Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 . Haftayım ve yemek yedikten 1 saat sonra tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. Ve miğdem kazınırcasına açım artık evdekileri yemekten korkuyorum bu durum sizce normal mi
5 . Haftayım ve yemek yedikten 1 saat sonra tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. Ve miğdem kazınırcasına açım artık evdekileri yemekten korkuyorum bu durum sizce normal mi
Ben oğlumda hiç böyle şeyler görmedim yok ağlamaymış yok doymamaymış doğdu ne ağladı ne gaz sancısı ne uykusuzluk bu minnak canımıza okuyacak anlaşılan
Bende 7 haftaya kadar öyleydim şimdi bulantıdan aç yaşiyorum korkuyorum yemeye 8 haftaya girdim şekerim felan normal çıktı inşallah tekrardan geçer bulantılar yemek yerim özledim yemek yemeyi oğlumdada böyleydim
Bende 7 haftaya kadar öyleydim şimdi bulantıdan aç yaşiyorum korkuyorum yemeye 8 haftaya girdim şekerim felan normal çıktı inşallah tekrardan geçer bulantılar yemek yerim özledim yemek yemeyi oğlumdada böyleydim