• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Benim de ilk zamanlardan karnım şişti gaz sancısı gibi batmalar oluyordu göğüs uçlarım hemen kararmaya başladı ve göğüslerimde hassaslastiilk betahcg 22,7 idi sonraki hafta yine kan verdim yükselme devam etti 8. Haftada kese gorundu

mrb canım hayırlısı olsun kanama sebeblerını tabıkı en ıyı dr bılır fakat ılıskı yasadıysan ondan olabılır....dusuk rıskınden olabılır yada baska seyler vs....ama kanaması 9 ay boyunca olup saglıklı dogum yapanları bılıyorum dr gorun yarın

Hayır ilişki olmadı. Dun öğrendim zaten. Ne yapsam bi hastaneye gitsem mi

benım 10 haftalık gebelıgım sonlandı yakın zamanda pek belırtım yoktu yuzum sıvılce attı gogsum
Hayır ilişki olmadı. Dun öğrendim zaten. Ne yapsam bi hastaneye gitsem mi
sımdı gtsen faydası olmaz yarın gt...korkma ama daha yenı gebelıgın olanlar var yanı kanama yasayan ıyı dusun ıyı olsun yarına kadar dıkkat et

benım 10 haftalık gebelıgım sonlandı yakın zamanda pek belırtım yoktu yuzum sıvılce attı gogsum

sımdı gtsen faydası olmaz yarın gt...korkma ama daha yenı gebelıgın olanlar var yanı kanama yasayan ıyı dusun ıyı olsun yarına kadar dıkkat et

Aynısını simdi eşim dedi.. Allahim yardim et ne olur :(

teşekkür ederim canım
evet dr a gittim keseyi gördük :) daha çok küçük . ama düşük tehlikesi için progestan tb verdi.
Tamamdır, ohhhh gözünaydın diyeyim tekrardan, içini pozitif düşünce ile doldur, inşallah güzel keyifli bir hamişlik dönemi geçireceksin :KK19:

Merhaba bayanlar yeni katıldım bu siteye ama sürekli takipteydim. 5+4 günlük gebeyim. Adetim 2 gün geçmisti 3.gunun sabahı test yaptım ve pozitif çıkmıştı o ggün dünyalar benim oldu cok şükür. Emin olmak için hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim beta hcg 3025 çıkmıştı doktor gebesiniz dedi lekelenmem vardı ve hastaneye gitmeden evde pembemsi ve arkasindan kahverengi akintim oldugunu soyledim düsük riski olabilir dedi progestan verdi günde 1 defa aliyodum fakat tedirgin oldum lekelerden tekrar başka bir doktora gittim ultrason da kese net görülmedi ve alttan muane oldum tekrar kesenin net olmadığını düşük riskimin olacağını söyledi ve progestani günde 3kez 8 saat ara ile almami söyledi 5 gündür yatıyorum çok şükür lekem hiç yok artık hafifhafif kasık agrisi oluyor o kadar bebeğimi kaybetmek istemiyorum 18 Haziran da tekrar muaneye gidicem o gün herşey belli olucak bebeğim iyi midir

Merhaba bayanlar yeni katıldım bu siteye ama sürekli takipteydim. 5+4 günlük gebeyim. Adetim 2 gün geçmisti 3.gunun sabahı test yaptım ve pozitif çıkmıştı o ggün dünyalar benim oldu cok şükür. Emin olmak için hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim beta hcg 3025 çıkmıştı doktor gebesiniz dedi lekelenmem vardı ve hastaneye gitmeden evde pembemsi ve arkasindan kahverengi akintim oldugunu soyledim düsük riski olabilir dedi progestan verdi günde 1 defa aliyodum fakat tedirgin oldum lekelerden tekrar başka bir doktora gittim ultrason da kese net görülmedi ve alttan muane oldum tekrar kesenin net olmadığını düşük riskimin olacağını söyledi ve progestani günde 3kez 8 saat ara ile almami söyledi 5 gündür yatıyorum çok şükür lekem hiç yok artık hafifhafif kasık agrisi oluyor o kadar bebeğimi kaybetmek istemiyorum 18 Haziran da tekrar muaneye gidicem o gün herşey belli olucak bebeğim iyi midir
Iyidir insallahh bendede byle oldu cok sükür gecti inşallah seninkide hemn gecer keseyi gorursun

Back