• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Ya size bi sorum olacak bundan bir yıl önce ölü doğum yaptım bebeğimin beyni su toplamıştı ve doğum yapmak zorunda kaldım dr.um bana gripten olabileceğini söylemişti birdaha ki gebeliğini düşünmeden üç ay önce folik asite başla dedi adetim gecikti bugün test yaptım pozitif çıktı sonuç ama biz beklemiyorduk şuan gribim ve hapta kullanmıyordum sizce bişey olurmu lütfen yardım edin tekrardan bebeğimi kaybetmek istemiyorum:KK42::KK42::KK42:
Cnm bence daha once bole bi drum yasadiysan hemen doktora git teyit et daha once yasadiklarinida sole bi sorun olup olmayacagini ancak daha net onlar soler ama bende ilk cocugumda 4. Ayimda bende soguk alginkigi gecirmistim ilac falanda kullanmadim doktora da gitmemistim bi sıkıntı olmadi cok sukur ama sen riske atma git sole herseyi cnm

Merhaba hanimlar benim minik kizimin plasentesi asagiya kaymis rahmi zorlamis kanamam oldu. Crinone % 8 vajinal jel verdi aranizda kullanan var mi acaba

Ya size bi sorum olacak bundan bir yıl önce ölü doğum yaptım bebeğimin beyni su toplamıştı ve doğum yapmak zorunda kaldım dr.um bana gripten olabileceğini söylemişti birdaha ki gebeliğini düşünmeden üç ay önce folik asite başla dedi adetim gecikti bugün test yaptım pozitif çıktı sonuç ama biz beklemiyorduk şuan gribim ve hapta kullanmıyordum sizce bişey olurmu lütfen yardım edin tekrardan bebeğimi kaybetmek istemiyorum:KK42::KK42::KK42:
DR unun öyle söyleme sebebi bir önceki gebeliğinde bebeğini kaybetme durumunun ikinci gebelikte de risk oluşturması. Bu yüzden folik asit kullanmaya hemen başlaman lazım ama önemli olan 3 ay önce başlanması umarım grç kalmamışsındır. Hayırlı olsun bebeğin de bu arada

DR unun öyle söyleme sebebi bir önceki gebeliğinde bebeğini kaybetme durumunun ikinci gebelikte de risk oluşturması. Bu yüzden folik asit kullanmaya hemen başlaman lazım ama önemli olan 3 ay önce başlanması umarım grç kalmamışsındır. Hayırlı olsun bebeğin de bu arada

Başladım canım folik asite inşallah bişey olmaz çok tedirginim saol cevap yazdığın için

Cnm bence daha once bole bi drum yasadiysan hemen doktora git teyit et daha once yasadiklarinida sole bi sorun olup olmayacagini ancak daha net onlar soler ama bende ilk cocugumda 4. Ayimda bende soguk alginkigi gecirmistim ilac falanda kullanmadim doktora da gitmemistim bi sıkıntı olmadi cok sukur ama sen riske atma git sole herseyi cnm

Beni düşündüğün için tşekkür ederm canım dr a gittim bi sorun yoktu şimdilik zaten bu hastalık 16. Haftadan sonra belli olan bişeymiş tahlil yaptık inşallah kötü bişey çıkmaz.

Merhaba hanimlar benim minik kizimin plasentesi asagiya kaymis rahmi zorlamis kanamam oldu. Crinone % 8 vajinal jel verdi aranizda kullanan var mi acaba
Cnm ben 12. Haftada bi kanama gecirmistim. Ondan sonra kahve akintilarim vardi arefe gunu akintilarim kirmiza donmeye basladi bayramdan sonra dra gittigimde plesentan biraz assagi uzaniyor ondan da okuyo kanamalarin dedi gecen hafta dra gittim bu durum u soledim bana rahimi kubbe gi bi dusun rahim yukari ciktikca plesentada yukari doru cikicak suan normal uerine yaklasio dedi muhtemelen seninde ole olucak 2 hf kdr dikkat et zaten normale donmeye baslarsin. Allahin izniyle cnm bu arada o jeli kullanmadim ben hamileligimin basindan beri progestan kulkandigim icin arada kanamam olursa prokuton depot yapiolar

Beni düşündüğün için tşekkür ederm canım dr a gittim bi sorun yoktu şimdilik zaten bu hastalık 16. Haftadan sonra belli olan bişeymiş tahlil yaptık inşallah kötü bişey çıkmaz.
Ne tahlili yaptilar cnm ins kotu bisi cikmaz Allaha emanet onlar

