- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Bu sarı akıntıyı duymuştum. Gebelik belirtisi diyorlar ama hiç başıma gelmediKızlar bir şey dicem ben iki saat önce lavaboya gittim sarı bir akıntı oldu iki gün önce yine olmuştu ama az yani afedersiniz sümük gibi kusura bakmayın gerçekten az geldi iç çamaşirimda değmiyor acaba sizin öyle oluyormu merak etim normalde benden sürekli iltihap akar ama buay böyle değilim kusura bakmayın
Silik çizgi varMerhaba arkadaşlar
Adetim çok düzensiz 35-40 gün arası oluyorum bazen daha uzun da olabiliyor. Şuan 37. Gündeyim. Kaset test yaptım. Kan vermeyede gittim az önce. Fakat bir kaç kere daha böyle olmuştu. Bunu yaşayan var mı?
Çıkar çıkmaz ileticem.Silik çizgi varbebiş olabilir. Kan sonucu da yazar mısın pozitiftir inş
Silik çizgi var canım kan ver benceMerhaba arkadaşlar
Adetim çok düzensiz 35-40 gün arası oluyorum bazen daha uzun da olabiliyor. Şuan 37. Gündeyim. Kaset test yaptım. Kan vermeyede gittim az önce. Fakat bir kaç kere daha böyle olmuştu. Bunu yaşayan var mı?
Pardon kan vermişsinSilik çizgi var canım kan ver bence
Sonuç 1.20 çıktıSilik çizgi varbebiş olabilir. Kan sonucu da yazar mısın pozitiftir inş
Evet 1.20 çıktıPardon kan vermişsin
Benim negatifken 0.1di bence yeni yeni yükselmeye başlamış olabilir. Biraz daha bekleyip tekrar ver istersenEvet 1.20 çıktı
Epki HCG 1.20 iken silik çizgi çıkmasına şaşırdım. Hangi markanın bu testEvet 1.20 çıktı
Ben bu HCG anlamıyorum yaa hiç yani ne oluyor sonuç 1.20 hamilelik varmı yaniBenim negatifken 0.1di bence yeni yeni yükselmeye başlamış olabilir. Biraz daha bekleyip tekrar ver istersen
Artı med ile de böyle çıktı. Bu testin markasıda böyle bir şey.Epki HCG 1.20 iken silik çizgi çıkmasına şaşırdım. Hangi markanın bu test
10 gün oldu bilmiyorum çok heyecanla bekliyorumMerhaba! Sizin kaç gün geçti son ilişkiden bence hamilesiniz
Yok negatif ama yukselebilir deBen bu HCG anlamıyorum yaa hiç yani ne oluyor sonuç 1.20 hamilelik varmı yani
Artımed ile nasıl çıktı canım göremiyorumArtı med ile de böyle çıktı. Bu testin markasıda böyle bir şey.
Onu eklememişim ekliyorum şimdiArtımed ile nasıl çıktı canım göremiyorum
Yok en az 5 olması gerekiyormuşBen bu HCG anlamıyorum yaa hiç yani ne oluyor sonuç 1.20 hamilelik varmı yani
Peki bu artımed hızlı gebelik testi mi yoksa normal mi. Üzerinde ne yazıyor. Bende de var aynı markaOnu eklememişim ekliyorum şimdi
İnşallah yükselirYok negatif ama yukselebilir de
Canm bende inanılmaz hasta oldum her yerim ağrıyor grip vücut ağrısı kulak ağrısı. Bat tarihimiz aynı sanırım.Kızlar yalnız acayipp hasta oldum öyle böyle değil. Kesin enfeksiyon oluştu kanımda dedim. Heryerime iğne batıyor sırtım bacaklarım tüm vücut ağrıyor dokununca bile ağrıyor düşünün. Grip cabası. Basım çok ağrıyor dış etlerim sızlıyor daha ne olsunilaç kullanmıyorum her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?