• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Cnm yavas yavas cikarmis zaten normalmis ole olmasi bugunde dra gittim ben evet biraz uzanio normal o cikacak yukari dedi bu arada bende cok mutlu okdum bugun dr progestani kesti kizin olucak dedi bende sendenim yani bi oglum vardi bide prenses gelicek ins cnm
çok sevindim allah hayırlısıyla sağlıklı bi doğum nasip etsin inşallah :)

Kizlar adet bitiminden 15 gun sonra kanamasi olup daha sonra hamile olsugunu ogrenen var mi aranizda? Yerlesme kanamasi olabilir sanirim ama hic hamilelik belirtileri yasamiyorum,test icin de cok erken :(

Merhaba hamile olanlara sorum olacaktı.adetime 10 gün var ama 1 haftadır gaz sorunu yaşıyorum.ve 3 gündur de kasik ağrısı.sağ tarafta batma.meme uçlarının etrafındaki koyu olan kisim sisyi.ve adetime 10 gün var daha vajinamda baskı ya benzer bir ağrı.sizce gebelik olabilir mi

Merhaba hamile olanlara sorum olacaktı.adetime 10 gün var ama 1 haftadır gaz sorunu yaşıyorum.ve 3 gündur de kasik ağrısı.sağ tarafta batma.meme uçlarının etrafındaki koyu olan kisim sisyi.ve adetime 10 gün var daha vajinamda baskı ya benzer bir ağrı.sizce gebelik olabilir mi
Bunlar kesin seyler olmadığı için pek umutlu degilim açıkçası. Daha doğrusu cok erken. Hamilelik belirtileri genelde adet gecikince oluyor ve adetle ayırmak çok zor. Ben her ay acaba hamile miyim diye erkenden test yapardım.. Hep de yanılırdım. Hamileligimi ogrendigimde de adetimi 2 gun geçmişti ve lekelenme seklinde kan gelmisti. Bu yüzden hamile olduğumu hiç tahmin etmedim. 3. Gun leke gelmeyince yani kesilince oylesine test yaptim ve tamamen surpriz oldu bu bana.. I yüzden tavsiyem günün geçmeden heveslenme. Yoksa benim gibi üzülür durursun her ay

hamile arkadaşlar bi sorum olacak.2 yıldır bebek için tedavi göruyom ancak olmuyo.bu gögüs şişkinliği adet dönemındekı gıbımı oluyo acı falan oluyomu yıne ve kahvengı kısmını belirginleşmesi nezaman oluyo.bilgi verirseniz sevınırım
tatlım sorduklarında değil ama başka bi öneri olacak sana bana doktorlar tüp bebek yatırmalısın demişti. sonrasında ben ari sütü kullandım ve şimdi hamileyim ve bu ikini hamileligim ilk bebeğim kalp atışı durduğundan alındı tavsiye ederim sana da arın suyu kullanmanı :-) rabbim sana da tez vakitte bebeğine kavuşmayı nasip etsin

tatlım sorduklarında değil ama başka bi öneri olacak sana bana doktorlar tüp bebek yatırmalısın demişti. sonrasında ben ari sütü kullandım ve şimdi hamileyim ve bu ikini hamileligim ilk bebeğim kalp atışı durduğundan alındı tavsiye ederim sana da arın suyu kullanmanı :-) rabbim sana da tez vakitte bebeğine kavuşmayı nasip etsin
Cnm arı sütünü her gun bi kere mi kullaniodun. Ya bnm de iki kurtajim var . Gecen ay yazmistim buraya hamile oldugumu ogrenince :( ama nasip olmadi devami

