- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Insallah çok istedik eşimde bende ilk olucak eylülden beri bekliyordukCanım testin hafif silik altı günün kalmis bekle iki üç gün daha inşallah hayırlısı olu
İnşallah Allah gönlüne göre versin bende beş ay kürtaj oldum kürtajdan sonra ilk deneme inşallah tutmuşturI
Insallah çok istedik eşimde bende ilk olucak eylülden beri bekliyorduk
İnşallah bebiş vardır canım . Eylülden beri korunmuyor muydunuz. Galiba herkeste ilk denemede olmuyor. Bizim de ilk denememizdi bu ay ama olmadı sanırım. Normal mi ?I
Insallah çok istedik eşimde bende ilk olucak eylülden beri bekliyorduk
Ilk denemede oldu ama ilaç kullandım antibiyotik röntgene girmiştim maaalesef kimyasal oldu sonra olmadi bide işte olmussa simdiİnşallah bebiş vardır canım . Eylülden beri korunmuyor muydunuz. Galiba herkeste ilk denemede olmuyor. Bizim de ilk denememizdi bu ay ama olmadı sanırım. Normal mi ?
eylülden beru korunmadik ama o zman yumirtkamayi kacirmistimIlk denemede oldu ama ilaç kullandım antibiyotik röntgene girmiştim maaalesef kimyasal oldu sonra olmadi bide işte olmussa simdi
Nasil yani. 3 aydır kaçırıyor muydunuz anlamadımeylülden beru korunmadik ama o zman yumirtkamayi kacirmistim
Bence aynı hemen hemenBen bir şey sormak istiyorum adet ağrısı ve hamilelik arasında bir fark varmı yoksa aynımı
Evet biraz karışık anlattım kusura bakma Hayır sadece ilk ay yumurtlama günü geçmişti Onun dışında 2 ay Yani aslında ilk ay yumurtlama gününe denk gelen o zaman hamile kaldım ama röntgen ve Antibiyotik kullandığımdan dolayı kimyasala oldu Geçtiğimiz ay da olmadı bu ay ümitliyim bakalımNasil yani. 3 aydır kaçırıyor muydunuz anlamadım
Aslında tecrübeli olarak Siz daha iyi bilirsiniz ama ben o farkı anlayabiliyorumBen bir şey sormak istiyorum adet ağrısı ve hamilelik arasında bir fark varmı yoksa aynımı
Bence aynı hemen hemen
Ben ikincisinde çok sancım vardı başka hiç belirtim yoktu oda herhalde boş gebelik ti o yüzden ilkinde adet sancım vardı aynı yine sadece göğüslerim çok fenaydı bu sefer sancım fazla yok o yüzden sordumAslında tecrübeli olarak Siz daha iyi bilirsiniz ama ben o farkı anlayabiliyorum
Yani şöyle söyleyeyim ben de yumurtlamadan bir gün sonra hemen belirti oluyor Yani herkes imkansız diyor Ama kişiden kişiye değişen bir şey mesela ilk aşırı bir baş dönmem oldu yaklaşık 8 saat falan ayağa kalkamadım midem bulandı sonra Göğüs ağrılarım başladı hala da çok hassas hiçbir şey de degdiremiyorum ve bayağı büyüdü Ayriyeten de yumurtlamadan sonra yine 2-3 gün kasık ağrım oldu Daha sonra azaldı işte iki gündür yine var hani rahme yerleştiğini issedebiliyorum yani Bence öyle Çünkü dün akşam Ağrı'dan uyuyamadım böyle bir şeyler var gibiydi sonra bu sabah test yapınca silik oldu mesela İnşallah vardır Hani iki gün önce yaptığım da yoktuBen ikincisinde çok sancım vardı başka hiç belirtim yoktu oda herhalde boş gebelik ti o yüzden ilkinde adet sancım vardı aynı yine sadece göğüslerim çok fenaydı bu sefer sancım fazla yok o yüzden sordum
Evet benimde yumurtlamadan iki gün sonra oldu bu ay çok farklıyım sende canım testini tekrarla inşallah bebişlerimiz tutunmuştur bende eşime sürpriz yapicam çıkarsa inşallahYani şöyle söyleyeyim ben de yumurtlamadan bir gün sonra hemen belirti oluyor Yani herkes imkansız diyor Ama kişiden kişiye değişen bir şey mesela ilk aşırı bir baş dönmem oldu yaklaşık 8 saat falan ayağa kalkamadım midem bulandı sonra Göğüs ağrılarım başladı hala da çok hassas hiçbir şey de degdiremiyorum ve bayağı büyüdü Ayriyeten de yumurtlamadan sonra yine 2-3 gün kasık ağrım oldu Daha sonra azaldı işte iki gündür yine var hani rahme yerleştiğini issedebiliyorum yani Bence öyle Çünkü dün akşam Ağrı'dan uyuyamadım böyle bir şeyler var gibiydi sonra bu sabah test yapınca silik oldu mesela İnşallah vardır Hani iki gün önce yaptığım da yoktu
InşallahEvet benimde yumurtlamadan iki gün sonra oldu bu ay çok farklıyım sende canım testini tekrarla inşallah bebişlerimiz tutunmuştur bende eşime sürpriz yapicam çıkarsa inşallah
Benimde yumurtlamadan sonra 3-4 gün kasık ağrım oldu hemde baya. Şişlik de vardı. Göğüs zaten aşırı hassasti ve hala öyle. Ama negatif... Adet gunume az kaldı, ama bence bu ay yok. Varsa bile geç döllenme olabilir belki. Bilemiyorum. Çarşamba günü adet olmazsam tekrarlarim testiEvet benimde yumurtlamadan iki gün sonra oldu bu ay çok farklıyım sende canım testini tekrarla inşallah bebişlerimiz tutunmuştur bende eşime sürpriz yapicam çıkarsa inşallah
Hayirliisi olsun ❤Benimde yumurtlamadan sonra 3-4 gün kasık ağrım oldu hemde baya. Şişlik de vardı. Göğüs zaten aşırı hassasti ve hala öyle. Ama negatif... Adet gunume az kaldı, ama bence bu ay yok. Varsa bile geç döllenme olabilir belki. Bilemiyorum. Çarşamba günü adet olmazsam tekrarlarim testi
Aynen canım adetini bekle Allah'tan ümit kesilmez inşallah geç döllenmedir olmasa bile daha ilk denemen hiç olmayacak değil ya nasibi beklersinBenimde yumurtlamadan sonra 3-4 gün kasık ağrım oldu hemde baya. Şişlik de vardı. Göğüs zaten aşırı hassasti ve hala öyle. Ama negatif... Adet gunume az kaldı, ama bence bu ay yok. Varsa bile geç döllenme olabilir belki. Bilemiyorum. Çarşamba günü adet olmazsam tekrarlarim testi
Sanırım negatif dönmez belirtide yoksaKızlar regle son 3 gün kaset test yaptım yine negatif.
Aynen bende katılıyorum sana canimSanırım negatif dönmez belirtide yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?