Ay evet yaptımmm
Ya sanki azıcık daha koyulasmis gibiAy evet yaptımmm
Kızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)Ya sanki azıcık daha koyulasmis gibi
Canım naptın tekrar test yaptinmiKızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)
Canım naptin son durum ne ya merak ettim durumunuKötüyü düşünmeyin kanama yoksa umut her zaman vardır inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz
Hala belli değil canım beta yükselmeye devam ediyor lekelenme bitti hastaneye gidiyorum inşallah bi sonuç alırım ne olduğunu öğrenirimCanım naptin son durum ne ya merak ettim durumunu
Şuan kaç değerin düzenli bir şekilde yükseliş oluyor mu pekiHala belli değil canım beta yükselmeye devam ediyor lekelenme bitti hastaneye gidiyorum inşallah bi sonuç alırım ne olduğunu öğrenirim
Düzenli artış yok en son %55 artış olmuş 811 de kaldı şimdi başka hastaneye geldim kan aldılar sonuç bekliyoruz daha sonra kadın doğum servisine göndereceklerŞuan kaç değerin düzenli bir şekilde yükseliş oluyor mu peki
Yaaa bugün açık mı ki kadın doğum yılbaşından dolayı izinli diye biliyorum bende gidecektim bugün yılbaşı tatilini düşünerek gitmedim haber ver mutlaka tamamını unutma canım güzel haberler bekliyorumDüzenli artış yok en son %55 artış olmuş 811 de kaldı şimdi başka hastaneye geldim kan aldılar sonuç bekliyoruz daha sonra kadın doğum servisine gönderecekler
Acilden girdim ben serviste nöbetçi doktor oluyor illakiYaaa bugün açık mı ki kadın doğum yılbaşından dolayı izinli diye biliyorum bende gidecektim bugün yılbaşı tatilini düşünerek gitmedim haber ver mutlaka tamamını unutma canım güzel haberler bekliyorum
Canım son değerin ne durumda çıktımı sonuçAcilden girdim ben serviste nöbetçi doktor oluyor illaki
Dış gebelik şüphesiyle yatış verdiler şuanCanım son değerin ne durumda çıktımı sonuç
Ayyy hadi ya valla bende korkuyorum dış gebelik olmasından dolayı of ya üzüldüm senin adına canım durumlarimiz aynı beni haberdar et olurmu sürekliDış gebelik şüphesiyle yatış verdiler şuan
Bide idrar testiyle ayreten takip ediyormuydun canımDış gebelik şüphesiyle yatış verdiler şuan
Yok etmiyordumBide idrar testiyle ayreten takip ediyormuydun canım
Canım naptın ne durumdasınYok etmiyordum
Yarın ameliyat olacağım dış gebeliktenCanım naptın ne durumdasın
Aaa hadiya çok geçmiş olsun canım keseyi göremedin demi yada gördün rahmin dışında bir yerdemiydiYarın ameliyat olacağım dış gebelikten
Sol yunurtalık diye düşünüyorlar bakalım ne olacak hayırlısıAaa hadiya çok geçmiş olsun canım keseyi göremedin demi yada gördün rahmin dışında bir yerdemiydi
İğne tedavisi uygulamadılar mı ? Benimde 2 ay önce oldu 2 doz iğne oldum değerim 705 idi sağ yumurtalığımdaydıSol yunurtalık diye düşünüyorlar bakalım ne olacak hayırlısı