- Emoji Skoru
- 1.696
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
- #1.001
Adet tarihimiz aynıydı, benimde yok galiba.. Cumartesi günü adet gelecek mi bakalım inşallah gelmezOlmadım ama gobek kısmım çok ağrıyor adet yakın heralde bir de çok üşüyorum. Isımın yuksek olması gerekırdı heralde. Bu ay da yok sanırım
Evet, bi kan testi yaptırın. Hayırlı olsun! Bana da dua edinKizlar varmi
Evet, bi kan testi yaptırın. Hayırlı olsun! Bana da dua edin
Aa çizgi çok belirgin olmuş. Kesinlikle kan ver yarınTabiki de hepinize ediyorum yarın kan vericem
Evet canım sağol inşallah darisi başına canım boş gebelikten kürtaj oldum inşallah bu sefer aynı şeyi yaşamam soğan kürü işe yaramisAa çizgi çok belirgin olmuş. Kesinlikle kan ver yarın
Tabi yüksektir kız inşallah baksana ikinci çizgi baya belirginEvet canım sağol inşallah darisi başına canım boş gebelikten kürtaj oldum inşallah bu sefer aynı şeyi yaşamam soğan kürü işe yaramisyarın kan vericem sabah sende betam yüksekmidir ya
İnşallah canım özel deyse ne yaşadın doktor gebelikle mi ilgili canım İbrahim Saraçoğlu var YouTube da onu izle sana yanlış bilgi vermeyim ben on beş gün boyunca sabah akşam aç karınla içtim sen o doktoru izle daha net olur inşallah tutar canım kürüyle benim iki defadır tutuyorTabi yüksektir kız inşallah baksana ikinci çizgi baya belirgino kadar kötü bir gün yaşadım ki haberin beni mutlu etmeye yetti bugün , bize de yazsana şu soğan kürünü bu ay yapacaklarimla yine tutmazsa bu sefer onu yaparım
Yok kuzum. İş hayatıyla ilgili :) biraz zor bir işim var... Stresli yorucu... Tamam kuzum izlerim teşekkür ederimİnşallah canım özel deyse ne yaşadın doktor gebelikle mi ilgili canım İbrahim Saraçoğlu var YouTube da onu izle sana yanlış bilgi vermeyim ben on beş gün boyunca sabah akşam aç karınla içtim sen o doktoru izle daha net olur inşallah tutar canım kürüyle benim iki defadır tutuyor
Evet zaten bir negatif bazen hastanelerde refaras aralığı birden başlıyor beşten yukarisi pozitifarkadaşlar ben ilişkiden 1 hafta sonra 8 gün adet oldum ardından ilişki üzerinden tam 27 gün geçtikten sonra kanda gebelik testi yaptırdım 1.20mIU-mL çıktı sonra da 2. adetimi oldum risk kalkmış mıdır acaba
O zaman hamilelik yok diyebilirim değil miEvet zaten bir negatif bazen hastanelerde refaras aralığı birden başlıyor beşten yukarisi pozitif
Evet hamile olsaydınız adet olunmazdi zatenO zaman hamilelik yok diyebilirim değil mi
Bu aralar burdan uzağım ama mesajlarınızı okudum çok sevindim kann verirsen mutlaka haberdar etKizlar varmi
Bugün verdim canım çıkınca haber ederimBu aralar burdan uzağım ama mesajlarınızı okudum çok sevindim kann verirsen mutlaka haberdar et
Hadi hayırlısı canım benim güzel haberler alırız inşallahBugün verdim canım çıkınca haber ederim
İnşallah hepiniz guzel haberler alirsinizHadi hayırlısı canım benim güzel haberler alırız inşallah
BekliyoruzBugün verdim canım çıkınca haber ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?