Cnm arı sütünü her gun bi kere mi kullaniodun. Ya bnm de iki kurtajim var . Gecen ay yazmistim buraya hamile oldugumu ogrenince :KK43: ama nasip olmadi devami
canım benim polen alerjim olduğundan ari sütü ve bal karışımı kullandım. sabah aç karna bir kaşık ve yatmadan önce 1 kaşık sonrasında da 1 saat hiçbişi yiyip içmedim şifasını gördüm ben umarım sende görürsün ben aktarlarda satılan hazır karışımdan almamıştım izmirden arıcılık yapan birinden temin etmişti ablam bana 3 ay kullandım sonrasında yaz ayı diye alerji yaptığından bırakmıştım ve bikac ay sonra hamileliğini öğrenmiştim canım inş sende şifa bulursun

canım benim polen alerjim olduğundan ari sütü ve bal karışımı kullandım. sabah aç karna bir kaşık ve yatmadan önce 1 kaşık sonrasında da 1 saat hiçbişi yiyip içmedim şifasını gördüm ben umarım sende görürsün ben aktarlarda satılan hazır karışımdan almamıştım izmirden arıcılık yapan birinden temin etmişti ablam bana 3 ay kullandım sonrasında yaz ayı diye alerji yaptığından bırakmıştım ve bikac ay sonra hamileliğini öğrenmiştim canım inş sende şifa bulursun
ANladim cmm aminn ins ya. Bi ara bn de poleni faranjit icon kullandim ve sessim duzeldi sifali gercekten. Bn de izmirdeyim cnm ya nerden aldiniz eger hatirliosan soyleyebilir misinn

arkadaşlar bugün öğrendim hamileliğimi. şuan 3+6 haftalık hamileyim yarın doktora gitçem de ne kese görünür ne kalp atışı görünür niye gitçem ben bile bilmiyorum :)
gitmeli mi daha erken mi?

arkadaşlar bugün öğrendim hamileliğimi. şuan 3+6 haftalık hamileyim yarın doktora gitçem de ne kese görünür ne kalp atışı görünür niye gitçem ben bile bilmiyorum :)
çok erken değil mi canım ya. en azından 5. haftada gitseydin. yazık para vercen bide.. bebişin hayırlı olsun inş. çok sevindim :)

Arkadaşlar bebişinizi saglıklı alırsnz inş kucagınıza size sorum olacak benim adete 9 gün var ama çoook yorgunluk var üzerimde ve aksamları karnım şişio sizce gebelik den olur mu bunlar ve 9 gün erken deil mi

Otoooo kızzzz hamile misin çokkkk sevindimmm :))) Rabbim kucağına almayı nasip etsin <3

canım belirtini bizle paylasır mısın
Ben de dün öğrendim,4 +5 günlük.hcg 1559 çıktı.evde test yapmadan önce anlamıştım.bendeki ilk belirtiler gece çok sık idrara çıkma,göğüs uçlarımda kaşıntı,şişlik,kasıklarda hafif hafif batmalar...zaten haziran başında da bi gebelik geçirdiğim için tahmin etmiştim,yanılmamışım.

ben dün öğrendim bhcg 1559 ,4+5 te ultrasonda çıkmadı,pazartesi tekrar gideceğim,kan değerim 6000 lere gelecek,o zaman gözükür dedi doktorum.ama doktorun çağırdıysa git,ben sırf ilaç verecek mi diye gittim,coaspirin ile folid iyot verdi.hormon ve detaylı kan sonuçları istedi.pazartesi takibe devam.

ben dün öğrendim bhcg 1559 ,4+5 te ultrasonda çıkmadı,pazartesi tekrar gideceğim,kan değerim 6000 lere gelecek,o zaman gözükür dedi doktorum.ama doktorun çağırdıysa git,ben sırf ilaç verecek mi diye gittim,coaspirin ile folid iyot verdi.hormon ve detaylı kan sonuçları istedi.pazartesi takibe devam.
doktor çağırdı ultrasonla alttan bakıcam dedi. neye bakıcak anlamadım ama gidicem. bide ben folbiol kullanıyorum burdan okuluğum kadarıyla bazı doktorlar hamile kalınca farklı folik asit veriyomuş.onu sorcam

canım ya çok sevindim.sabredebilirsen bir hafta bekle derim ben.ama kan tahlillerini yaptır 2 günde bir.acilde yapıyorlar.sağlıkla gelsin bebişin.ayy çok mutlu oldum ya.seni erken hamilelik belirtileri topiğinden tanıyordum:KK60:

Back