- 20 Aralık 2022
- 4.243
- 1.691
-
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.481
Ben dış gebelik geçirmedim ilki boş gebelikti canım afedersin lavaboya gidince kan geliyordu idrarla beraber anlamıştım bir terslik olduğunu birde çok sancım vardı ikincide hiç belirti yoktu sadece gelişimi durmuştu sen niye sordun canım beir bir sıkıntın yoktur inşallahCanım sen dış gebelik geçirmiştin dimi. Herhangi bir belirtin veya kanamam olmuş muydu
Yok canım şükür daha doktora gitmedim . Merak ettiğim için sordumBen dış gebelik geçirmedim ilki boş gebelikti canım afedersin lavaboya gidince kan geliyordu idrarla beraber anlamıştım bir terslik olduğunu birde çok sancım vardı ikincide hiç belirti yoktu sadece gelişimi durmuştu sen niye sordun canım beir bir sıkıntın yoktur inşallah
Boşver canım böyle şeyleri kafanı koyma canım sen hiç yumurta çatlatma iğnesi biliyormusun ondan sonra ne zaman gebelik olur biliyormusun o iğne hakkındaYok canım şükür daha doktora gitmedim . Merak ettiğim için sordum
Hiç yaptırmadım bilmiyorum canım. Baksana bugün yaptığım test çok koyu çıkmadı ona canım sıkıldı. Birini cuma birini bugün yaptım arada 2 gün var. Daha da koyulaşması gerekmez miydi?Boşver canım böyle şeyleri kafanı koyma canım sen hiç yumurta çatlatma iğnesi biliyormusun ondan sonra ne zaman gebelik olur biliyormusun o iğne hakkında
Hatta sanki daha silik. Alttakini bu sabah yaptım.Hiç yaptırmadım bilmiyorum canım. Baksana bugün yaptığım test çok koyu çıkmadı ona canım sıkıldı. Birini cuma birini bugün yaptım arada 2 gün var. Daha da koyulaşması gerekmez miydi?
Canım şimdi moralini.bozmak istemem ama sanki.altaki biraz silik olmuş ama hem. Kötüye yorma yarın kan ver takibini yap inşallah bir sıkıntı çıkmazHiç yaptırmadım bilmiyorum canım. Baksana bugün yaptığım test çok koyu çıkmadı ona canım sıkıldı. Birini cuma birini bugün yaptım arada 2 gün var. Daha da koyulaşması gerekmez miydi?
Evet işte bana da öyle geldi. Canım sıkıldıCanım şimdi moralini.bozmak istemem ama sanki.altaki biraz silik olmuş ama hem. Kötüye yorma yarın kan ver takibini yap inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Boşver kafana takma test ten dolayı olabilir yani canını boşa sıkmaEvet işte bana da öyle geldi. Canım sıkıldı
Canım kan verdinmiEvet işte bana da öyle geldi. Canım sıkıldı
Canım sende varmı bir şeylerİnşallah vardır canım bizi de haberdar et mutlaka
Benim bilgim.1000 ve 1500 arasinda kese gözüküyorMerhaba kızlar kan sonucum 2227 çıktı afet 6 gün geçti kese görünür mü sizce
TeşekkürlerBenim bilgim.1000 ve 1500 arasinda kese gözüküyor
4+6 keseyi gördüm bugün çok şükürCanım sende varmı bir şeyler
Benim de 6 gün geçti keseyi gördüm ama beta baktırmadım benMerhaba kızlar kan sonucum 2227 çıktı afet 6 gün geçti kese görünür mü sizce
Beta yuksek demeki canımBenim de 6 gün geçti keseyi gördüm ama beta baktırmadım ben
Aynen 1000 olunca üstü falan gözüküyorDemek ki yoksa gözükmezdi
EvetAynen 1000 olunca üstü falan gözüküyor