• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin 1. Ayında sürekli açlık

turuncubiranne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
25
7
1
31
5 . Haftayım ve yemek yedikten 1 saat sonra tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. Ve miğdem kazınırcasına açım artık evdekileri yemekten korkuyorum 🙈bu durum sizce normal mi

5 . Haftayım ve yemek yedikten 1 saat sonra tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. Ve miğdem kazınırcasına açım artık evdekileri yemekten korkuyorum 🙈bu durum sizce normal mi
Kuzum kimi zaman normal olabilir evet ama yinede bi doktorunla görüş tokluk şekerin düşüyo olabilir

Ben oğlumda hiç böyle şeyler görmedim yok ağlamaymış yok doymamaymış doğdu ne ağladı ne gaz sancısı ne uykusuzluk bu minnak canımıza okuyacak anlaşılan🙈

Bende 7 haftaya kadar öyleydim şimdi bulantıdan aç yaşiyorum korkuyorum yemeye 8 haftaya girdim 🥺şekerim felan normal çıktı inşallah tekrardan geçer bulantılar yemek yerim özledim yemek yemeyi oğlumdada böyleydim

Back
X