Yatağına yatmadığı zaman yani üzerimdeyken uyanmıyor, mesela dün gün içinde ben teklif etmesem emmek aklına gelmedi onu da ağız ucu ile emdi. Gece yatağındayken kendi uyanıyor emmek için, güzelde emiyor. Hem kendi yatağındayken ayakları serbest olduğu için uyurken güzel gaz çıkartıyor sancı çekmiyor ayıkken. Hem de uyandığında uykusunu almış oluyor kolay ayılıyor bence. Ayıldığında da kaliteli vakit geçiriyoruz bence. Bizimki biraz fazla uykucu yeter ki kucağımda olsun. Dün akşam eşim işten geldiğinde kucağına verdim yemek yapayım diye ve uyandı, ama modu düşüktü akşam 6dan 12ye kadar uyanık ve ağlama modundaydı (gazdan, sonrasında da uykusu geldiği anda uyuyamadığı için sinirden). Yani uykusu gelip eğer uyutamazsam o zaman mahvediyor işte.
Benim bebeğim düzeni ile mi geldi yoksa doğduğu andan itibaren yanlışlıkla o düzeni biz mi kurduk bilmiyorum ama bir kaç hafta öncesine kadar hep uykusu gelince yatağına yatar, uyandığı zaman modu yüksek olur, gece 9 dedin mi uyuyan bi bebekti. Bir kere çok gaz sancısı çekti ve 12de anca uyutabildim o zamandan beri böyle değişik huyları oldu çok memnuniyetsiz bi bebek oldu
. Şimdi tekrar o düzeni kurmaya çalışıyorum, tabiki ağladığında görmezden gelmiyorum kucağıma alıp öpüyorum o da sakinliyor genelde zaten eğer sorunu yoksa