- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi loveandhope
-
arkadaşlar merhaba benim de 5+5 hamileyim geçen perşrmbeden beri kasık agrılarım azaldı keseyi gördük geçrn hafta yarın da bebek için gidecem ama biraz endişeleniyorum çünkü gayet iyiyim mide bulantısı falan yok sadece çok uykum geliyor bir de çok sık lavaboya gidiyorum
arkadaşlar merhaba benim de 5+5 hamileyim geçen perşrmbeden beri kasık agrılarım azaldı keseyi gördük geçrn hafta yarın da bebek için gidecem ama biraz endişeleniyorum çünkü gayet iyiyim mide bulantısı falan yok sadece çok uykum geliyor bir de çok sık lavaboya gidiyorum
Merhaba bayanlar bugun bel agrim ve sancim devam ediyor napicagmi bilmiyorum artik
ı diaynen canım bende senın gbı gecırdım o zamanları 5. haftamda keseyı gordum 6+1 de de kalp atışlarını gorduk sonra gelısımıne gore 1 haftta ılerı gıttık 6 haftalık gıttıgım zaman 7 haftalık sın artık demıstı doktor.
bendede sadece açlık ve uykuya egılım vardı ıc bulantısı kasıklarım batması ole bısey yasamadım çok sık lovabaya hala çıkıyorumuykuya egılım bırazdaha normalde dondu .
zaman gectıkce haftan ılerledıkce yasadıkların degısıcek.
endişelenmene gerek yok benım doktorum herkez nasıl kansere yakalnmıyorsa herkezde ıc bulantısı gecıremez bünyeden bünyeye farklılık gosterır demıstı.
yarınada bişey kalmamış canım dert etme sıkıntı olsa ıkı gun oncesınden feci bellı ederdı oyuzden kalbını ferah tut onlar bızımle ınsallahcanım sagolasın bilemedim hiç bir şey hissetmiyorum bir şey var mı diye endişelendim yarın olsun gidiyim rahatlayım istiyorum rabbim inşallah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
ı di
canım ne güzel rahat geçiriyorsun olsa bir sıkıntı olmasa bir sıkıntı var mı diye düşünüyor insan yarın inşallh bebegimin kalp atışlarını duyarım:))canım, ben 9 haftayı bitiriyorum.
hiç bulantım olmadı, hatta bi kere oldu bi sevindim midem bulandı diye
hiç endişelenme, bazılarında 6 7 haftadan sonra başlıyomuş, dua et olmasın.
uyku güzel sey, o bile olmadı bende doğru düzgün
çiş konusunda da gece üstüme tanımam :)))
inşallah canım ya bizimleler onlar rabbimin mucizeleri belki şuan bir şey hissetmiyorum ama annelik duygusu başka birşeymiş rabbim inşallah saglıkla kucagımıza almayı nasip ederyarınada bişey kalmamış canım dert etme sıkıntı olsa ıkı gun oncesınden feci bellı ederdı oyuzden kalbını ferah tut onlar bızımle ınsallah
canım ne güzel rahat geçiriyorsun olsa bir sıkıntı olmasa bir sıkıntı var mı diye düşünüyor insan yarın inşallh bebegimin kalp atışlarını duyarım:))
canım ne güzel rahat geçiriyorsun olsa bir sıkıntı olmasa bir sıkıntı var mı diye düşünüyor insan yarın inşallh bebegimin kalp atışlarını duyarım:))
merhaba kızlar ben pcos hastayım iki aydır adet olamıyordum ve gecen ay adet söktürücü aldım adet oldum bugun ovulasyon tarıhımın 10.gunu ve benden pembe cok az kan geldi bugun daha adetime 4 gun var yerleşme kanamaıs olabilir mi acaba adet sokturucu bu yumrtlamamı saglamıs olabılır mı kı
evet yumurtalamadan sonraki 10.gunum bugunyumurtalamadan sonraki 10 uncu gün mü bugun ?
merhaba arkadaşlar . cumartesı aksamı akıntıyla bırlıkte pembemsı renge donuk akıntım geldı akıntısının hepsı pembe degılde bı kısmında vardı adet donemıne de yakınım aranızda basından boyle bısey gecen varmı lutfen yazarmısınız.?
evet yumurtalamadan sonraki 10.gunum bugun
arkadaşlar bana nıye kımse cevap vermıyor kı ?
4 gun sonraregl ne zaman ?
4 gun sonra
o haftalarda hormonlar az olduğu için miden bulanmayabiliyor. benim de 5 haftalıkken hiçbir soırunum yoktu.kendimi hamile gibi hissetmiyordum.7.haftada bir başladı 18.haftaya kadar yemek yiyemedim. şuan da sık sık bulanıyor ama yemek yemeye başladım.bence dua et de böyle devam etsin bulantın olmasın. o kadar zor oluyor ki anlatamam.arkadaşlar merhaba benim de 5+5 hamileyim geçen perşrmbeden beri kasık agrılarım azaldı keseyi gördük geçrn hafta yarın da bebek için gidecem ama biraz endişeleniyorum çünkü gayet iyiyim mide bulantısı falan yok sadece çok uykum geliyor bir de çok sık lavaboya gidiyorum
Bende de oldu cnm dr normal dedimerhaba arkadaşlar . cumartesı aksamı akıntıyla bırlıkte pembemsı renge donuk akıntım geldı akıntısının hepsı pembe degılde bı kısmında vardı adet donemıne de yakınım aranızda basından boyle bısey gecen varmı lutfen yazarmısınız.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?