• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 1 gün gecikmişti.Kan testim negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım.

Ben adetim 1 gün geciktiğinde kan testi verdim 0.50 çıktı. Gebelik olsaydı kesin kanda çıkarmıydı?
yumurtlama gecikmiş olabilir veya döllenme olmuştur beta salgilamistir ama tutunamamistir kimyasal gebelik olmuştur tekrar kan verip bir artış beya düşüş var mı bakabilirsiniz normalde çok duzenliyseniz gec yumurtlama pek olmaz ama yine de birkaç gün daha vlbekleyin adet olmazsanız tekrar kan verin.

Canım hala adet olmadım gebelik de yok.Çok üzülüyorum hayatımda bir ilk yaşıyorum 😞Bugün son adetimin üdtünden 45 gün geçti

29 u ovulasyon testinde pikti değerlendirdik ilk korunmasız ilişki ilk denemeydi. Dün akşam kasığıma ve karnıma bildiğimiz adet sancısı gibi ağrı girdi çok şaşırdım çünkü normalde 1 gün kala ağrı olur . Bu sabahta hafif midem bulanıyordu ilk uyandığımda days doctorun erken gebelik testini yaptım bu şekilde çıktı . Adetime 9 gün var. 26 yaşındayım adetim hep düzenliydi. Ağrı olunca bacaklarıma kadar çok şaşırdım

Eklentiler

• IMG_1990.jpeg
    IMG_1990.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 13
29 u ovulasyon testinde pikti değerlendirdik ilk korunmasız ilişki ilk denemeydi. Dün akşam kasığıma ve karnıma bildiğimiz adet sancısı gibi ağrı girdi çok şaşırdım çünkü normalde 1 gün kala ağrı olur . Bu sabahta hafif midem bulanıyordu ilk uyandığımda days doctorun erken gebelik testini yaptım bu şekilde çıktı . Adetime 9 gün var. 26 yaşındayım adetim hep düzenliydi. Ağrı olunca bacaklarıma kadar çok şaşırdım
Testler yanıltıcı olabiliyor bel bağlamayın derim

Gittim canım geçen hafta cumartesi.Doktor ultrasona attı kist falan yok dedi (Kist var mı diye ben sordum adetim geciktiği için)Herhangi bir sorun da gözükmüyor dedi .Belki gebelik var küçük olduğu için gözükmedi dedi umutlandım bir an😞Çarşamba günü 1 Ocakta test yaptırdım negatif 😞Doktor Progestan verdi eğer bebek varsa tutunmasını sağlar yoksa da adetini söktürür dedi.Bu yaşıma kadar hep düzenli adet olurdum hayatımda ilk defa söktürücü kullanıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma

Back
X