- 7 Ocak 2016
- 10.335
- 49.836
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyledigi laf neydi, ne dedi de siz kızdınız
Sen adamı tvdeki kadından kıskanıp evden kovdun ben mi saçmaladım şimdi?gebelık yasayıp Ayda bir hormon duzeyı yaptırmak zorunda kalır ılac alır ve her gebelıgınızde 40 kıloya yakın Kılolarda kendınızı bulursanız sacmalamazsınız umarım. Sacmalamak yerıne empatı yapmayı deneyin.
Bu olayın öncesi yok muydu? Yani tek bir kıskançlık olayında olayın bu kadar büyümesi de enteresan olur.
Sen adamı tvdeki kadından kıskanıp evden kovdun ben mi saçmaladım şimdi?
Hayır konuyu açıkça yazsan bu kadar uzamayacaktı ben soru sordukça gerildin gereksizce
Tam olarak bilmeden ne yazabiliriz ki?
Yine de haksızsınız. Haksız oldugunuzu sizde biliyorsunuz, cımbızla ceke ceke aldık lafları.Hıh işte bu gıbisinden bır soz soyledi ben de bozuldum buydu yanı.. Fakat okadar cok seye katlanıyormkı su evın ıcınde Mddı sıkıntılar ve çalışmıyorda sesim cıkmıyor bunları damı gormuyor... Cok zoruma gıdıyor
Çocuk gelecek , sen çalışmıyorsun (hadi gebesin), koca çalışmıyor .
‘Yahu adam sen ne diye çalışmıyorsun’ u sorun edeceğine televizyondaki kadını mı sorun ettin ..![]()
Bu adam neden çalışmıyor özel değilse..Bakın benım nedenım gercekten Scma bunun farkında olmamda zaten elımde olmadan yaptıgımı gostrıyor. Evden gıt dedım oda ailesinin yanına gıttı sonra ozur diledim geldı ama bu sefer degısmıstı.gelen adam benjm kocm degıldı snkı..
Ayy şuan nedense çok duygulandım çok içli içli yazmışsınız Eşinizin sizden sakladıgı bişey olabilirmi evde değilde dışardaysa belki sizinle bile paylaşamadıgı sıkıntısı vardırArkadaslar merhaba...
Fikirlerinize gerçekten cok ihtiyacım var...
Aslında ıstedıgım fıkır bu evlılıgı kurtarmaktan ziyade 7 aylık gebeliğimin son 2 aylık surecını ne şekilde gecırebılecegim şeklinde... yeni evliyim ve esimle gulum balımken bır anlık sacma bır tartısma sonucu hersey altust oldu...kendımı kandırmak ıstemıyorum da demekkı dıyorum adamın ıcınde varmıs... Suan ıcın baska bır kadın yok en azından buna eminim ama son 1 hafta ıcınde tartıstıgımız zaman gece dısarı cıkıyor. Suan bıle dısarda muhtemelen bı yerlerde ıcıyor.acıkcası bu evlılık bıttı gibi ama ben hamıle halimle bu duruma dayanamıyorum... Aramız cok ıyı iken bır anda boyle olmasını kaldıramıyorum... Bır fıkır verin bna lutfen sureklı tartısma cıkarıyorum cunku hersey bir anda gelişti 1 ay öncesine kadar dizimin dibinden ayrılmazken bugun bunları yasatmasına dayanamıyorum. Gebelıkten dolayı ısten ayrıldım maddı sıkıntılar hepsı ustuste geldı... O cok rhat ama ben psikolojikmen yıkıgım.. Gidecek bır yerım dertlesecek kımsem yokkı bende bıraz kafamı bosaltayım... En sonunda buraya yazmaya karar verdim... Suan bıle evde oglumlayım kucugum uyuyor ve ben tek basıma oylece oturuyorum. Bu surec nasıl gecer lutfen bır fıkır.okadar cok ınce ancak onemli detay varki anlatacak takatim bile yok...
Arkadaslar merhaba...
Fikirlerinize gerçekten cok ihtiyacım var...
Aslında ıstedıgım fıkır bu evlılıgı kurtarmaktan ziyade 7 aylık gebeliğimin son 2 aylık surecını ne şekilde gecırebılecegim şeklinde... yeni evliyim ve esimle gulum balımken bır anlık sacma bır tartısma sonucu hersey altust oldu...kendımı kandırmak ıstemıyorum da demekkı dıyorum adamın ıcınde varmıs... Suan ıcın baska bır kadın yok en azından buna eminim ama son 1 hafta ıcınde tartıstıgımız zaman gece dısarı cıkıyor. Suan bıle dısarda muhtemelen bı yerlerde ıcıyor.acıkcası bu evlılık bıttı gibi ama ben hamıle halimle bu duruma dayanamıyorum... Aramız cok ıyı iken bır anda boyle olmasını kaldıramıyorum... Bır fıkır verin bna lutfen sureklı tartısma cıkarıyorum cunku hersey bir anda gelişti 1 ay öncesine kadar dizimin dibinden ayrılmazken bugun bunları yasatmasına dayanamıyorum. Gebelıkten dolayı ısten ayrıldım maddı sıkıntılar hepsı ustuste geldı... O cok rhat ama ben psikolojikmen yıkıgım.. Gidecek bır yerım dertlesecek kımsem yokkı bende bıraz kafamı bosaltayım... En sonunda buraya yazmaya karar verdim... Suan bıle evde oglumlayım kucugum uyuyor ve ben tek basıma oylece oturuyorum. Bu surec nasıl gecer lutfen bır fıkır.okadar cok ınce ancak onemli detay varki anlatacak takatim bile yok...
Bu adam neden çalışmıyor özel değilse..
Hasta falan degıl yani?Bu kısım bıraz ozel fakat calısmaması ıcın cok net bır gerekce yok. Ailesine guvenıyor buda beni daha cok uzuyor.
Benim eşimde televizyon izlerken herhangi bir kadına işte bu dese rahatsız olurum. Bende başka bir erkek için desem eşim rahatsız olur. Kıskançlık değilde benim için hoş bir tavır değil. Ama evden kovacak raddeye gelmeniz çok fazla olmuş. Belkide yaşadığınız, maddi sıkıntılar , esinizin çalışmıyor oluşunu dert edip içinizde tuttunuz ve bu olayda patladınız. Gereken tepki gerektiği yerde verseniz bu kadar uzamazdi belki konu.Bir defa daha olmustu yıne buyumustu barısmıstık ama o boyle sine kopmamıstı.. Bu sefer oyle buyuk bır dusmnlık ki sankı karnımda kı bebegıme kadar soyledı gi kotu sözler aklımdan cıkmıyor
Hasta falan degıl yani?
Eskiden kastınız yeni evliyken olan zamanlar gıbı mı?Bende de durumlar kotü eşimin eski ilgisi sevgisinden eser yok sanki her allahin gunu kavga çok mutsuzum
Hiç bir paylaşım yok cinsellik de kotulesmeye başladı
Yada monotonlastık bilmiyorum![]()
İnanın buraya bu yargılar sebebi ile yazmak ıstemıyorum. Tv deki Kdına bır soz soyledı bende sinirlendim olay patladı. Gereksizdi bılıyorum ama pısman oldum ozur diledin konu buyudu de buyudu