- 27 Aralık 2023
- 159
- 46
- 24
Hadi ya hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği herşeye rağmen şükürler olsunEvet kan testi verdim dün negatif maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği herşeye rağmen şükürler olsunEvet kan testi verdim dün negatif maalesef
Gerçekten mi teşekkür ederim canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bilmiyorum bakalım zaman bana ne gösterecek inşallah sağlıkli bir şekilde ilerlerÇok iyi masaallah
Kötüyü düşünmeyin kanama yoksa umut her zaman vardır inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğinizCanimya vallahi tereddüt teyim yine kimyasal olur diye çok korkuyorum pazartesi akşamı yine vercem kan bakalım ozaman kaç çıkacak
Cok iyi diyorum hattaİkisinide aynı saatlerde akşam yaptırdım yani iyimi diyorsun değer canım
Kızlar negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınız hatta filtrede ekledim ne diyosunuzHadi ya hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği herşeye rağmen şükürler olsun
Evet canım çizgi var kaç gün oldu bugün testin üstünden kaç gün geçti pekiKızlar negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınız hatta filtrede ekledim ne diyosunuz
1 saat önce yaptım 2 3 dk sonra baktıgımda böyle silik çizgi vardı ama dün kan testim negatifti anlamadım vallaEvet canım çizgi var kaç gün oldu bugün testin üstünden kaç gün geçti peki
1 saat önce yaptım 2 3 dk sonra baktıgımda böyle silik çizgi vardı ama dün kan testim negatifti anlamadım valla
Yani negatif çıktı derken eksik yazmışım. Dün kan testim negatifti hala adet olmayınca test yaptım 1 saat önce. 3dk falan sonra baktıgımda böyleydiEvet canım çizgi var kaç gün oldu bugün testin üstünden kaç gün geçti peki
Adet kanaması olmadığı sürece şansın var canım bekle bakalım bir kaç gün daha inşallah geç döllenme olurYani negatif çıktı derken eksik yazmışım. Dün kan testim negatifti hala adet olmayınca test yaptım 1 saat önce. 3dk falan sonra baktıgımda böyleydi
Yani negatif çıktı derken eksik yazmışım. Dün kan testim negatifti hala adet olmayınca test yaptım 1 saat önce. 3dk falan sonra baktıgımda böyleydi
Tekrar yap test cnm ben görüyorum vardırYani negatif çıktı derken eksik yazmışım. Dün kan testim negatifti hala adet olmayınca test yaptım 1 saat önce. 3dk falan sonra baktıgımda böyleydi
Yaptinmi test cnmKızlar negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınız hatta filtrede ekledim ne diyosunuz
Bugün yapmıştın demi diğer testiAynı markanın var yapayımmı
Yapın benceAynı markanın var yapayımmı
Ben olsam şimdiye kan vermeye gitmiştim 10tane test yapardım hakkınızda hayırlısı olsunBugün yapmıştın demi diğer testi
Kan vermekle bir tek o pozitif görmek le insan rahatlayamiyorki bide onun devamı var değer dahada artacakmi kese görünecek mı kalp atışı duyulucakmi of Allah'ım ne zor MuşBen olsam şimdiye kan vermeye gitmiştim 10tane test yapardım hakkınızda hayırlısı olsun
Bence kafaya takmayın benim hiç aklıma gelmedi siz evrene güzel şeyler gönderir öyle kötü enerji gondermeyinKan vermekle bir tek o pozitif görmek le insan rahatlayamiyorki bide onun devamı var değer dahada artacakmi kese görünecek mı kalp atışı duyulucakmi of Allah'ım ne zor Muş
Elinizdeki testi yapın bekliyorum meraktan burdaKan vermekle bir tek o pozitif görmek le insan rahatlayamiyorki bide onun devamı var değer dahada artacakmi kese görünecek mı kalp atışı duyulucakmi of Allah'ım ne zor Muş
Yanlis kişiye yazmışım size yazacağıma elinizdeki testi yaptınız mı bende merakla bekliyorum bakalım hakkınızda hayırlısı olsunAynı markanın var yapayımmı
Yaptinmi test cnm
Ay evet yaptımmmYanlis kişiye yazmışım size yazacağıma elinizdeki testi yaptınız mı bende merakla bekliyorum bakalım hakkınızda hayırlısı olsun