-
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.081
Canım çok sevindim senin adına. Darısı başımıza inşallahCanım ben gittim kese oluşmuş dedi iki hafta sonra gel dedi inşallah bu ay bebegimi görürüm dua edin ben hepinize dua ediyorum canım Allah sizede nasip etsinsoğan kürü bende yaradı inşallah sende de yarar canım
Çok geçmiş olsunCanım çok sevindim senin adına. Darısı başımıza inşallah
Çok gecmis olsun canımMerhaba kızlar. Yani biz de çok etkilendik. Tedbir amaçlı araçta uyuyoruz depremden beri daha bugün eve çıktık. Raabbim hepimizi korusun ,hepimizin yardımcısı olsun
Çok gecmis olsun canımMerhaba kızlar. Yani biz de çok etkilendik. Tedbir amaçlı araçta uyuyoruz depremden beri daha bugün eve çıktık. Raabbim hepimizi korusun ,hepimizin yardımcısı olsun
Diyarbakır'da yaşıyoruz canım biz eşim polis ben de memurum orada görev yapıyoruzÇok gecmis olsun canımhangi memleketesin canım
Çok geçmiş olsun canım ya Allah yardımcınız olsunDiyarbakır'da yaşıyoruz canım biz eşim polis ben de memurum orada görev yapıyoruz
AmiiinnnÇok geçmiş olsun canım ya Allah yardımcınız olsun
Doktora göründün mü canimPolikistik overliyim eskiden çok kafam takılırdı her ay sahte gebelik belirtileri yaşardım son zamanlarda umudum mu kalmadı nedir artık olmuyor
Çok geçmiş olsun canım ya Allah yardımcınız olsun
Nasıl sıkınca süt geldiBen 7.gün test yapmıştım negativti. Sonra kız arkadaşım göğsümü sıktığında süt geliyosa demek hamilesin dedi, bende denedim ve gerçekten göğsümden çok az miktarda süt geldi 9.gün yine test yaptım ve testim pozitiv çıktı.
Canım ben adetime beş dört gün kala erken gebelik testiyle öğrendim adette on gün varken belirti yaşadım ama yedi gün kala ram belirtilere emin olmistum daha yoğunduAdetime 9 gün kaldı sen ne zaman testte pozitifi görmüştün? Gerçi bu ay adet gününe kadar test yapmayayım diye düşündüm. İnsan negatif görünce çok üzülüyor
Benim şuan bir hafta kaldı nasıl belirtilerin vardı?Canım ben adetime beş dört gün kala erken gebelik testiyle öğrendim adette on gün varken belirti yaşadım ama yedi gün kala ram belirtilere emin olmistum daha yoğundu
Canım kan verdin mi ne yaptın?Bişey gören var mı ? Dün akşam 5 gibi yapmıştım resimler dünden bugünde yapsam çıkar mı acaba korkuyorum bata 3 gün kaldı
Mide yanması vardı hafif ama pek umursamadım yemek tendir dedim göğüslerim dolgulaşti batma olmuştu damarlarım belirlenmiştir kasıklarda değişik bir batma vardı bel ağrısı idrar koyulaşmişti halsizlik vardı tabi bu belirtiler adete bir hafta kala başladi devamlı olmuştuBenim şuan bir hafta kaldı nasıl belirtilerin vardı?
Bende hiç biri yok göğüs hariçMide yanması vardı hafif ama pek umursamadım yemek tendir dedim göğüslerim dolgulaşti batma olmuştu damarlarım belirlenmiştir kasıklarda değişik bir batma vardı bel ağrısı idrar koyulaşmişti halsizlik vardı tabi bu belirtiler adete bir hafta kala başladi devamlı olmuştu
İnşallah olur canım belirtisiz hamilelikler varBende hiç biri yok göğüs hariç
Bana yok gibi geliyor ama olursa haber veririm inşallah . Senin o soğan kürünü deneyeceğim aklımda :)İnşallah olur canım belirtisiz hamilelikler var
İnşallah canımBana yok gibi geliyor ama olursa haber veririm inşallah . Senin o soğan kürünü deneyeceğim aklımda :)