• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Merhaba arkadaslar evet bende hamileyim 5+5 ama tam olarak sevinebilmis degilim suandada cok kotuyum :( ogrendigim hafta ateslendim sonra bademcik enfeksiyonu cikti 1 hafta yattim tam iyilestim derken lekelenme basladi once kahverengi sonra pembe bel agrisi cok fazla dusuk riskim warmis progestan alip yatiyorum camasirima gecece" kadar degil ama her lavabo ziyaretim resmen izdirap bana neler olucak bilmiyorum lutfen dualarinizi bekliyorum

canım kafanı böyle şeylerle yorma iyi düşün iyi olsun bunlar hamilelik belirtilerin boş yere mercimeği üzme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah razi olsun canimmm darisi tüm
Istwyenlere olsun insallahh neler yasadigimi bilirimm cok sükür buqünüde gördüm rabbim saglikla almayi basipmetsin kucagimizada ... Sizde olmasanizz nasil rahatlicaktim bennn coook öpüyorummm siziii coook saolunnnnn

Merhaba arkadaslar evet bende hamileyim 5+5 ama tam olarak sevinebilmis degilim suandada cok kotuyum :KK43: ogrendigim hafta ateslendim sonra bademcik enfeksiyonu cikti 1 hafta yattim tam iyilestim derken lekelenme basladi once kahverengi sonra pembe bel agrisi cok fazla dusuk riskim warmis progestan alip yatiyorum camasirima gecece" kadar degil ama her lavabo ziyaretim resmen izdirap bana neler olucak bilmiyorum lutfen dualarinizi bekliyorum
Allah yardimcin olsun cnm insallah bisiycik olmaz.merak etme keseni gördünüz mu

Allah yardimcin olsun cnm insallah bisiycik olmaz.merak etme keseni gördünüz mu

Gorduk canim kese vardi iyi demisti doktor ama keseyi gordukten 2gin sonra basladi lekeler hemen gittim tekrar duruyo iyi durumda ama dusuk riskin war dedi ben igne istesim o fitil werdi durmuyo ama lekeler

Allah razi olsun canimmm darisi tüm
Istwyenlere olsun insallahh neler yasadigimi bilirimm cok sükür buqünüde gördüm rabbim saglikla almayi basipmetsin kucagimizada ... Sizde olmasanizz nasil rahatlicaktim bennn coook öpüyorummm siziii coook saolunnnnn
ayy canım benim kendine çok dikkat ett çok güzel aanne olucaksın :KK68:

Gorduk canim kese vardi iyi demisti doktor ama keseyi gordukten 2gin sonra basladi lekeler hemen gittim tekrar duruyo iyi durumda ama dusuk riskin war dedi ben igne istesim o fitil werdi durmuyo ama lekeler
Himm anladim geçer canim allahin izniyle ya benim de kesem olmasi gerekenden küçük betam da oldu her an kaybedicem minnagi sen kac mm di kesen hatirliyomusun

Allah yardimcin olsun canim İnsallahj sana tutunur buyur umudunu kaybetmee .. 4.4 demistii die hayirliyorum senin kacti yanlista hatirlamis olabilirim cunku cok paniktim

Allah yardimcin olsun canim İnsallahj sana tutunur buyur umudunu kaybetmee .. 4.4 demistii die hayirliyorum senin kacti yanlista hatirlamis olabilirim cunku cok paniktim
Canim benim de 5 +4 deyken 3mm demisti gecen hafta sali olmasi gerekenden küçük dedi bu pazartesi baska doktora gitmistim 5.5mm olmus persembe kendi doktoruma bi gidicem bakalim

InsaAllah ise yarar doktorum 2 olcek dedi aksamlari ama olcegi ne bunun sen.nasl aliodunn[/QU canım kutunun içinde ölçeği var zaten 3çizgi var üzerinde sanırım ben 2.çizgiye kadar kullanıodum benim için yeterli oluyordu ben yatarken kullanmıyodum çünkü uykumu bölebiliyordu biraz karın ağrısı yapıyor ilk günlerde bağırsak düzenleyici olarak çocuklarda bile kullanılıyormuş ben çok faydasını gördüm sürekli kullanılacak birşey degil zaten.1haftada düzene girdim ben canım inşallah seninde işine yarar.

InsaAllah ise yarar doktorum 2 olcek dedi aksamlari ama olcegi ne bunun sen.nasl aliodunn
canım kutunun içinde ölçeği var zaten 3çizgi var üzerinde sanırım ben 2.çizgiye kadar kullanıodum benim için yeterli oluyordu ben yatarken kullanmıyodum çünkü uykumu bölebiliyordu biraz karın ağrısı yapıyor ilk günlerde bağırsak düzenleyici olarak çocuklarda bile kullanılıyormuş ben çok faydasını gördüm sürekli kullanılacak birşey degil zaten.1haftada düzene girdim ben canım inşallah seninde işine yarar

kızlar doktor bana decavit verdi.İçeriğini okudum baya baya dolu bi vitamin ilacı herşey var içinde.Folik asit alımını kestim bu yüzden.ama normalde 3 aydan sonra veriliomuş bu açıkçası gereksiz vitaminde almak istemiorum ya kan değerlerim güzel çünkü.KAfam karıştı kullansammı kullanmasammı bilmedim:S

kızlar doktor bana decavit verdi.İçeriğini okudum baya baya dolu bi vitamin ilacı herşey var içinde.Folik asit alımını kestim bu yüzden.ama normalde 3 aydan sonra veriliomuş bu açıkçası gereksiz vitaminde almak istemiorum ya kan değerlerim güzel çünkü.KAfam karıştı kullansammı kullanmasammı bilmedim:S
doktorun tavsiye attiyse kullan canımm

canım kutunun içinde ölçeği var zaten 3çizgi var üzerinde sanırım ben 2.çizgiye kadar kullanıodum benim için yeterli oluyordu ben yatarken kullanmıyodum çünkü uykumu bölebiliyordu biraz karın ağrısı yapıyor ilk günlerde bağırsak düzenleyici olarak çocuklarda bile kullanılıyormuş ben çok faydasını gördüm sürekli kullanılacak birşey degil zaten.1haftada düzene girdim ben canım inşallah seninde işine yarar
Sorun su ki olcek yok atmis esim... kac ymk kasigi mesela.

Kizlar benim 3.5 haftalik bebegim ama karnim kasiklarim agriyo ve cok feci gazim var normal mi sizce????

Back