu akşam karaları bağlamıyoruz. Güzel hayaller kuruyoruz. Zaten kötüye alışkınız boşver bu akşam bari moralimizi bozmayalım :)

Ben adetime 3 gün kala test yaptım canım. İlk başta çıkmadı bikaç saat sonra bi baktım silikte olsa ikinci çizgi çıktı. Ve netice hamileyim:))
iste bana bunlarla gelin masallahhh allah kucagna almayi nasip etsin sagliklaa:)) benimde ole olur mu ki dersin.ben umutsuz vakaym şansız bahtsizim:)) carsamba gunu tekrarliycam bakalm insallah dedgn gibidr canim ya

Enerjiyi bozma enerjiyi bozmaaaa bu akşam karaları bağlamıyoruz. Güzel hayaller kuruyoruz. Zaten kötüye alışkınız boşver bu akşam bari moralimizi bozmayalım :)
yok kiz uzulmuyrm zati iyice deliye vurdum esimde diyo kime guluyosn ole anlatiyrm seni :)) tam bulmusunz birbirinizi diyo:)) dedim carsamba gunu gunum var test yapcaz iyice delirdnz diyo :)) oda alıştı garibim ya kiyamam :))

Hahahahahahahajaj selam söyle :)))
Benimki de girme şu siteye iyice delirdin diyip duruyor. Bak sözleşme okumam lazım laklak yapmaktan doğmamış çocuğumun rızkıyla oynuyorum aahahahahahaj :KK48:

Hahahahahahahajaj selam söyle :)))
Benimki de girme şu siteye iyice delirdin diyip duruyor. Bak sözleşme okumam lazım laklak yapmaktan doğmamış çocuğumun rızkıyla oynuyorum aahahahahahaj :KK48:
:))) arada oku annem parada lazim.cocuk yapmakta dogurmakta para.benmkide kiziyo giriyrm diye ama alisti artik :))

ya ben 3 defa yaptım:)) ilkinde sıfırdı 2-3 gun sonra yaptım onda da yok ama ben onu kararttım yakınlastırdım falan bi baktım ikinci cizgi kısmında pembe noktalar var tabi ne hale soktum ben o testi:) sonra iki gun gecti yine yapıyım dedim o zaman silik cıkmıstı ama saat gectikce koyulastı

ya ben 3 defa yaptım:)) ilkinde sıfırdı 2-3 gun sonra yaptım onda da yok ama ben onu kararttım yakınlastırdım falan bi baktım ikinci cizgi kısmında pembe noktalar var tabi ne hale soktum ben o testi:) sonra iki gun gecti yine yapıyım dedim o zaman silik cıkmıstı ama saat gectikce koyulastı
dimi dimi baak bi suru ornek varmis bi kacik ben değilmişim.bende cok iskence yaparim testlere ama buna yapmadgm halde boyle oldu.insallah vardrda bi kac gun sonra net cizgi cikar illa kirmzi olmasida onemli degil pembis biselere raziyim:)))

Reglden önce mi yaptın ilk?

iste bana bunlarla gelin masallahhh allah kucagna almayi nasip etsin sagliklaa:)) benimde ole olur mu ki dersin.ben umutsuz vakaym şansız bahtsizim:)) carsamba gunu tekrarliycam bakalm insallah dedgn gibidr canim ya
Ins canim. Benm esimde net iki cizgiyi gorene kadar inanmadi ama ben aninda inandim:))) sonradan olumsuz çıkınca çok üzülmezsen eğer inan sende:) olur inş hayrlısıyla

Reglden önce mi yaptın ilk?
regden 10 gun once yapmıstım yanlıs hatırlamıyorsam hic yoktu 3 gun sonra yine yaptım yine yoktu yakınlastırdım falan iste pembe nokta gordum ama bosdu test aslında:) 2 gun sonra yine denedim o zaman silik cıktı ben adetten 4 -5 gun once ogrendim ama erken yumurtlama oldu bende

Ins canim. Benm esimde net iki cizgiyi gorene kadar inanmadi ama ben aninda inandim:))) sonradan olumsuz çıkınca çok üzülmezsen eğer inan sende:) olur inş hayrlısıyla
ben net cizgiyi gorene kadr arada kalanlardanim ne var ne de yok zaten hep bole oluyrm bi netim olmadi :))) insallah vardrda umutlarm bosa cikmaz canim ya

regden 10 gun once yapmıstım yanlıs hatırlamıyorsam hic yoktu 3 gun sonra yine yaptım yine yoktu yakınlastırdım falan iste pembe nokta gordum ama bosdu test aslında:) 2 gun sonra yine denedim o zaman silik cıktı ben adetten 4 -5 gun once ogrendim ama erken yumurtlama oldu bende
ben 1 haftadr yapiyrm 3 tane yaptim simdiye kafr.yarin bat gunu gelmezse oburgun yapicam cikmazsada artik bekliycm.benim kimyasaldada gec cikmisti ocakta gecrdm kimyasal.insallah vardrda bu saglikli olur

ben 1 haftadr yapiyrm 3 tane yaptim simdiye kafr.yarin bat gunu gelmezse oburgun yapicam cikmazsada artik bekliycm.benim kimyasaldada gec cikmisti ocakta gecrdm kimyasal.insallah vardrda bu saglikli olur
ya normalde benim de erken cıkmazdı ama adet duzensiz biraz ben zaten erken belirti gosterdim sanırım adetin 9 veya 11. gunu hamile kaldım

Canım beni hatırlıyosun di mi 3 gün kala silikti griye dönük falan ertesi gün yaptığımda net çıkmıştı kan testinde de pozitif. O silik çıkanı atmadım ertesi gün tekrar baktım açık pembeye dönmüştü :d inşallah sende de böyle olur canım yarın erken gebelik testiyle yap bir de istersen

ya normalde benim de erken cıkmazdı ama adet duzensiz biraz ben zaten erken belirti gosterdim sanırım adetin 9 veya 11. gunu hamile kaldım
senin erken dollenm.benm yumurtlama bu ay tam ortalarndaydi ama normalde hep adet yakin olurdu.bekleyip gorcez ya insallah seninki gibi olur

Canım beni hatırlıyosun di mi 3 gün kala silikti griye dönük falan ertesi gün yaptığımda net çıkmıştı kan testinde de pozitif. O silik çıkanı atmadım ertesi gün tekrar baktım açık pembeye dönmüştü :d inşallah sende de böyle olur canım yarın erken gebelik testiyle yap bir de istersen
hatirliyrm tabi kuzum hatirlamam mi :)) benm ill bi saatte bizey cikmadi ama sabah bakimc gordum.insallah dedgn gibi olur yaa hani olsaa.yarin bat gunu carsamba sabah yapicam bakalm

Back