- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.684
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.461
Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra kürtajdan sonra çok yogundum bu form aklıma yeni geldi ne yapıyorsunuz bir sonuç netice gelişme varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi falan olan varmı aranızda kızlar ben tedaviye baslicam daha hiç doktora gitmedim bu hafta gidicem bir kaç kişide gerekmez diyor ya bakalım özele gidicem hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakinda Allah inşallah nasip eder
Merhaba canım 3 günlük gecikme yaşadım testlerim pozitif çıkıyor. Randevu aldım 1 hafta gecikme olsun doktora gideceğim. Doktorlar 1 hafta geçmeden pek gitmemizi istemiyorlar :) geç değil dimi ?Kızlar merhaba uzun. Zamandan sonra bir gelisme varmı
Aaa hamilesin canımBu testi bugün yaptımEki Görüntüle 3264687
Evet bir hafta gecikme olmalı tam emin olmak için tedavi falan uygulandımi ilaç falanMerhaba canım 3 günlük gecikme yaşadım testlerim pozitif çıkıyor. Randevu aldım 1 hafta gecikme olsun doktora gideceğim. Doktorlar 1 hafta geçmeden pek gitmemizi istemiyorlar :) geç değil dimi ?
Yok kendiliğinden olduEvet bir hafta gecikme olmalı tam emin olmak için tedavi falan uygulandımi ilaç falan
İyi çok şükür demeki nasibi zamani bu aymis hayırlısı olsun inşallah Allah herkese nasip etsinYok kendiliğinden oldu
Amin canım acaba şuan kaç hcg çok merak ediyorumİyi çok şükür demeki nasibi zamani bu aymis hayırlısı olsun inşallah Allah herkese nasip etsin
Yüksek cikabilir canım çünkü çizgilerin koyu renkteAmin canım acaba şuan kaç hcg çok merak ediyorum
İnşallah yükselir canım takip et hepimiz birbirimize dua. Edelimbennim aşılamamın 13.günü beta 11 çıktı iki gün sonra test vericem umraım 2 katı olarak artar sürekli dua edin, benim gibi olupta hamile kalan var mı? adetime 5 gün var
İnşallah sağlıklı yükselir ve sağlıklı gebeliktir. Darısı sizlere inşallahYüksek cikabilir canım çünkü çizgilerin koyu renkte
5 gün varsa düşük değil bence yükselebilirbennim aşılamamın 13.günü beta 11 çıktı iki gün sonra test vericem umraım 2 katı olarak artar sürekli dua edin, benim gibi olupta hamile kalan var mı? adetime 5 gün var
Canım ne yaptın kan falan verdinmiİnşallah sağlıklı yükselir ve sağlıklı gebeliktir. Darısı sizlere inşallah
İnşallah sağlıklı yükselir ve sağlıklı gebeliktir. Darısı sizlere inşallah
Pazartesi vercem beklemedeyimCanım ne yaptın kan falan verdinmi
Hayırlısı olsun inşallahPazartesi vercem beklemedeyim
Canım sen dış gebelik geçirmiştin dimi. Herhangi bir belirtin veya kanamam olmuş muyduHayırlısı olsun inşallah