Gebeliğim kimyasalmi

Canimya vallahi tereddüt teyim yine kimyasal olur diye çok korkuyorum pazartesi akşamı yine vercem kan bakalım ozaman kaç çıkacak
Kötüyü düşünmeyin kanama yoksa umut her zaman vardır inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz

Hadi ya hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği herşeye rağmen şükürler olsun
Kızlar negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınız hatta filtrede ekledim ne diyosunuz

Eklentiler

• IMG_5714.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_5714.jpeg
    18,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Kızlar negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınız hatta filtrede ekledim ne diyosunuz
Evet canım çizgi var kaç gün oldu bugün testin üstünden kaç gün geçti peki

1 saat önce yaptım 2 3 dk sonra baktıgımda böyle silik çizgi vardı ama dün kan testim negatifti anlamadım valla
Evet canım çizgi var kaç gün oldu bugün testin üstünden kaç gün geçti peki
Yani negatif çıktı derken eksik yazmışım. Dün kan testim negatifti hala adet olmayınca test yaptım 1 saat önce. 3dk falan sonra baktıgımda böyleydi

Yani negatif çıktı derken eksik yazmışım. Dün kan testim negatifti hala adet olmayınca test yaptım 1 saat önce. 3dk falan sonra baktıgımda böyleydi
Adet kanaması olmadığı sürece şansın var canım bekle bakalım bir kaç gün daha inşallah geç döllenme olur

Tekrar yap test cnm ben görüyorum vardır

Ben olsam şimdiye kan vermeye gitmiştim 10tane test yapardım hakkınızda hayırlısı olsun
Kan vermekle bir tek o pozitif görmek le insan rahatlayamiyorki bide onun devamı var değer dahada artacakmi kese görünecek mı kalp atışı duyulucakmi of Allah'ım ne zor Muş

Kan vermekle bir tek o pozitif görmek le insan rahatlayamiyorki bide onun devamı var değer dahada artacakmi kese görünecek mı kalp atışı duyulucakmi of Allah'ım ne zor Muş
Bence kafaya takmayın benim hiç aklıma gelmedi siz evrene güzel şeyler gönderir öyle kötü enerji gondermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…