• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 1 gün gecikmişti.Kan testim negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım.

29 u ovulasyon testinde pikti değerlendirdik ilk korunmasız ilişki ilk denemeydi. Dün akşam kasığıma ve karnıma bildiğimiz adet sancısı gibi ağrı girdi çok şaşırdım çünkü normalde 1 gün kala ağrı olur . Bu sabahta hafif midem bulanıyordu ilk uyandığımda days doctorun erken gebelik testini yaptım bu şekilde çıktı . Adetime 9 gün var. 26 yaşındayım adetim hep düzenliydi. Ağrı olunca bacaklarıma kadar çok şaşırdım

Canım ben bütün belirtileri gördüm.Bel kasık sırt ağrısı bacak ağrısı beyaz akıntı şeffaf akıntı kabızlık baş dönmesi aklına gelebilecek bütün belirtiler.Ama testler negatif.O yüzden belirtilere çok takılmayın.Ki ilk defa bu belirtileri yaşadım

Gittim canım geçen hafta cumartesi.Doktor ultrasona attı kist falan yok dedi (Kist var mı diye ben sordum adetim geciktiği için)Herhangi bir sorun da gözükmüyor dedi .Belki gebelik var küçük olduğu için gözükmedi dedi umutlandım bir an😞Çarşamba günü 1 Ocakta test yaptırdım negatif 😞Doktor Progestan verdi eğer bebek varsa tutunmasını sağlar yoksa da adetini söktürür dedi.Bu yaşıma kadar hep düzenli adet olurdum hayatımda ilk defa söktürücü kullanıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma
Geçmiş olsun

Back
X