• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeliğini bu şekilde öğrenen var mi ???

Napıypn csnım ya kimseyle muhabbet edemiyoruz grup iyice çökmüş.Testini bende gördüm evet benimkide saatler hatta gunler geçse silik Nil'e olmuyor hakkında hayırlısı tekrarla testini

Ya çok kötü ateslendim mide bulantıda var böyle soğuk algınlığı sahip hamile oldugunu öğrenen var mi benim arkadaşım öyle öğrenmiş ama ne bilim keske öyle olsa

Ya çok kötü ateslendim mide bulantıda var böyle soğuk algınlığı sahip hamile oldugunu öğrenen var mi benim arkadaşım öyle öğrenmiş ama ne bilim keske öyle olsa
Canm test yap olabilir midende bulanyrsa bur test yap bence

olmadim ama dunde test yaptim megatif hic bisey cikmadi yok yani olsaydi cikardi
Kuzu bende 4. Gun oldum testte ckmamasti hava degsklgnden olablr mi benimde gec olmustu canm ins varsa ckar cnm snra ama bazlari tsstte degl kanda ckyor blysn

Adet günüm geçsin yapicam cnm
Canm bem diyordum adetim gecsin hemen test yapcm gecti hatta 3 . gecti ucuncu gun yaptm dusun normlde dayanamm dayandm yaptm test negatf anladm olcgmi snrada ertesi gun oldum moraller dustu ama ins sen olmazsan canm ya

Sabırsızlar kulübünde bugün ben varım..

Sabah predictor early ile test yaptım pozitif. Öğleden sonraya kadar sabrettim sonra gaza gelip kan verdim. Sonuç 3.40!

Bu nasıl bir testmiş ki bu değeri algılamış aklım pek almadı..

Gecen ay kürtaj olduğum icin reglim ne zaman olacak onu da tam kestiremiyorum ama gercekten ben bu iştem artık çooook SIKILDIM!

Sabah predictor early ile test yaptım pozitif. Öğleden sonraya kadar sabrettim sonra gaza gelip kan verdim. Sonuç 3.40!

Gecen ay kürtaj olduğum icin reglim ne zaman olacak onu da tam kestiremiyorum ama gercekten ben bu iştem artık çooook SIKILDIM!
biz dogal yolla kalamazsak zaten beyın gucuyle kesın kalcaz yakında :)))

Konu sahibesii bugun test yaptin mi merak ettim. Tessacontessa Tessacontessa kardes bende hep 0.1 cikar senin 3 yine iyiyms normalde kac cikiyordu belki gec dollenmedir yavas yavas yukselir olamaz mi niye olumsuz baktin bakim

Simdi sana yaziyorum diye bana kizarmisin bilemiyorum ama. Normalde 3 gibi bir deger dollenme olmus olabilir gibi bir deger. Benim 2 nin ustune çıkmadı erken baktirttığımda ama kurtaj ne zaman oldun bilmiyorum beta hcg bazı insanlarda düşmesi 40 gun surebiliyormuş

Back