Ne tahlili yaptilar cnm ins kotu bisi cikmaz Allaha emanet onlar

Kan tahlili folik asit değeri diğer hormon değerleri folik asit çok önemliymiş özelliklede bebeğin beyin yapısı için inş çıkmaz kötü bişey Allahım hepimize kucağımıza hayırla sağlıkla almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

Kan tahlili folik asit değeri diğer hormon değerleri folik asit çok önemliymiş özelliklede bebeğin beyin yapısı için inş çıkmaz kötü bişey Allahım hepimize kucağımıza hayırla sağlıkla almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
Amin cnm ins cikmaz kotu bisi bende hamile kalinca baslamistim folik asite daha onceden solemediler hic drlar ins hepimiz saglikla aliriz cnm sonuclardan haberdar et bizi

Arkadaslar adetine 2 gün var dayanamadım test yaptım çizgi silik NEOLUR yardımcı olun hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20150803_152803.jpg
    IMG_20150803_152803.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 223
Arkadaslar adetine 2 gün var dayanamadım test yaptım çizgi silik NEOLUR yardımcı olun hamilemiyim

Ayy canım var gibi ben bundan önceki hamileliğimde adetime 5 gün kala yapmıştım bundan daha silikti ama hamile çıktım sen genede sabah idrarınla bide yarın yap emin ol daha belirgin bir şekilde görürsün.

Cnm ilk idrarinla yap daha kesin cikar ben adetim 2 gun gecince yapmistim baya belirgin cikmisti cikmazsa sabah yapincada adetin gecikince yap cnm

Kan testinde idrar testinde bunlar nasıl hamilemiyim 1 gün var adetine seçilebilir miyim ;)

Eklentiler

• IMG_20150803_233222.jpg
    IMG_20150803_233222.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 226
  • IMG_20150803_233001.jpg
    IMG_20150803_233001.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 210
Kan testinde idrar testinde bunlar nasıl hamilemiyim 1 gün var adetine seçilebilir miyim :KK66:
cnm kan testinde 0 veya 0.01 gibi degerlerdrn fazla çıkınca hamile oluyosun ama daha cok yeni bir hamilelik bu dra gitsen en fazla folik asit verir son adetinden sonra 6 hafta hesapla o zmn git dra hem kalp atisi hemde keseyi gorursun hakkinda hayirlisi olsun tebrik ederim cnm

Cnm ben 12. Haftada bi kanama gecirmistim. Ondan sonra kahve akintilarim vardi arefe gunu akintilarim kirmiza donmeye basladi bayramdan sonra dra gittigimde plesentan biraz assagi uzaniyor ondan da okuyo kanamalarin dedi gecen hafta dra gittim bu durum u soledim bana rahimi kubbe gi bi dusun rahim yukari ciktikca plesentada yukari doru cikicak suan normal uerine yaklasio dedi muhtemelen seninde ole olucak 2 hf kdr dikkat et zaten normale donmeye baslarsin. Allahin izniyle cnm bu arada o jeli kullanmadim ben hamileligimin basindan beri progestan kulkandigim icin arada kanamam olursa prokuton depot yapiolar
inşallah benimkide yukarı çıkar ya çok telaşlıyım

inşallah benimkide yukarı çıkar ya çok telaşlıyım
Cnm yavas yavas cikarmis zaten normalmis ole olmasi bugunde dra gittim ben evet biraz uzanio normal o cikacak yukari dedi bu arada bende cok mutlu okdum bugun dr progestani kesti kizin olucak dedi bende sendenim yani bi oglum vardi bide prenses gelicek ins cnm

tecrubeniz oldugu icin merak ediyorum :KK43:uyku dahi tutmuyor. reglime 20 gun var daha aslinda ama kasigimda agrim cok fazla suan bile var ara ara sol kasigima igne batmasi gibi batmalar oluyor nefesimi kesiyor bazen bas donmesi yasiyorum cidden cok merak icindeyim regl tarihimi beklemeden sonuc alamazmiyim eger varsa tabi :KK51:

Ya lütfen yardım edin nolur bugün akşama doğru şu belediyenin sinekler için sıktırdığı ilaç varya arabayla sıkılan onun sokaktan geçiyodu bende yanında sayılırdım ardından benim çok kötü rahatım kaçtı ellerim titredi felan sonra kustum da rahatladım ama bebeğim etkilenmişmidir acaba sizce uyuyamıyorum çok tedirginim dr a bugünler gidecek olan dostlar sorabilirmi acaba bir bilginiz varmıı??:KK17::KK17::KK42::KK42:

Back