Cuma günü tekrar vercem ama düne göre çizginin daha açık çıkması beni şüphelendirdikan ver canım kanla takip ediliyor
Dün yaptıysanız kan testini yarın tekrar yaptırmalısınız 2 güne bi yaptırmak daha mantıklı düzenli artışı kontrol edersinizCuma günü tekrar vercem ama düne göre çizginin daha açık çıkması beni şüphelendirdi
Benimde dün 245 çıktı dün sabah yaptığım testen bugün yaptığım test daha silik çıktıCuma günü tekrar vercem ama düne göre çizginin daha açık çıkması beni şüphelendirdi
Doktor cuma günü yapmamı istedi umarım yine hüsranla bitmezDün yaptıysanız kan testini yarın tekrar yaptırmalısınız 2 güne bi yaptırmak daha mantıklı düzenli artışı kontrol edersiniz
İnşallah gönlünüzce olurDoktor cuma günü yapmamı istedi umarım yine hüsranla bitmez
Dün dahami koyuydu idrar testin ve adetin kaç gün geçti dün kan verdiğimde iki vardı benim günümeBenimde dün 245 çıktı dün sabah yaptığım testen bugün yaptığım test daha silik çıktı
Benim adet işi karışık biraz 10 aralıkta adet oldum 22 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 23 aralıkta tekrar kanama başladı adet gibi devam etti ve şuan bitmek üzere kimyasal dediler cumartesi günü ama yükselmeye devam ediyor beta doktor düşmeye başlar düzenli yükselmiyor dediDün dahami koyuydu idrar testin ve adetin kaç gün geçti dün kan verdiğimde iki vardı benim günüme
Büyük ihtimalle bende kimyasal geçiriyorum şuan kanaman devam ediyor mu artış nasıl pekiBenim adet işi karışık biraz 10 aralıkta adet oldum 22 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 23 aralıkta tekrar kanama başladı adet gibi devam etti ve şuan bitmek üzere kimyasal dediler cumartesi günü ama yükselmeye devam ediyor beta doktor düşmeye başlar düzenli yükselmiyor dedi
Lekelenme gibi devam ediyor dünden beri ama öncesinde oldukça yoğun bir kanamaydı 23 aralıkta beta 91Büyük ihtimalle bende kimyasal geçiriyorum şuan kanaman devam ediyor mu artış nasıl peki
Ama yukselmen iyi neden kimyasal dediki doktorun anlamadım kanamadan dolayimi acaba kimyasala yordu alttan muayene falan oldunmu peki gebeliğin sonlandigini soyledimLekelenme gibi devam ediyor dünden beri ama öncesinde oldukça yoğun bir kanamaydı 23 aralıkta beta 91
24 aralıkta 128
25 aralıkta 148
26 aralıkta 243 çıktı her gün yaptırmıştım ben merakımdan düşüyor mu diye
Bide şöyle bir şey var kimyasal yükselerek devam etmezki düşerek devam eder değer karışık mış anlamadım ama bana haber ver mutlakaLekelenme gibi devam ediyor dünden beri ama öncesinde oldukça yoğun bir kanamaydı 23 aralıkta beta 91
24 aralıkta 128
25 aralıkta 148
26 aralıkta 243 çıktı her gün yaptırmıştım ben merakımdan düşüyor mu diye
Sadece değerlere bakarak konuştu muayene falan etmedi kanamadan dolayı diyor büyük bir ihtimalleAma yukselmen iyi neden kimyasal dediki doktorun anlamadım kanamadan dolayimi acaba kimyasala yordu alttan muayene falan oldunmu peki gebeliğin sonlandigini soyledim
Evet kimyasal olmaması gerek aslında kanamayla birlikte düşmesi gerekiyor diye biliyorum ama neden böyle oluyor anlamış değilim dış gebelik olma olasılığından endişeleniyorum açıkçasıB
Bide şöyle bir şey var kimyasal yükselerek devam etmezki düşerek devam eder değer karışık mış anlamadım ama bana haber ver mutlaka
Bence farklı bir doktora gitmelisin belkide düşük tehlikesi yaşıyor sundur şuan önlem alınabilir herşeyi göz önünde bulundur bence farklı bir kadın doğuma gitEvet kimyasal olmaması gerek aslında kanamayla birlikte düşmesi gerekiyor diye biliyorum ama neden böyle oluyor anlamış değilim dış gebelik olma olasılığından endişeleniyorum açıkçası
Bende ayın 15inde çatlama gördüm 20sinde regl olmam lazımdı ama hala olmadım.Gaz problemi bel ağrısı bende de var. Test yapıcam bikaç güne bakalım :)Bence farklı bir doktora gitmelisin belkide düşük tehlikesi yaşıyor sundur şuan önlem alınabilir herşeyi göz önünde bulundur bence farklı bir kadın doğuma git
Çatlama gördükten sonra ilişki yaşadınız mıBende ayın 15inde çatlama gördüm 20sinde regl olmam lazımdı ama hala olmadım.Gaz problemi bel ağrısı bende de var. Test yapıcam bikaç güne bakalım :)
Çatlatma iğnesi geciktiriyor canım adeti zaten bir hafta falan bekle test için erken test insanın psikolojisini bozuyor gerçektenBende ayın 15inde çatlama gördüm 20sinde regl olmam lazımdı ama hala olmadım.Gaz problemi bel ağrısı bende de var. Test yapıcam bikaç güne bakalım :)
Tabiki doktor saat veriyor sana 36 saat veya 48 saat veya hemen 12 saat sonra ilk ilişkiyi öneriyor ondan sonra gün aşırı olarak devam ediyor sun ilişkiyeÇatlama gördükten sonra ilişki yaşadınız mı