gebeliğini bu şekilde öğrenen var mi ???

Ben reglimin ertesi günü görmüştüm silik çizgiyi öncesinde yapmamıştım zaten. Muhtemelen erkendir senin dediğin gibi :)
Benim aslında en erken 18inde Çıkması lazım yumurtlamama göre ama.. Hepimiz kimyager jinekolog olduk walla rezillik :)))

kiz yumurtlamadan eeminsin dimi kendin mi takip ettin yoksa ovu testleriyle mi ? ben hic emin olamaiyrm yum.dan kac gun sonra cikiyms idrarda acaba

kiz yumurtlamadan eeminsin dimi kendin mi takip ettin yoksa ovu testleriyle mi ? ben hic emin olamaiyrm yum.dan kac gun sonra cikiyms idrarda acaba
Ben akıntıdan anlıyorum canım hamile kalmak istemediğim zamanlardan beri :) ha bu arada tam gününü de değil, dönemini anlıyorum.
Benim bildiğim kadarıyla ovulasyondan 14 gün sonra regl oluyorsun

Ben akıntıdan anlıyorum canım hamile kalmak istemediğim zamanlardan beri :) ha bu arada tam gününü de değil, dönemini anlıyorum.
he dur hesaplayayim ben ozaman bende akintidan anliyrm hayta bu ay baya baya geldi iyice emin oldum

en guzeli fazla umutlanmayıp aman cıkmaz falan demek ben once yaptıklarımda cıkmadıgı icin en son yaptıgımda hic umutlu da degildim ama siligi gorunce gozum dondu ya ben bide hamile kalamam hormonlar bozuk onlar boyleyken olmaz diyordum cok sasırdım

tam bu aralar hamile degilsem olmam lazim.bide bu subat cok kafami kurcaliyo benim 28 cekiyo ya iki gin eksik iko gun fazla koy derkene muhasebeci olcam artik :)) aman varsa vardr artik:))

Tam bir mucize işte be canım. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine :)

Ben yeni düşük yaptım biliyosun. Doktorum korunma dedi korunmadım. İstatistikleri zorluyorum kalırsam hamile kalırsam hastalarına 6 ay bekleyin diyen doktorlara manifesto yayınlıcam ahahahaha :)))

hayırlısı olsun umarım bu ay tutmustur:) ne kdrdır deniyordunuz
insallah canim 6 aydr deniyrz.aralikta tuttu ama kimyasal oldu ocagin ilk haftasi dustu.sonra korunmadik zaten.bir adet gordum iste bakalm olmamissa bu ikinci adet olcak.tabi simdi bi kez yarim kalinca gebelk daha bi hirs yapiyorz:))

tam bu aralar hamile degilsem olmam lazim.bide bu subat cok kafami kurcaliyo benim 28 cekiyo ya iki gin eksik iko gun fazla koy derkene muhasebeci olcam artik :)) aman varsa vardr artik:))
Telefonuna p-tracker programını yüklesene. Hem tahmini ovulasyon tarihini gösteriyor hem de regl gününü :) gerci sen yükleme şimdi enerjiyi kesme ahhahaah

kiz benm yengem dogum yapip ardindan hamile kalabildiyse sende insallah kalirsn.herkes mucize yasiyo insallah bu da sana nasio2olur.carsaf carsaf her yerde anlatirim seni butun trakya duyar :)))

Telefonuna p-tracker programını yüklesene. Hem tahmini ovulasyon tarihini gösteriyor hem de regl gününü :) gerci sen yükleme şimdi enerjiyi kesme ahhahaah
bi tane ona benzer bisye yuklemistm ona gore 14 du ama ben adet bir hafta kala yumurtladim kimyasalda sora tovbe ettim o programlara :)))

Canım kimyasal olduğu nasıl anlaşılıyor belirtileri farklı mı
belirti olarak keisn bisey yok canimda.erken gebelk belirtileri belirli haftaya kadr suruyo mesela.ama ben 1 hafta icinde bitun beliritleri kaybettim anladim zaten bi sorun oldugunu.ve rahime sanci giriyodu yani vajinanin icine dogru.simdi hemen telas yapma oyle karin yada kasik agrisi gibi degil.cunku ben bi sabah ciglikla uyandim oyle bi agri yani ayirt ediliyo canim.allah kimsye yasatmsin

Amin canım insan keseyi görmedikçe kalp atışlarını duymadıkça rahatlayamıyormuş bunu anladım aklıma kötü şeyler geliyor Allah sana da bir daha yaşatmasın canım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur

amin canim insallah.kotu dusunme kotuyu cagirma omur varsa herhalukarda yasayacak.keseyide kalp atisinida hatta tekmelerife hissedecskn hayirlisiyla saglikla kucagna al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…