- Konu Sahibi Aysegul6712
Evet canım gebelik için sperm kalitesi de önemliSperm kalitesi düşerse gebeliği mi zorlastirir diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım gebelik için sperm kalitesi de önemliSperm kalitesi düşerse gebeliği mi zorlastirir diyorlar
Naptınız tekrar test yaptınız mıİnşallah birdaki ay
Yok yapmadım kanda 0.2 di zaten yarın regl günümNaptınız tekrar test yaptınız mı
Sizin döngünüz kaç gün? Benim de yarın değil ertesi gün regl günüm. Hemen hemen aynı evrelerimiz. Haberleşelim bence inşallah birbirinize güzel haberler de veririzKızlar v
Yok yapmadım kanda 0.2 di zaten yarın regl günüm
Canım yumurtlamanın mı yoksa çatlamanın üzerinden mi 10 gün geçmeliYumurtlama üzerinden 10-12 gün sonra erken gebelik testiyle öğrenebilirsin canım. Hayırlısı olsun
Canım hamile misin acaba?Merhaba benimde şuan öyle son regl 29 kasım ama yumurtlama gunum gecti beklenen regl 30 aralık ama aşırı göğüs ağrım var ve sis normalde regle 1 2 gün kala olurdu yururken bile acıyor acaba suphelensemmmi 4. Ayim umarim olur belki hatırlarsan kimyasal olmuştu benim 2. Ayimda bu belirti bu kadar erken belirirmi
Kimyyasal olduCanım hamile misin acaba?
Çatlama diye biliyorumCanım yumurtlamanın mı yoksa çatlamanın üzerinden mi 10 gün geçmeli
Üzülme en azından hamile kalabilmişsin ..Kimyyasal oldu
Hımmm tamam canım teşekkür ederimÇatlama diye biliyorum
2 kez bu durumu yasayincaÜzülme en azından hamile kalabilmişsin ..
Olsun ben hiç hamile kalamadım 2 senedir şükret ve pes etmeden devam et2 kez bu durumu yasayinca
Hayirlsi sizde seyrine birakin düzelir herşeyOlsun ben hiç hamile kalamadım 2 senedir şükret ve pes etmeden devam et
İnşallahHayirlsi sizde seyrine birakin düzelir herşey
Hamile kalamama sebebiniz nedir acaba doktor ne diyor. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınızOlsun ben hiç hamile kalamadım 2 senedir şükret ve pes etmeden devam et
31 gün otuz gün oluyor bazen aynen haberleşiriz inşallah bu yeni yılda güzel haberler veririz birbirimizeSizin döngünüz kaç gün? Benim de yarın değil ertesi gün regl günüm. Hemen hemen aynı evrelerimiz. Haberleşelim bence inşallah birbirinize güzel haberler de veririz
Yaaa hadi heyecanla bekliyorum inşallah bu ay güzel haberleriniBenim de reglim bugün bitti :) sizden 1 hafta öndeyim bu ay bizim olsun inşallah
Evet hemen hemen aynı döngümüz... İsteyen herkesin yüzü güler inşallah31 gün otuz gün oluyor bazen aynen haberleşiriz inşallah bu yeni yılda güzel haberler veririz birbirimize
Pkos var yumurtlama olmuyor pek yani çok nadir ilk sene ovilasyom testi yapmıstım 4 ay boyunca hiç yumurtlama görmedim daha bu ay piki gördüm değerlendirdim ama bakalım nasip.. zaten bu da olmazsa tedaviye başlayacağız evraklarımız hazır doktora götürmek kaldı bi hayırlısı neyse o olsun..Hamile kalamama sebebiniz nedir acaba doktor ne diyor. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız