• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

arkadaşlar merhaba benim de 5+5 hamileyim geçen perşrmbeden beri kasık agrılarım azaldı keseyi gördük geçrn hafta yarın da bebek için gidecem ama biraz endişeleniyorum çünkü gayet iyiyim mide bulantısı falan yok sadece çok uykum geliyor bir de çok sık lavaboya gidiyorum

arkadaşlar merhaba benim de 5+5 hamileyim geçen perşrmbeden beri kasık agrılarım azaldı keseyi gördük geçrn hafta yarın da bebek için gidecem ama biraz endişeleniyorum çünkü gayet iyiyim mide bulantısı falan yok sadece çok uykum geliyor bir de çok sık lavaboya gidiyorum

aynen canım bende senın gbı gecırdım o zamanları 5. haftamda keseyı gordum 6+1 de de kalp atışlarını gorduk sonra gelısımıne gore 1 haftta ılerı gıttık 6 haftalık gıttıgım zaman 7 haftalık sın artık demıstı doktor.
bendede sadece açlık ve uykuya egılım vardı ıc bulantısı kasıklarım batması ole bısey yasamadım çok sık lovabaya hala çıkıyorum :D uykuya egılım bırazdaha normalde dondu .
zaman gectıkce haftan ılerledıkce yasadıkların degısıcek.
endişelenmene gerek yok benım doktorum herkez nasıl kansere yakalnmıyorsa herkezde ıc bulantısı gecıremez bünyeden bünyeye farklılık gosterır demıstı.

canım, ben 9 haftayı bitiriyorum.
hiç bulantım olmadı, hatta bi kere oldu bi sevindim midem bulandı diye :D

hiç endişelenme, bazılarında 6 7 haftadan sonra başlıyomuş, dua et olmasın.

uyku güzel sey, o bile olmadı bende doğru düzgün :D

çiş konusunda da gece üstüme tanımam :)))

Merhaba bayanlar bugun bel agrim ve sancim devam ediyor napicagmi bilmiyorum artik

ben neler çektim o sancılardan. her defasında düşecek diye kendimi yedim.

ama devam eden aylarda regl gunumde regl oluyo gibi sancım oldu.

ha bi de unutmadan, kuyruk sokumum ağrıyo benim.

o daha fena..

canım sagolasın bilemedim hiç bir şey hissetmiyorum bir şey var mı diye endişelendim yarın olsun gidiyim rahatlayım istiyorum rabbim inşallah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
aynen canım bende senın gbı gecırdım o zamanları 5. haftamda keseyı gordum 6+1 de de kalp atışlarını gorduk sonra gelısımıne gore 1 haftta ılerı gıttık 6 haftalık gıttıgım zaman 7 haftalık sın artık demıstı doktor.
bendede sadece açlık ve uykuya egılım vardı ıc bulantısı kasıklarım batması ole bısey yasamadım çok sık lovabaya hala çıkıyorum :KK70: uykuya egılım bırazdaha normalde dondu .
zaman gectıkce haftan ılerledıkce yasadıkların degısıcek.
endişelenmene gerek yok benım doktorum herkez nasıl kansere yakalnmıyorsa herkezde ıc bulantısı gecıremez bünyeden bünyeye farklılık gosterır demıstı.
ı di

canım sagolasın bilemedim hiç bir şey hissetmiyorum bir şey var mı diye endişelendim yarın olsun gidiyim rahatlayım istiyorum rabbim inşallah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

ı di
yarınada bişey kalmamış canım dert etme sıkıntı olsa ıkı gun oncesınden feci bellı ederdı oyuzden kalbını ferah tut onlar bızımle ınsallah

canım, ben 9 haftayı bitiriyorum.
hiç bulantım olmadı, hatta bi kere oldu bi sevindim midem bulandı diye :KK70:

hiç endişelenme, bazılarında 6 7 haftadan sonra başlıyomuş, dua et olmasın.

uyku güzel sey, o bile olmadı bende doğru düzgün :KK70:

çiş konusunda da gece üstüme tanımam :)))
canım ne güzel rahat geçiriyorsun olsa bir sıkıntı olmasa bir sıkıntı var mı diye düşünüyor insan yarın inşallh bebegimin kalp atışlarını duyarım:))

yarınada bişey kalmamış canım dert etme sıkıntı olsa ıkı gun oncesınden feci bellı ederdı oyuzden kalbını ferah tut onlar bızımle ınsallah
inşallah canım ya bizimleler onlar rabbimin mucizeleri belki şuan bir şey hissetmiyorum ama annelik duygusu başka birşeymiş rabbim inşallah saglıkla kucagımıza almayı nasip eder

merhaba kızlar ben pcos hastayım iki aydır adet olamıyordum ve gecen ay adet söktürücü aldım adet oldum bugun ovulasyon tarıhımın 10.gunu ve benden pembe cok az kan geldi bugun daha adetime 4 gun var yerleşme kanamaıs olabilir mi acaba adet sokturucu bu yumrtlamamı saglamıs olabılır mı kı

merhaba kızlar ben pcos hastayım iki aydır adet olamıyordum ve gecen ay adet söktürücü aldım adet oldum bugun ovulasyon tarıhımın 10.gunu ve benden pembe cok az kan geldi bugun daha adetime 4 gun var yerleşme kanamaıs olabilir mi acaba adet sokturucu bu yumrtlamamı saglamıs olabılır mı kı

yumurtalamadan sonraki 10 uncu gün mü bugun ?

merhaba arkadaşlar . cumartesı aksamı akıntıyla bırlıkte pembemsı renge donuk akıntım geldı akıntısının hepsı pembe degılde bı kısmında vardı adet donemıne de yakınım aranızda basından boyle bısey gecen varmı lutfen yazarmısınız.?

arkadaşlar bana nıye kımse cevap vermıyor kı ?

erken gebelik testleri var çok merak ediyosan onlardan al, ama beni dinlersen regl nin geçmesini bekle pco varmış bi de onu anlıyorum, geçmesini derken olmama ihtimaline binaen 4 gün sonra yap testi . ha kesin olsun diyosan, kan ver derim. ben lekelenme yaşamadım çünkü. regl günüm geçti hemen tahlil yaptım.

o haftalarda hormonlar az olduğu için miden bulanmayabiliyor. benim de 5 haftalıkken hiçbir soırunum yoktu.kendimi hamile gibi hissetmiyordum.7.haftada bir başladı 18.haftaya kadar yemek yiyemedim. şuan da sık sık bulanıyor ama yemek yemeye başladım.bence dua et de böyle devam etsin bulantın olmasın. o kadar zor oluyor ki anlatamam.

merhaba arkadaşlar . cumartesı aksamı akıntıyla bırlıkte pembemsı renge donuk akıntım geldı akıntısının hepsı pembe degılde bı kısmında vardı adet donemıne de yakınım aranızda basından boyle bısey gecen varmı lutfen yazarmısınız.?
Bende de oldu cnm dr normal dedi

Back