- 27 Mayıs 2015
- 90
- 40
- 8
- 34
- Konu Sahibi loveandhope
inş canımcım kafaya takma yeter doktorlar bısey solemeden aklınıza kotu bısey sakın getırmeyın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya beljm cok fena sanki adet olckmisim gibiinş canımcım kafaya takma yeter doktorlar bısey solemeden aklınıza kotu bısey sakın getırmeyın
İnşallah ya beljm cok fena sanki adet olckmisim gibi
Off umarim oyle hemen gecer yaaynı dönemde yakın arkadaşımla bırlıkte hamıleyız o benden uc hafta onde o ıkıncı adet tarhınide geçti öyle demişti oda hasta olcakmısım gbı kasıklarım ve belı ağrıyor dıye endıselenme suan vücut hazırlıyo kendını
merhaba bişey sorcam cevaplarsanız çok sevinirim.uzun zamandır bebek istiyoruz ama olmadı hala çalışmalar yapıyoruz.Ümitlenmek istemiyorum yine ama dün kahverengi lekelenmem oldu adet olduğumu sandım dünden beri başka bşey olmadı pedde hiç bişey yok normalde yarın adet olmam lazım.Acaba yerleşme kanaması olabilir mi?Çok istiyorum bir bebek bende
Teşekkür ederim cevapladığın için canım inşallah bebişini sağlıklı mutlu büyütürsün iyi günlercanım şevkını kırmak ıstemem ama daha öncekı denemem de de kahverengı akıntım olmuştu ama arkasındn hasta oldum
ama hamıle olduğumu öğrenmeden yanı hasta olmam gereken günde kahve rengı akıntım geldı azcık test yaptım pozıtıftı yanı ıkısıde olabılır . yasadıklarım bu
cok teşekkür ederım canımm benım allahım sanada nasıp etsın ınsallahh dularımdasın o halde . ama sonucunu yaz bekliyorum tamammı.Teşekkür ederim cevapladığın için canım inşallah bebişini sağlıklı mutlu büyütürsün iyi günler
merhaba
Ben bir süredir bu siteyi takip ediyorum yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz, daha doğrusu ben istiyorum eşim bana uydu mecburen :) nisan ayında yumurtalık takibi yaptırmıştım ama yumurtlama günün kaçırmayı başardık bu ay rahim filmi çektirdim.Tüplerimde biraz tıkanıklık varmış ilacın geçmesi zor oldu uğraşıp açtılar ve ilacı geçirdiler filmi başarı ile çektiler,
sonrasında doktora gittiğimde bu ay yumurtan büyümüyor pek ümitli değilim ama sen yine de dene dedi ve ben beklenen günden 4 gün sonra yumurtlama ağrısını hissettim test yaptım ve o gün ilişki oldu.4 mayıs son regli tarihim 2 hazirandan beri test yapıyorum bugüne kadar silik çizgi her gün koyulaşmaya devam etti.:) umut yoktu ama sanırım hamileyim henüz kan testi yaptırmadım yarın sabah yaptıracağım kasıklarımda sürekli batmalar oluyor, bazen regli ağrısı gibi daha yeni olduğu için diye düşünüyorum haftaya doktora giderim biraz daha büyüsün diye düşünüyorum ama ağrılar için edişe etmeli miyim?
beklemeden doktora gitsem mi?
çok uzun oldu kusura bakmayın
Bence hemen doktora gtmelisin var canim ve hamilesin sanirim simdiden hayırlı olsun :)merhaba
Ben bir süredir bu siteyi takip ediyorum yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz, daha doğrusu ben istiyorum eşim bana uydu mecburen :) nisan ayında yumurtalık takibi yaptırmıştım ama yumurtlama günün kaçırmayı başardık bu ay rahim filmi çektirdim.Tüplerimde biraz tıkanıklık varmış ilacın geçmesi zor oldu uğraşıp açtılar ve ilacı geçirdiler filmi başarı ile çektiler,
sonrasında doktora gittiğimde bu ay yumurtan büyümüyor pek ümitli değilim ama sen yine de dene dedi ve ben beklenen günden 4 gün sonra yumurtlama ağrısını hissettim test yaptım ve o gün ilişki oldu.4 mayıs son regli tarihim 2 hazirandan beri test yapıyorum bugüne kadar silik çizgi her gün koyulaşmaya devam etti.:) umut yoktu ama sanırım hamileyim henüz kan testi yaptırmadım yarın sabah yaptıracağım kasıklarımda sürekli batmalar oluyor, bazen regli ağrısı gibi daha yeni olduğu için diye düşünüyorum haftaya doktora giderim biraz daha büyüsün diye düşünüyorum ama ağrılar için edişe etmeli miyim?
beklemeden doktora gitsem mi?
çok uzun oldu kusura bakmayın
Devam etmiyo canim sadece agrim varMerhaba canim cumartesi doktotun calisiyorsa gitsen benim gecen hafta kahwerengi akintm oldu we diger kotu biten gbeligmde malum bi igne yaptirdi onlem olarak bir iki gune bel agrimda kesildi koyu renk akintimda acik renge dondu senin dewam ediyormu kanaman
Saol canim cok tesekkur ederimAman masallah guzel haber
zevkle okudum canım ben senın gbı tamda bugun yapmıştım sılık cızgı cıkmıstı kan degerım 645.24 cıktı doktor daha kese gözükmez dedı sonrakı hafta gttıgımde keseyı vajıanl yoldan gordu 4 haftalık dedı kese yıne normal yolla ultrasyonla gozukmedı 5.haftada normal gozuktu 6. haftada ıse kendısıyle kalp atışlarını duyduk demem o ki aklım olsaydı azcık daha bekelrdım oyzuden zaman geçmek bılmedı bı hafta daha bekle canım hamılesın kesınlıkle sılık olması da cok yenı olduğu ıcın hormonların cok yenı ıdrara geçmeye basladııgı ıcın kan degerın bı yukselsın az cık daha muhtemelen ıkı gun sonra kan tesınten tekrar ıstıcek ıkı katı artmısmı değer dıye sen sımdılık hıcbısey ıcın endıselenme kasıklaırndakı batmalar adet donemınde olduğu ıcın oluyor ve bundan sonrakı batmalar adet donemlerı gelınce başlayıp sona erecektır[/QUOTE
:) çok teşekkür ederim .Cumartsi günü önce idrar tesiti yaptım dahada koyuydu,arkasından kan testi yaptırdım beta hgc 236,38 pozitif çıktı mutluyummmm çokk ama yine de sakin olmaya çalışıyorum çünkü bu değer 4 haftalık için düşük umarım geç döllenme olduğu içindir.35 yaşındayım ve ilk bebek pimpirikliyim doktorumu aramadım , adettim henüz 4 güm gecikti sakin olmaya çalışıyorum ve tadını çıkarmak istiyorum umarım allah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder.(tabi içim içimi yiyor çenemi tutmaya kimseye sölememeye çalışıyorum aklım fikrim bebek ama olsun çift çizgi çok şükür)