- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
- Konu Sahibi loveandhope
-
Ayy o bende de varben neler çektim o sancılardan. her defasında düşecek diye kendimi yedim.
ama devam eden aylarda regl gunumde regl oluyo gibi sancım oldu.
ha bi de unutmadan, kuyruk sokumum ağrıyo benim.
o daha fena..
Merhabalar herkese,
yeni keşfettim bu forumu, şuan ya 4 üncü ya da 5.ci hafta içindeyim, onu cuma günü öğrenecegim çünkü dr geç döllenme olabilir demişti. Belirtilerim reglime iki üç gün kala tamamen buharlaştı, ciddi bel ağrım göğüs ucu sızlamalarım, sol kasık batmalarım vardı...Kasıkta batma ve uyku eğilimini hala yaşıyorum...
Ayy o bende de varregl donemimde agrim oldu daktra kostum kizim hormemisin cocugu olmus gibi davraniyosun zirt pirt gelme dedi
Cnm merhaba bende senin gibi yuzustu uyuyodum halada ole uyuyorum suanda bi sikintim olmuyo sen druna sordun mu pekiMerhaba arkadaslar ben gece genellikle yuz üstü uyuyodum ama simdi nasil uyumam gerektigini bilmiyorum sürekli sirt ustu uyumakta belimi agritti ne yapmaliyim?
Arkadaslar peki aranizda subkoryonik hematom yasayan var mi benin kese cevresinde 25 mmlik kanama var bebegimin durumu iyi ama dikkat et dediler aranizda yasayan varsa ltfn yardimci olsun bana
Cok saol cnm benimde ole suan azalmis ilaci kullaniorum 3 haftadir drda kalkma yat dinlen dio ama bunaldim walla dusunmektenCanım benımle bırlıkte hamıle olan cok yakın arkadaşımda böyle bısey yasadık suan 13. haftasında ekse olustgundan berı cevresınde kanama vardı bununla bırlıkte doktoru ilaç verdı o ilacı kullandı çokta dıkkat ettıgı solenemez . hızlı oturup kalkar cok yürür canı tez aama maşallahı var kanama yok denecek kadar azalmış dua et bol bol .
Sordum sol tarafa yatmalisin dediCnm merhaba bende senin gibi yuzustu uyuyodum halada ole uyuyorum suanda bi sikintim olmuyo sen druna sordun mu peki
Arkadaslar bu mide bulantısı nasıl gecer ya
aynı durum bendede var. çalışıyorum ve beni en çok zorlayan şey uyku . sürekli uykum var 3 aydan sonra gecer diyorlar ama sabredeceğiz artıkarkadaşlar merhaba ben de 6 haftalık hamileyim benim uykum çok geliyor bir de çok halsizim hemen yoruluyorum bir de çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum böyle 9 ay Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi
ilk aylarda başlar diye biliyorum. benimde başladı büyümeye ve kaşınıyorYarın doktor randevum var ama kese görünür mü görünmez mi bilemiyorum. Sat a göre 7. haftasında ama bana göre yeni 1 aylık falandır. Gününü kestiremiyorum. Mide bulantım da yok ama ağrıyor. kokular falan bulandırmıyor ama ağrıtıyor.
Göğüslerim büyüdü ama hissediyorum. Yani eskiden avucuma sığarlardı şimdi olmuyor. Sütyenlerim acayip rahatsız ediyor. çıkarınca rahatlıyorum. göğüs büyüme ne zaman başlar ki.. yani bir aydan fazla mı hamileliğim...
Teşekkürler. Bende kaşıntı yok ama hassaslar.ilk aylarda başlar diye biliyorum. benimde başladı büyümeye ve kaşınıyor
aynen benımde çok hassaslarTeşekkürler. Bende kaşıntı yok ama hassaslar.
inşallah geçer canım hemen yoruluyorum işte uyukluyorum eve gidince kendimi zor atıyorum Rabbim yardımcımız olsunaynı durum bendede var. çalışıyorum ve beni en çok zorlayan şey uyku . sürekli uykum var 3 aydan sonra gecer diyorlar ama sabredeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?